Capitolul 3

8.9K 512 7
                                    

*Heaven pov.*

  *Le-am auzit pasii. Veneau dupa mine. Aerul era din ce in ce mai sufocant.
-Hei asteapta. ii aud vocea. Am hotarat ca probabil e Raisa tampita si ca mi-e rau. Sigur nu el e. Si daca vor sa-mi faca rau ii pot lovi si sa fug. Mi-am intors fata uitandu-ma in pamant cateva momente. Cand mi-am ridicat ochii din pamant i-am vazut. Acele oceane. Albastri ca marea.*

        Am simtit cum culoarea ochilor mei se schimba insa nu mi-am dat seama in ce. Insa am vazut cum ai lui s-au facut argintii. Asa sa se fi intamplat si la mine? Am simtit o durere groaznica la picior. Nu se poate sa fie el! E dusmanul meu! O sa fiu izgonita! Am cazut in genunchi cand osul de la piciorul drept mi s-a rupt, asezandu-se la loc dureros. Apoi la mana, apoi la piciorul stang. Un scancet mi-a scapat printre dinti. Nu voi mai rezista mult. Am simtit cum coloana mi-a pocnit si un tipat mi-a parasit gura.
 -Argh! spun caznad in 4 labe apoi m-am ridicat stand in genunchi aproape cazand. Am simtit doua brate masive cum se infasoarain jurul abdomenului meu si apoi am simtit caldura emanata de un piept musulos. Mirosul sau iar mi-a invadat narile fara voia mea , adancind durerea
 -Shhh. Calmeaza-te. Asculta-mi vocea. imi sopteste dulce la ureche . N-am apucat sa mai spun ceva ca Raisa a pus stapanire. In ultimele secunde m-am indepartat un metru, dezlipindu-ma de pieptul sau si am simtit cum ma transform. Era agonizant. Mai rau ca la prima transformare . Mult mai dureros . Mi-am scuturat capul vazand cum baietii se holbeaza la mine cu ochii cat cepele. Un marait enervat mi-a iesit printre dinti ,facandu-i sa tresara.

 -R-Raiul. se balbaie Tyler uimit . am devenit agitata . M-am uitat rapid in stanga si in dreapta si am vazut padurea. N-am asteptat un al doilea impuls si am inceput sa alerg cu cea mai mare viteza prin padure. Nu m-am oprit pana nu am vazut lacul unde ma linisteam de obicei. M-am transformat inapoi ,simtind cum inca tremur . M-am sprijinit cu spatele de una din pietre dand frau liber lacrimilor.  

*Shane pov.*

      Am vazut-o cum se transforma. Lupoaica ei. E minunata. Ma indoiesc ca e Alpha insa e de marimea unuia. Faptul ca ochii ii erau mov te seduceau mai tare. Orice mascul ar tanjii dupa lupoaica asta. E a mea. Este doar a mea. Cine v-a indraznii sa o raneasca va platii cu capul. Dar ce vor spune batranii? Ea e Raiul, eu sunt Iadul. Presimt ca va venii un razboi de proportii uriase. Dar nu-mi pasa, pentru prima data in ultimii 4 ani am simtit dragoste cum n-am mai simtit niciodata. O iubesc. Chiar daca nu mi-a vorbit si chiar daca a fugit. O simt. Ii pot simtii durerea sfasietoare. Am simtit intepaturi la incheietura dreapta,vazand cum apare scris cu un rosu minunat numele sau... Heaven .un nume suav, angelic as putea adauga. La ce sa ma astept ,normal ca numele ei e angelic ,doar e Raiul. Mi-am scuturat capul, iesind din transa ametitoare in care aceasta faptura m-a introdus si ii vad pe Xander si Ty cum gesticuleaza din maini in fata mea ,atragandu-mi atentia. 

