51 - @ lMonetl - Hold my hand

161 17 2
                                    

Măi, de măturat cu tine pe jos nu pot, dar pot să-ți dau o mătură după ceafă dacă vrei. *glume*

Nu ai fost prima care mi s-a adresat așa și țin minte că cealaltă persoană nu era departe de nivelul tău într-ale scrisului. Să înțeleg că e un obicei? Cei care se știu talentați și încrezători în operele lor postează cererea ca pe o provocare, știind automat că o vor câștiga? 

În fine. Da, dragă Monet, ai talent. Scrii frumos, scrii profesional, ai toate șansele să fii publicată, dacă nu s-a întâmplat asta încă. În afară de lipsa virgulelor, nu am ce să-ți reproșez. Cel puțin din punct de vedere gramatical. 

Un lucru, însă, pe care nu-l pricep e de ce ai titlul în engleză. La cât talent ai tu la cuvinte, ai fi în stare să creezi ceva în română care să sune bine și să se potrivească poveștii.

Din punct de vedere al operei în sine, las pe alții să-și dea cu părerea, căci mie nu-mi place. Îmi pare că folosești mult prea mult monolog, iar acțiunea în sine o lași destul de în urmă. Și, ce să zic, genul ăsta de povestioare în care dragostea e atât de pură și sinceră chiar nu sunt genul meu. Dar poate sunt al altora, nu spun că nu scrii bine, repet. Acest scurt paragraf e dpdv subiectiv, e părerea mea față de ce ai scris.

Nu am să scriu mai multe, pentru că aș umple paginile degeaba.

Succes în continuare.

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum