Capitolul 63

1.8K 163 13
                                    

     Oftez cand aud clopotelul si imi strang lucrurile iesind din clasa. Imi pun geanta pe umar si ies in curtea scolii. Afara cativa elevi erau adunati intr-un cerc. Cu cat ma apropiam cu atat mirosul lui Hendrix se simtea mai tare. Patrund printre elevii adunati si am un soc cand vad imaginea din fata mea. Hendrix imi tinea fratele de tricou lipit de copac maraind la el. Sora lui incerca sa-l potoleasca iar Liam maraia inapoi. 
- Daca te atingi de ea...., incepe Alpha-ul cu vocea amenintatoare dar maraitul meu il opreste.
- Ce dracu crezi ca faci Calistro? spun nervoasa.
      Acesta nu ma baga in seama, toata atentia lui fiind pe fratele meu. Imi las geanta sa cada jos si merg spre el. Intr-o secunda il apuc pe Hendrix de ceafa si il izbesc de capota frumoasei lui masini cu putere. 
- Daca in secunda asta nu imi spui de ce imi amenintai fratele te calc cu masina, marai la el tinandu-l de gat lipit de masina. 
- Heaven a fost doar o neintelegere, incearca Antonia sa calmeze apele. Liam ma invitase in oras de fata cu Hendrix iar el e mult prea protector uneori, adauga fata. 
- Pot sa vorbesc si singur Antonia! spune Hendrix privindu-ma rece. Da-mi drumul, adauga.
- Lasa-ma sa fiu clara Hendrix, spun apropiindu-ma de fata lui, indiferent de cat de apropiati am fi, in momentul in care il mai atingi pe Liam cu intentii rele te omor fara nicio remuscare, spun apoi ii dau drumul. 
- Atata timp cat nu se atinge de Antonia nu ii voi face nimic.
- Cred ca Antonia poate hotari si singura cu cine iese, spun si imi iau geanta si plec impreuna cu Liam. 

    Urcam in masina si pornesc mergand spre casa.
- Hevs stii ca pot sa imi iau si singur apararea, nu? sparge Liam linistea.
- Stiu, dar atata timp cat eu sunt aici nimeni nu iti face rau si scapa, spun strangand volanul.
- E-n regula Hevs, nu voi pati nimic, spune bland. 
     Intram in casa si ma duc la bucatarie. Imi fac un sandvis pe care il mananc repede si urc scarile. Ma schimb cu o pereche de colanti negri, un maieu negru mulat si ma incalt cu o pereche neagra de Nike-uri de alergat. Imi pun suportul pentru telefon pe brat si imi iau castile coborand. Ies afara si merg pana la padure iar cand ajung incep sa alerg printre multimea de copaci. Stiam padurea asta ca in palma. Dupa jumatate de ora fac schimb cu Raisa si o las sa alerge in voie. Prinsa in ganduri nu imi dau seama ca lupoaica mea s-a oprit pana cand se aseaza pe iarba moale si rece. Ma transform in om si imi strang genunchii la piept inconjurandu-i cu mainile si privind lacul. Stai putin, asta nu e privelistea din haita mea. Privesc in jur si imi vine mintea la cap. Cacat! Sunt in haita lui Hendrix! Ma uit in stanga si in dreapta si ma pregatesc sa fug cand aud o voce din spatele meu:
- Unde fugi, mia bella? tonul sau impunator ma face sa tresar. 
       Ma intorc cu fata la el privindu-l neutra.

- Nu e vina mea ca ai haita langa a mea! Ar trebui sa iti pui niste semne la granite! marai punandu-mi mainile-n san.
- Esti incredibila stiai? spune razand. Gasesti scuze pentru orice? 
- Pentru prostia ta nu. Nimeni nu e asa de idiot incat sa se ia de fiul Alpha-ului Hale, si totusi tu ai facut-o, spun privindu-l batjocoritor. 
- M-am luat de fiu si am tangente cu fiica, pun pariu ca daca nu am fi aliati, tatal tau m-ar omori intr-o clipita, spune apropiindu-se de mine.
- Tangente? Noi? spun aratand spre spatiul dintre noi pe care Hendrix il facea tot mai mic.
- Vrei sa spui ca dormi la oricine acasa? Te saruti cu oricine? Amandoi stim ca iti place relatia asta de atractie-ura dintre noi, spune iar acum era la cativa centimetri de fata mea. 
         Trag aer in piept si incerc sa nu ma pierd in ochii sai, dar e aproape imposibil. 
- Ti se pare, spun inca privindu-l in ochi.
- Mi se pare? spune punandu-si mana pe talia mea si tragandu-ma mai aproape de el.
- Da, murmur asezandu-mi mainile pe pieptul lui.

    Inima imi batea cu putere si aveam respiratia neregulata, si lui ii placea asta, ii placea ce efect avea asupra mea. 

-Vrei sa zici ca nu vrei sa ma saruti atat de mult cat vreau si eu? spune si buzele sale erau la un centimetru de ale mele, dar statea asa.