- Esti bine? intreaba Xander
- Trebuie sa merg dupa ea. spun si dintr-o saritura m-am transformat intr-un lup Alpha ,negru cu ochii rosii. Am inceput sa alerg prin padure ,ghidandu-ma dupa mirificul miros de trandafiri ce ea il emana.Mireasma imbietoare m-a condus pana la un lac minunat. M-am uitat mai atent folosindu-mi auzul pentru a-mi ranii sufletul la plansetul infundat ,plin de suspine si durere sfasietoare a-l sufletului meu pereche. Statea sprinijinta cu spatele de o stanca jos si plangea tremurand. Oh ,mi-as da viata sa n-o mai vad asa vreodata . Eu am ranit-o? Am hotarat sa ma apropii silentios de ea pentru a-i alina durerea.

*Heaven pov.*


           Stau aici si plang de mai bine cateva ore. Am pierdut notiunea timpului. Probabil tata deja ma cauta dar nu-mi pasa. Sufletul meu pereche e Shane Hell. Pe de o parte sunt fericita stiind ca e el , este minunat. Ochii lui superbi ce ar putea seduce orice femela intr-o clipita, ranjetul strengar pe care il are cand glumeste ,corpul sau atat de bine lucrat si felul in care isi trece mana prin par nonsalant, te omoara psihic omul asta. Dar pe de alta parte sunt rupta in doua. Faptul ca tatal sau i-a facut ce i-a facut mamei a lasat o amprenta uriasa intre haitele noastre, astfel creand o groapa adanca si nesfarsita plina de ura. Daca va afla tata va face tot ce ii va sta in putinta sa ne desparta. Si mi-e frica la ce s-ar putea gandii. Nu imi pot pune sufletul pereche in pericol. Lacrimile nu incetau sa curga, ajutandu-ma sa ma descarc. Voiam sa tip, sa rag sa fac ceva . Sa-mi exteriorizez duerea. Si asa ca din cauza durerii transformarii mi-am safsiat de-a dreptul maieul, iar acum trebuie sa merg in forma de lup pana acasa. Am auzit un fosnet si narile mi-au fost din nou invadate de mirosul sau. Am vazut cum se aseaza langa mine trist. Eu respiram tremurat , apropiindu-ma timid de el.
-De ce plangi? ma intreaba stergandu-mi cu degetul sau mare lacrimile. Te rog nu mai plange. spune ,vocea sa spargandu-se la final. Am strans ochii indurerata de faptul ca nu ma puteam controla. Nu reuseam decat sa-l ranesc mai rau.M-am ridicat in picioare dezamagita de propria fiinta. Mi-am strans mainile in jurul abdomenului scotandu-mi ghearele si sfasiind incet incet maieul de pe mine, zgariindu-ma pe abdomen. Cateva picaturi de sange si-au facut aparitita si am inceput sa plang in hohote. S-a ridicat in picioare strangandu-ma usor in brate. Si-a dat tricoul negru jos, lasandu-mi o priveliste minunata la abdomenul sau plin de partatele. Mi-a intins tricoul , intorcandu-se cu spatele. Mi-am dat usor jos maieul de pe mine, inlocuindu-l cu tricoul lui , ajungandu-mi cu o palma sub fund, aproape acoperind pantalonii scurti. S-a intors cu fata spre mine, dandu-mi dupa ureche o suvita rebela. Nu mai plange. spune ragusit
- Imi-imi pare rau. spun cazand in genunchi si lasand cateva lacrimi sa mi se scurga pe obraz , tremurand. S-a asezat si el langa mine jos, sprijinindu-se cu spatele de piatra si m-a tras langa el. Mi-am pus capul pe pieptul sau , bucurandu-ma de caldura corpului sau si am inceput sa-i ascult bataile inimii. M-a sarutat incet pe frunte . Adoram sa stau in bratele sale. N-as mai pleca de aici cat as traii. S-a auzit un bazait si Shane si-a scos telefonul din buzunar. 

