39 - @shirtsleevess - Her Plants

409 22 1
                                    

Wattpad: Critici & Sfaturi

Cap 39: @shirtsleevess - Her Plants

Hey. Tu mi-ai cerut la Her Plants și la Sing a lullaby. Ei bine, la a doua nu am să critic nimic, deoarece am mai zis că nu mă pricep la genul ăsta de lucrări. Îți exprimi niște sentimente, ok, dar nu am ce spune. Sper că nu te superi.

Am trecut însă pe la Her Plants și țin să spun că Eliot este cel mai adorabil personaj peste care am dat vreodată. Este... este... ugh. N-am cuvinte. Deja iubesc ideea, chiar de are doar un două capitole. Îmi place că personajele par doar niște oameni normali, nu alt bad boy și depresivă sau good boy și bad girl sau mai știu eu ce prostie. Chiar mi-a plăcut mult. Este și drăguț (capitolul) și amuzant, și îmi place că, oarecum, băiatul vorbește cu cititorul iar asta face partea mult mai interesantă. 

Abia aștept următoarele capitole.

De reproșat am doar un singur lucru. Ai multe greșeli de tastare. Nu am fost foarte atentă la al doilea capitol, însă în primul am văzut o groază. Nu ai scris mult până acum, încearcă să-ți faci timp și să le corectezi, să nu le lași spre sfârșit, când se vor mai aduna.

Și gata, am terminat și cu critica asta. 

Spor la scris, să postezi cât mai curând! :)

Wattpad: Critici & Sfaturi [×]Where stories live. Discover now