17 - @ TommoCarrot69 - The Theacher, Virginity Challenge

881 30 15
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 17 - @TommoCarrot69 - The Teacher, Virginity Challenge

O imagine ciudată îmi umple mintea ori de câte ori îți văd numele. Un Louis foarte... dornic, să spunem, și un morcov uriaș în timpul unei partide drăguțe de 69. Weird. 

Oricum. Tu mi-ai cerut părere la The Teacher (TT) și Virginity Challenge (VCh).

Am să încep cu TT. 

În primul rând, nu folosești diacritice. Nu pui spațiu după semnele de punctuație. Punctele de suspensie sunt ... și nu ..    

Cuvintele în vocativ întotdeauna se izolează de restul propoziției prin virgulă. 

ex: -Ce s-a întâmplat, Zoey?

Tu aici n-ai pus virgula.

Amesteci timpurile verbelor. Ai început cu perfectul simplu - El coborî - și ai continuat cu perfectul compus - El s-a desprins -. De asemenea, la persoana întâi amesteci prezentul cu trecutul.

Am obosit deja să tot repet de zece mii de ori același lucru. Dacă tot citiți și celelalte capitole, verificați-vă povestea apoi, ca să vedeți și voi greșelile. Mă rog.

- nemai-întâlnită   ->  nemaiîntâlnită

- ști se scrie știi

Și la asta am explicat destul de clar într-unul din capitolele anterioare. Cum e cu i-urile.

Nu știu, la gramatică atât ar fi, nu am mai găsit altceva. Despre idee nu știu ce să-ți spun. Mie una nu-mi place. Mi se pare o idee mult prea folosită, cea cu eleva și profesorul. Ai fi putut schimba ceva în vechea ' Ea e eleva problemă a liceului iar el este noul profesor super duper bunăciune care face fetele să cadă-n fund ori de câte ori le privește. Mare șmecherie de bărbat. '. Ai fi putut face atâtea cu această idee, ai fi putut fi mai originală. El ar fi putut fi genul acela de tocilar drăguț, timid care se apropie de una dintre eleve. Ea, la fel, nu trebuie neapărat să fie o fată rea, poate fi o fată normală care începe să simtă ceva pentru noul prof de care toți par să-ți bată joc. Iar aici intră dezvoltarea personajului pe parcursul poveștii. Proful devine mai îndrăzneț, iese din carapacea aia cu care venise îmbrăcat la începutul anului. Mai multe eleve încep să-i facă avansuri, de unde pot reieși certuri între prof și tipă. Nu știu, asta e doar o idee. Atât de multe puteai face iar tu te-ai limitat la binecunoscuta pereche bad girl- sexy teacher.

În fine. Trecem la VCh.

Îmi pare rău să spun asta, dar mie una mi se pare că nu iei deloc în serios scrisul. Ai greșeli precum ' i-ați ' sau ' șapteștrei '. 

Pe bune? Șapteștrei? Mi-a picat fața când am văzut, serios. Șapteștrei...

Și de ce scrii cu italic?

Iar pariurile... Cel puțin cele de la început... Mi se par mult prea ușoare. Doar de dragul de a avea un capitol scris sau doar așa, să am un motiv pentru care să scriu niște scene porno. 

Nu știu, nu mi-a plăcut. Capitolele sunt scurte, nu exprimă nimic...

Dar asta e doar părerea mea, văd că ai multe citiri la astea două povești. Fiecare cu gusturile lui. Măcar greșelile de ortografie să le corectezi.

Succes în continuare.

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now