41 - @_morticia - Breathe Again

470 25 3
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 41: @_morticia - Breathe Again

Bun, tu mi-ai cerut la Breathe Again. Ei bine, pot spune că ideea este destul de interesantă și mi-a plăcut  prologul. Ai fi putut lungi puțin momentul morții, mai multă descriere la moartea fetei, sentimente etc. dar în rest mi-a plăcut.

La capitolul doi nu știu ce să spun, mă cam enervează Patricia, mi se pare mult prea arogantă. Dar probabil că tu așa ai vrut s-o faci, deci e ok. Mie tot îmi vine să o iau de gât. Hmm.

Greșeli majore nu ai prea avut, sincer. Scrii bine, ai diacritice, ai descriere, ai narațiune ca lumea, totul e ok. La verbe aș putea spune că mai aluneci din când în când; mai strecori câte un prezent care nu are ce căuta acolo. A, și la persoana a III-a scrii cu perfect compus; încearcă să treci la perfect simplu. Este mai corect așa și face și citirea mult mai cursivă. Și, de altfel, încearcă să folosești toate timpurile verbelor, încearcă să vezi care, unde și când se potrivesc, fiindcă am văzut că ai pus pe undeva perfect compus când trebuia să fie mai mult ca perfect. Bine, nu sunt cine știe ce greșeli, nu-s probleme mari, dar na, ajută să te obișnuiești cu toate.

Cam asta a fost. Succes la scris și sper ca din următorul capitol să înțeleg mai multe :)

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now