*Shane pov.*

        Stateam in brate cu copila mea odihnindu-se pe pieptul meu. Am sarutat-o usor pe frunte, simtind-o cum se calmeaza,iar respiratia i se regleaza. Ador cum ii sta cu tricoul meu. Ii vine aproape ca o rochie insa ii scoate formele in evidenta. Ma bucur ca s-a linistit. N-am apucat sa ma bucur mult de aceste clipe minunate ca telefonul mi-a bazait in buzunarul pantalonilor,anunatandu-ma ca am primit un mesaj. Era de la Tyler. 
  "Frate , haita o cauta pe Heaven!" . 
-Iubito? soptesc usor . Micuta si-a indreptat ochisorii aia frumosi spre mine
-Da? spune incet
- Au inceput sa te caute. spun si ne ridicam. Vrei sa te duc cu maisna? intreb iar ea si-a ridicat ochii din pamant
- Ok, dar mergem pana la granita. Apropo... Shane? intreaba ea luandu-mi mana intr-a ei,impleticindu-ne degetele
-Da iubito? intreb eu 
- Le poti spune lui Tyler si Xander sa nu spuna nimanui? Adica daca Tyler ii spune lui Bree tata i-ar putea umbla prin minte si inca nu vreau sa afle. spune cu ochii in pamant dezamagita
-Hei iubito , nu-ti fie rusine de tine doar fiindca tatal tau e cum e. spun si ii ridic barbia cu doua degete pentru a ne privi in ochi. Spune-i oricand vrei, stiu ca tatal tau ma uraste si nu ma deranjeaza. Te inteleg si voi fi alaturi de tine. spun si ma trezesc cu buzele sale apasande-le puternic pe ale mele intr-un sarut plin de pasiune, de dragoste, un sarut flamad. 
            Ne-am despartit ,nevoia de aer facandu-se simtita . Am ajuns la masina si i-am deschis portiera iubitei mele si apoi am intrat si eu facand-o sa chicoteasca. Am pornit masina ,muscandu-mi buza la amintirea momentului de mai devreme. 

*Heaven pov.*

             Ma uitam absenta pe geam pana am simtit cum mana sa isi impleteste degetele cu a mea. Am zambit si i-am dat un pupic pe obraz facandu-l sa zambeasca. Am ajuns aproape de granita si deja incepeam sa zaresc cativa gardieni. Am coborat din masina ,observand ca Shane s-a sprijinit de ea cu mainile in buzunar. M-am apropiat de el si acesta m-a prins de talie ,sarutandu-ne. Limbile noastre dansau fericite , mi-am bagat mainile in parul sau,adancind sarutul dulce . Dupa ce ne-am despartit,evident nevoia de aer facandu-si numarul l-am mai sarutat o data scurt,evident ridicandu-ma pe varfuri cat de mult am putut si el aplecandu-si usor capul spre mine. Ne-am lipit fruntile ce erau fierbinti, respirand greu amandoi.
-Ar cam trebui sa plec. spun cu regret tinandu-l de maini strans
- Ne vedem maine la scoala ? sopteste ragusit
- Sigur. zambesc eu. Te rog, spune-le baietilor sa nu spuna nimanui. spun rugator
- Cred ca au anuntat deja jumatate din haita. spune el razand 
-Shane! spun ingrijorata
-Stai calma iubito, daca vor spune cuiva nu vor mai avea mostenitori. spune razand,molipsindu-ma si pe mine. 
-Paa. spun desprinzandu-mi o mana dand sa plec dar n-apuc sa fac doi pasi ca Shane ma trage inapoi lipindu-si buzele de ale mele. 
       Ne-am luat la revedere, vazand cum se indeparteaza. Am zambit cand am observat ca inca ii mai purtam tricoul si l-am ridicat putin,inhalandu-i mirosul. Am inaintat , observand cativa paznici.
- Domnisoara Hale, Alpha va cauta. spune politicos unul din paznici, Brad
-Stiu Brad. spun dandu-mi ochii peste cap. Mi-au facut loc sa trec si am continuat sa merg pana cand am ajuns in fata casei.
-Oh Doamne ,Heaven! spune Liam luandu-ma in brate. Unde naiba ai fost? intreaba ingrijorat
-Nu conteaza. murmur eu raspunzandu-i la imbratisare. Cat de rau e? intreb deschizand doar un ochi
- Pai a pus toata paza in alerta, si a pus jumatate de haita sa te caute prin padure. Oh si Luke mai avea putin si murea de nervi.spune chicotind 
- Pai , ne vedem peste cateva saptamani. chicotesc eu si merg in casa
- Heaven! spune mama luandu-ma in brate
-Unde ai fost? vocea rece si tunatoare a tatei rasuna in incapere. Am inghitit in sec pregatindu-ma de furtuna. Heaven ai idee cat ne-ai speriat? Unde ai fost?
- S-sa ma calmez. spun eu balbaindu-ma
- Dar ce s-a intamplat? intreaba tata si observ ca mama s-a evaporat 
- Ummm.... pai.. spun si o vad pe Bree uitandu-se rugatoare la mine... Am ..am avut ...un ...atac de panica. spun inghitind in sec. In ultimii 4 ani nu am mai avut , insa le am de cand eram mica
- Ce? Esti bine? Hai la dr. Deaton. spune tata luandu-ma de mana. Urasc tratametul pe care il faceam. Trebuia sa faca ceva sa declanseze  un atac de panica, iar fiindca la mine nu mergea sa ma calmez cu numaratul trebuia sa-mi rup un os. Ceea ce era dureros.
        Am intrat in cabinet la dr. Deaton. Rugandu-ma sa nu ma faca sa ma panichez. 
-Buna ziua Alpha. spune plecandu-si capul. Salut Heaven . spune Deaton prietenos. Am zambit si acesta ne-a facut semn sa ne asezam pe scaune . Deci...ce s-a intamplat? intreaba confuz
- A avut un atac de panica. spune tata. Deaton m-a examinat putin apoi s-a ridicat de la birou venind spre mine. S-a uitat atent la mine apoi a spus:
-Alpha, ma lasati putin sa vorbesc cu Heaven? . Tata incuviinta ,iesind usor pe usa. Heaven ce s-a intamplat? intreaba tragandu-si un scaun in fata mea, privindu-ma in ochi
-Am av.... 
- Scuteste-ma. mi-o taie repede. Stiu ca n-ai avut vreun atac de panica. Serios ,ce s-a intamplat? 
- M-am certat cu prietenii mei. oftez simtind cum o lacrima imi curge pe obraz. Te rog nu-i spune tatei. spun uitandu-ma in ochii lui, deja vederea mi se impaienjenise
- Ok . Dar ce s-a intamplat de v-ati certat? intreaba , atunci orice urma de tristete a pierit, lasand in urma o mare de ura. 
- M-au tradat. marai apoi spun. Pot pleca? acesta incuviinta din cap . Am iesit din cabinet, urcand scarile . Cand am ajuns pe coridor l-am vazut pe Luke cum se indrepta spre mine. Am dat sa intru dar mi-a inchis usa cu mana uitandu-se la mine
-Lasa-ma sa-ti explic...spune el trist
- N-am nevoie de explicatiile voastre. scuip rece . Voi ati ales sa ascundeti asta de mine.
- Am facut-o ca s-o protejam pe Bree. spune Luke putin nervos
- Sa o protejezi de ..? Credeai ca tata imi va umbla prin minte sau ce? spun iar el tace. Du-te dracu! tip impingandu-l de pe usa mea,si intru incuiind usa. Mi-am luat schimburile necesare si am intrat in dus. Am lasat stropii de apa fierbinte sa-mi relaxeze muschii ,facandu-mi ordine in ganduri. Si daca tata mi-ar fi umblat in ganduri si ar fi aflat ce?! Adica nu avea ce sa-i faca, insa mie da. De aia nu am de gand sa le spun. Am iesit ,simtind cum aburul imi taie respiratia. M-am schimbat intr-o pereche de pijamale cu batman si am lasat tricoul lui Shane ascuns bine in dressing. 
       Mi-am pus capul pe perna gandindu-ma . Nu mai vreau ca oamenii sa creada ca sunt slaba,sau ca nu pot tine un secret. Nu mai vreau sa fiu bataia de joc a tuturor. N-am de gand sa mai fiu Heaven cea blanda care accepta tot si asculta parintii. De acum fac ce vreau. Nici nu mi-am dat seama cand lumea visurilor m-a atras spre intunecimea sa. Facandu-ma sa ma afund si mai mult in ea. 




         Ok. Deci am un singur cuvant de spus OMG!! Am postat abea 4 capitole ci cartea deja are 1.5 vizionari si e pe locul 23 in povestiri cu varcolaci!! Va iubesc baii <3 Pareri? 
    Next la 5 voturi sau comentarii :3 

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum