● 25 - @Dru_Carstairs1 - Războiul Seducției

540 24 0
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 25 - @Dru_Carstais1 - Războiul Seducției

Hey, după cum am zis, tu ești la rând. Mi-ai cerut părere la Războiul Seducției.

Hmm, păi scrii bine, să știi. Îmi place că descrii, iar verbele le folosești bine, din câte am văzut eu. La dialoguri ai mai putea tăia puțin, adică, ia exemplu cel din primul capitol parcă, cel în care Kat vorbește cu Felicity. Se știe că fata asta o urăște pe încrezuta cealaltă, nu e musai să bagi genul acela de dialoguri fără rost, în care își aruncă fiecare expresii sarcastice sau mai știu eu ce.

De exemplu, atunci când ai zis:

- Te muți?! am zis eu cu un entuziasm fals.

Chestia asta o puteai încadra foarte frumos la gândurile lui Kat. '' Oare se mută? Ce bine ar fi, ar scăpa școala asta de încă un specimen. '' sau ceva în genul.

Nu zic să nu folosești genul acesta de replici, dar dacă sunt prea multe, deja nu mai are farmec. De asemenea, între replici, ai putea descrie reacțiile primite, astea sunt de fel cele mai expresive.

Bun, altceva. Trebuie să îți zic, m-ai amețit rău la capitolul doi. Tu ai zis că scrii din punctul de vedere al Katrinei, nu? Ei bine, la dialogul dintre ea și Davina, pare că treci de la un punct de vedere la altul. Adică, zici că te-ai apropiat ușor și i-ai șoptit cât de încet puteai ' Nu-i așa Katrina, îți plac regulile? '. Păi cine naiba vorbește aici, tu sau ea?

M-ai băgat adânc în ceață acolo.

Măi, greșeli nu prea ai. E ceva la felul tău de a descrie care... nu neapărat că nu-mi place, căci îmi place, dar e așa o senzație ciudată. Nu știu s-o descriu. Dar nu-i tocmai de rău, sunt eu mai dusă, așa.

Cam atât sincer. La dialoguri să ai grijă.

Succes în continuare :)

ps. am postat la One by one, dacă vrei să o citești :D

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now