Capitolul 46

2.3K 182 23
                                    

       De cam doua saptamani ma antrenez aproape in fiecare zi. Nu pot spune ca sunt la fel de slaba ca la inceput la capitolul putere dar nici ca am evoluat o gramada. Am dat sa ii dau un pumn Lexei dar aceasta mi-a barat lovitura cu mana. A incercat sa ma loveasca cu piciorul dar l-am prins aruncand-o pe jos. Fix cand ma pregateam sa o lovesc am putut jura ca aud urlete indepartate. Lexa probabil ca nu a auzit asa ca m-am trezit cu un pumn in fata si cand era sacad am apucat-o, cazand odata cu mine. 
-Ce faci? spune confuza.
- Taci! soptesc si imi rotesc ochii in jur. Auzi si tu? spun derutata.
      Aceasta a tacut si s-a concentrat sau cel putin asta parea ca face.
- Varcolaci la granita? spune confuza.
-Hai sa vedem! spun si ea se transforma.
    Mi-am muscat buza cand Raisa nu a vrut sa miste macar. Stiam ca este inca acolo dar nu voia sa iasa. Alexa mi-a facut semn sa urc pe ea si asa am facut. In cateva minute am si ajuns la granita. M-am dat jos de pe ea, vazand ca tata, Liam si Luke erau deja acolo. M-am dus mai in fata vazand ceva ce parea a fi o adunatura de omega.
- Ce se intampla? spun cand ajung in dreptul tatei.
- Wanheda, spune barbatul ce era cel mai in fata.
- Heaven ia-o pe Lexa si plecati acum, spune tata.
- Ce vrei? marai la barbat.
-Razbunare , maraie acesta si toti varcoalcii sai au inceput sa maraie.
- Nu stiu cine esti si nu stiu de ce vrei razbunare dar daca nu pleci singurul lucru pe care il vei simti este cum inima iti este scoasa din corp, spun cu ura si ma infiorez.
      De unde naiba a iesit asta? Ok deci Wanheda nu e o fiinta cum e Raisa ca sa dau vina pe faptul ca incearca sa preia controlul. Eu sunt, si tot eu am spus asta. Tata ma privi o secunda speriat.
- Nu iti mai amintesti de mine? Nu iti amintesti de ce i-ai facut haitei mele? spune si pot auzi cum bataile inimii ii accelereaza.
- Nu, spun sec.
- Iti dau un indiciu. Reed, spune si brusc amintiri cu oameni ce tipau in timp ce ardeau mi se deruleaza in fata ochilor.
- Scumpo despre ce vorbeste? spune tata.
- Haita Reed e singura haita pe care nu am omorat-o complet. Erau prea multe femei gravide iar Alpha-ul urma sa fie tata.
-Sunt, ma corecteaza acesta.
- Nu vreau sa omor tatal unui bebelus. Asa ca mai bine v-ati intoarce si ati pleca.
- Vezi tu , fiecare criminal trebuie sa plateasca pentru fapta sa, spune pasind spre mine amenintator. Doar ca sa te omor e prea simplu, spune si-si indreapta arma spre tata.
     De unde naiba scosese psitolul ala in primul rand?! In momentul ala nu stiu exact cum dar m-am transformat si am sarit pe el cu toata forta lovindu-l cu brutalitate cu labutele. Acesta se transformase de asemenea intr-un lup negru. L-am apucat de gat si l-am azvarlit intr-un copac. Raisa era foarte salbita asa ca m-am transformat inapoi . Am sarit pe o fata de varsta mea care voia sa-l atace pe Liam. I-am dat un picior in lateralul fetei facand-o sa cada pe jos. Am mai lovit-o o data puternic cu piciorul facand-o sa zboare 3 metri in spate. Un baiat a sarit pe mine rostogolindu-ne amandoi. M-a zgariat pe un brat si cand era gata sa imi taie gatul i-am dat un pumn de toata splendoarea apoi un genunchi exact in punctul sensibil. M-am ridicat vazand ca fata pe care am lovit-o mai devreme era cu pistolul indreptat spre mine. Inainte sa apuc sa fac orice sunetul ce confirma ca tragaciul a fost apasat s-a auzit si am simtit durere in abdomen. Mi-am pus mana in locul cu pricina.
- Oh. Sange, spun balbaita cand observ ca mana mea era rosie.
         Imi ridic privirea si vad ca niciun omega nu mai era in viata apoi ii vad pe tata si Liam plini de sangele altora. Aud tipatul Lexai si simt cum cad din picioare. Inainte sa fac contact cu pamantul sunt prinsa de doua brate subtiri. 
- Mersi Kath, ii spun fetei ce ma tinea.
- Nu nu nu nu, spune Bree venind in fuga la noi.
- E-n regula , nici nu doare asa de tare, incerc s-o linistesc dar fara folos.
- Fetita mea, spune tata luandu-ma in bratele sale.
- Tata e-n regula, spun cu voce tremurata.
- La naiba Deaton, mai repede, maraie tata incruntat. 
     Vederea incepea sa mi se incetoseze si durerea sa devina mai insuportabila ca inainte. 
- Hevs? Ma auzi? spune tata.
- D-da, spun desi il auzeam infundat. 
-Nu ne parasi, spune cu vocea stinsa.
-N-o voi face , spun strangandu-i mana ferm. 
      Ma luptam cu dorinta de a adormi cat puteam de tare. Imi era frica ca daca voi adormi nu ma voi mai trezi. Dar nu imi era frica de faptul ca o sa mor ci ca le voi provoca durere singurelor persoane care mi-au fost alaturi, si nu mi-as ierta-o in veci. 
- Heaven trebuie sa vorbesti cu mine si totul va fi bine in regula? ii aud cu ecou vocea cotorului Deaton. 
- Bi-ne, raspund cu pauza deoarece nu aveam puterea de a vorbi. 
-Ce ai mancat azi? spune si simteam intr-un fel cum aproape scotea glontul dar nu ma durea.
-Ugh, inghit in sec. Ni-mic, adaug inghitind iar in sec. 

        Auzeam din ce in ce mai prost pana cand ochii mi s-au inchis. Totul avea sa fie bine. Deaton urma sa ma panseze cat sa opreasca sangerarea pana la clinica apoi urma sa imi coasa gaura si eu sa ma trezesc. Dar daca m-as trezi as reveni la rutina mea zilnica in care pur si simplu exist, caci altceva nu am putere sa fac. Eram prea vulnerabila si chiar daca ranile fizice erau cusute si cicatrizate complet, ranile sufletului meu vor sangera inca mult timp. Stiu ca moartea nu e o solutie dar daca asta ar fi in beneficiul tuturor? Shane nu ar mai sta cu gandul ca perechea sa e nebuna dintr-un azil de nebuni, familia mea nu si-ar mai irosi timpul avand in permaneta grija de mine si sa nu clachez iar eu...Eu nu as mai trai cu durerea si sentimentul ca sunt o povara. Urma sa inceapa scoala si la naiba nu mai puteam indura si criticile dure aduse de Sage sau de oricine altcineva. Asa ca intrebarea e urmatoarea: Are rost sa ma mai trezesc?

   Imi pare sincer rau ca este asa de scurt capitolul! Va rog nu abandonati cartea din cauza lipsei mele de inspiratie:))) In fine... As aprecia extrem de mult daca v-ati uita si peste cealalta carte "Demon cu sentimente" ca sa lasati o parere. Pentru acea carte am mai multe idei dar nu prea este votata si nu stiu daca sa o continui....

Pareri despre capitol?
La media: lupul lui Hevs.

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum