● 35 - @loksiz - Immortal

489 32 0
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 35: @loksiz - Immortal

Heya, mi-ai cerut să fie cât mai sincer la Immortal. Ei, eu sunt mereu sinceră, motiv pentru care nu prea mă place lumea. Deci n-ai de ce să-ți faci griji, nu îndulcesc și nici nu mint. Așa că, pregătește-te.

Îmi place cum scrii. Chiar îmi place. Ai narațiune, ai sentimente, ai dialog cât trebuie și unde trebuie, ai structuri incidente, ai de toate. Chiar nu prea am ce reproșa. Ideea mi se pare sincer destul de originală, chiar de e ff TVD. Sau nu știu, eu n-am citit cărțile, deci habar n-am ce va fi în viitor, dar vorbind din perspectiva unei astfel de persoane, spun că e originală. Dacă cineva a citit cărțile și aceasta este doar o continuare, să-mi spuneți, vă rog.

Singurul lucru pe care l-am văzut greșit, a fost folosirea excesivă de i-uri.

ex. tresarii, trăii etc.

Din nou, am un capitol în care am explicat și asta, deci poți verifica. Chiar strică i-urile astea și având în vedere că povestea este scrisă chiar bine, de ce să nu fie și mai bine?

Pe lângă i-uri, poate doar virgulele ar mai putea fi o problemă. Nu una mare, dar o problemă. Există anumite situații în care se folosesc obligatoriu virgule, iar tu nu le pui. Și despre asta am făcut capitol.

Cam atât, altceva chiar nu mai am ce spune. M-ai surprins plăcut :)

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now