      Nu facea niciun pas, ci doar imi mangaia buzele cu respiratia sa. Stia ca ma abtin cu greu! LA naiba!
- Ba da, murmur si imi lipesc buzele de ale sale intr-un sarut salbatic.
       Mana sa dreapta ma tine de talie aproape de el in timp ce cea stanga imi mangaie obrazul. Cand ne despartim din sarut ne uitam unul in ochii celuilalt. Sunt al naibii de atrasa de el, dar nu atat cat e el de mine.

*Peste 6 luni*

- Iubito stiu ca esti mai puternica, nu trebuie sa ma menajezi doar pentru ca suntem impreuna! vocea sa exasperata rasuna in sala goala.
- Dar nu te menajeeez! spun privind in alta parte.
- Stim amandoi ca asta nu e nici jumatate din ce poti! spune si da sa ma atace dar sunt rapida si ma feresc. Riposteaza odata! Devine enervant sa ne jucam de-a soarecele si pisica.
- Bine Calistro, tu ai vrut-o! spun privindu-l demonic.

Ii fac semn sa ma atace si asa face. Pumnul sau a trecut milimetric pe langa fata mea deoarece m-am ferit. I-am dat rapid un pumn la coaste apoi i-am prins mana cu care a incercat sa ma loveasca si i-am intors-o la spate. Am auzit cateva oase pocnind si m-am strambat. L-am lovit cu piciorul in spatele genunchiului si acesta a cazut scancind. Toate astea in mai putin de 7 secunde.
- Cred ca incep sa regret decizia de a ma antrena cu tine, spune stramband din nas.
- Ce esti tu Alpha sau Rogue? spun dandu-mi ochii peste cap si punandu-i mainile pe umeri.
- Sunt ce vrei tu, iubire, spune sarutandu-mi dulce buzele.

Da, exact, suntem impreuna. L-am tot amanat pana acum 4 luni pentru ca ma simteam de parca mi-as insela perechea. Dar ne-am despartit, nu am niciun motiv pentru care sa ma simt vinovata. In ultimele luni totul a fost in regula, rezultatele mele scolare sunt mai bune acum ca ma concentrez, am inceput sa caut facultati, haita nu a mai avut probleme. Pot spune ca totul e normal. Eu? Eu ma simt bine. Hendrix ma face fericita. Nu, nu l-am uitat pe Shane. Imi doresc totusi sa trec peste in totalitate. Sa nu ma trezesc dimineata la fel cum ma culc, cu durere in piept. Dar m-am acomodat cu ea, cu ajutorul lui Hendrix am mai diminuat-o. Inca exista si nu stiu daca va disparea vreodata, dar e parte din mine acum fie ca imi place sau nu. Totusi mi se pare ciudat. Nimic rau nu s-a intamplat de mult timp si am senzatia ca urmeaza sa se intample.
- Esti bine? atingerea ferma a mainii lui Hendrix pe obrazul meu ma scoate din transa.
- Da, spun zambind sec.
Ii privesc ochii banuitori si ii mangai obrazul sarutandu-l lent pe buze. Imi raspunde apucandu-mi ferm talia si lipindu-ma mai mult de el. Ne dezlipim din sarut cand ramanem fara respiratie si ma priveste in ochi lipindu-si fruntea de a mea.
- Am niste treaba, dar ma intorc in cateva ore, spune distant.
- Dar e aproape 12 noaptea, spun sec.
- Ma intorc cat pot de repede, spune strangandu-si lucrurile.
- De ce nu imi spui unde dispari mereu asa brusc? Vrei ca eu sa am incredere in tine si totusi faci asta. Nu e corect deloc.
- Imi pare rau, spune si ma mai saruta o data scurt si iese din sala.
Oftez. Mereu face asta. Pleaca si nu imi spune unde. M-am atasat mult de el si doar gandul ca m-ar putea insela ma doare. Nu stiu daca voi mai suporta o astfel de durere iar. Imi strang lucrurile plecand. Intru in casa si o salut pe Antonia care sta pe canapea in living urmarind un film. 

       Dupa 2 luni de relatie am inceput sa dorm pe la el. Tata inca nu s-a acomodat cu relatia noastra deci momentele in care Hendrix paseste in haita Hale sunt extrem de rare. Ma dezbrac si intru in dus, lasand apa calda sa imi relaxeze muschii. Dupa ce termin ma imbrac cu un tricou de-al lui care imi ajungea pana la jumatatea coapselor. Urasc ca sunt asa mica pe langa el dar ce
naiba are aproape 2 metri! Imi pun o pereche de pantaloni scurti si ma intind in pat adormind. 
  Peste ceva timp aud usa deschizandu-se si imi dau seama ca a venit. Ma uit la ceas discret sivad ca e 3 dimineata. Ok Calistro, daca nu imi spui tu unde mergi, aflu singura.

     Ce intorsatura de situaite :))) Pareri? 

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum