Citiți înainte să comentați!

12K 262 368
                                    

**Update 18.08.2k16: Pentru cererile din 2016, CITIȚI ultimul Anunț, capitolul cu "Din nou la muncă„. Update-ul de mai jos încă e valabil.**

**Update 19.06.2k15: Nu-mi asum responsabilitatea pentru eventualele înjuraturi oferite cadou celor care-mi cer pareri si sfaturi cartilor plagiate, de citate, de facts sau de orice nu este literatura. **

Ei bine, salut!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ei bine, salut!

Știu ce gândiți, alta care scrie cărți de critică. Nu sunt 'alta' ci cam singura care chiar are de gând să vorbească exclusiv despre cărți și nu despre cât de nesimțiți, proști sau cum vreți voi sunt autorii acestora.

Știu că sunteți multe cele care vor să vă fie citite lucrările și să primiți mai apoi păreri în legătură cu acestea, motiv pentru care am început cartea asta.

Îmi place mult să citesc şi de asemenea apreciez o lectură uşoară ( din punct de vedere gramatical, adică fără greşeli de scriere sau exprimare aiurită ) şi am văzut că destul de rar găseşti pe Wattpad astfel de lucrări. Deci. Sunt aici pentru a da o mână de ajutor.

Am de gând să vă citesc poveştile - cred că maxim 3 capitole în cazul în care are mai multe, căci nu dispun de prea mult timp - şi voi scrie câte un capitol dedicat fiecărui autor. Voi expune nu doar părţile pe care eu le consider greşite - cu tot cu explicaţii şi modalităţi de îmbunătăţire -, dar şi cele bune, ce este de apreciat la povestea respectivă - dacă este, desigur.

Şi toate acestea le voi face la cerere. Cine vrea să-i dau un sfat, să lase un comentariu exclusiv la acest capitol cu povestea/poveştile, iar eu am să încerc să-mi dau cu părerea cât de repede pot. Şi vă rog, lăsaţi cererile doar aici, nu mi le lăsaţi pe pagină sau în inbox pentru că mi-e greu să le culeg pe toate de pe cine ştie unde.

Atenţie, aici nu voi critica, după cum am mai menţionat, autorii cărţilor! Nu vor exista jigniri din partea mea, de aceea mă aştept la acelaşi răspuns şi din partea voastră.

Cam atât am avut de spus. Dacă aveţi vreo nelămurire, doar întrebaţi.

Ps: NU las comentarii la poveşti! Poate doar în cazuri excepţionale şi DOAR din proprie iniţiativă.

Ei bine, da, spor la scris!

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now