Capitolul 34

2.7K 202 7
                                    

  *Heaven pov. *

            M-am trezit scaldata de razele soarelui. Cand mi-am intors capul l-am vazut pe Shane dormind cu capul afundat in scobitura gatului meu . I-am dat un sarut mic pe nas si m-am ridicat usor, facandu-mi rutina de dimineata. Mi-am pus un tricou alb cu o fata de panda si pantaloni scurti ce aveau un print aztec alb si negru. M-am incaltat cu vansi negri si mi-am prins parul intr-o coada de cal. Cand am intrat inapoi in camera Shane se freca la ochi. Am sarit peste el speriindu-l.
- Neata , spun si il sarut.
- Neata , spune zambind si dandu-si mana prin par.
- Avem antrenamente , spun si ma ridic.
-Pfff , ofteaza ridicandu-se si intrand in baie. 
        Am coborat la parter . Cora statea pe canapea privind in gol.
-Inca nu l-ai gasit? spun si ma pun langa ea
-Nu , spune trista.
- Uite am o idee. Dupa antrenamente ne transformam si alergam pe teritorii si daca lupoaica ta simte ceva te ghidezi dupa ea. Dar o sa alergam la marginea teritoriilor ca sa nu avem probleme bine? spun si ii pun mana pe umar
- Multumesc! spune si ma imbratiseaza. Tu si Shane....
- Sa presupunem ca toti merita o a doua sansa , spun si ea zambeste.
-Ma bucur pentru voi, spune. 

      Am baut un pahar de suc de portocale apoi am mers amandoua pe terenul de antrenamente unde multe persoane imi dadeau buna ziua zambind. M-am dus langa Shane in fata varcolacilor ce acum stateau in linie. 
- Sa incepem usor . Toata lumea are 20 de ture de padure ! striga Shane autoritar
-Ce dur esti , spun chicotind.
- Asa trebuie sa fie un Alpha scumpo , spune si imi prinde talia sarutandu-ma.
      Am chicotit si am inceput sa alerg.
-Ce faci? spune 
- Faptul ca sunt Luna nu inseamna ca nu alerg cu haita mea! strig razand apoi incep sa alerg mai rapid
    Avem 10 ture in forma umana si 10 in forma de lup. Tocmai terminam a zecea tura si mi-am luat avant facand o tumba si transformandu-ma. Ma dureau oasele deoarece nu m-am mai transformat de mult. Nici n-am realizat ca alerg cot la cot cu Shane pana nu i-am vazut lupul negru.
      Am ajuns la punctul de unde am plecat si m-am transformat respirand usurata. Deodata se auzi o voce in capul meu "Vin dupa tine" ma trecura fiorii dar am hotarat sa nu dau importanta. 
- Toata lumea sa isi aleaga un partener lupte corp la corp! striga Shane
- Te bagi? spune Tyler zambind 
-Sigur , spun si iau pozitie de lupta.
 
        Mi-am incordat fiecare muschi din corp asteptand ca Ty sa atace. A dat sa-mi dea un pumn dar l-am prins si i-am pus piciorul drept dupa cap obligandu-l sa se aplece in fata iar cu piciorul stang l-am lovit in abdomen facand o tumba si cazand pe jos cu mine peste el. L-am apucat de picior rapid si l-am trantit intr-unul din copaci. Nici nu am realizat ca se ridicase pana nu am simtit cum fac contact cu pamantul iar mana lui Ty era pe gatul meu. L-am lovit in spatele genunchiului apoi m-am ridicat dandu-i un picior in spinare. Acesta a scancit si s-a ridicat. Pana sa apuce sa faca ceva am alergat rapid spre el si mi-am ridicat bratul lovindu-l intre piept si gat iar acesta a cazut pe jos apoi mi-am pus piciorul pe abdomenul sau apasand.
-Cam scartai , spune amuzat iar eu il ajut sa se ridice. 

  ***

-Esti gata Cora? strig de la parter
- Daa , striga fata si coboara . Dar daca perechea mea e in cealalta parte a globului? spune trista
- Atunci va fii un drum lung, spun lovind-o jucaus in umar . 
    Am iesit si pana am ajuns la granita am mai vorbit despre una alta . Am ajuns la granita si am sarit transformandu-ne si incepand sa alergam.
 
          Trecusem deja de doua haite si incepea sa se insereze. Vad ca Cora incepe sa fuga intr-o directie total opusa si incep sa alerg dupa ea. Ne apropiam de teritoriul haitei Ontari si ei nu sunt prea prietenosi. M-am transformat in om incepand sa alerg dupa lupul Corei. Imediat cum am intrat in teritoriu cativa lupi au inceput sa alerge spre noi . Ugh la naiba cora! spun in mintea mea si alerg spre unul din lupi sarind pe el si trantindu-l de pamant. M-am ridicat rapid alergand dupa lupul ce era pe urmele Corei si l-am prins de coada catapultandu-l direct in copac. Ultimul venea din lateral asa ca exact cand a dat sa sara pe Cora l-am placat si ne-am rostogolit amandoi pe pamant. M-au trecut fiorii cand am vazut cum un lup mare si negru cu ochii rosii venea rapid spre noi.
- Cora sper ca aici e perechea ta si nu imi iau bataie degeaba! Du-te il tin eu pe Alpha , spun si ea incuviinteaza alergand. 
       Mi-am indreptat atentia spre Alpha-ul ce venea nervos si am sarit transformandu-ma si sarind pe el. M-a muscat de ceafa dar eu i-am prins labuta si l-am aruncat doi metri in dreapta. M-am transformat , chiar nu aveam nevoie de lupta.
-Alpha Kane nu am venit cu gand rau! spun punand mainile in fata in semn de predare 
        Lupul s-a transformat intr0un baiat-barbat de 25 de ani inalt cu parul saten si ochii negrii. Avea corpul bine lucrat si pozitia impunatoare.
- Realizezi ca ati intrat pe teritoriul meu nu? spune nervos
- Si-a simtit perechea , spun si apoi aud niste maraituri si fug in directia lor cu Alpha-ul pe urmele mele. Cred ca am fugit sa zic 500 de metri pana am vazut-o pe Cora maraind la o tipa blonda ce statea langa un baiat inalt si bine facut( nu am idei pentru perechea Corei deci daca stiti actori lasati in comentarii) .
- Da-te de langa perechea mea , maraie Cora.
-El e iubitul meu draga! Cine ma rog esti ? Vreun roguecare a incurcat teritoriile? spune fata cu nasul pe sus si vocea pitigaiata
- Irenne! striga baiatul la fata
-De ce ii iei apararea !? spune fata nervoasa 
- Pentru ca e a mea ,spune baiatul si cand Cora si acesta fac contact vizual se aude un tipat apoi Cora cade la pamant incepand sa i se rupa oasele.
- Dupa ce termin cu ea n-o sa.....
- Dupa ce termin eu cu tine o sa fii un rogue daca imi mai insulti prietena inca o data , marai atintind blonda cu privirea. 
- Si tu cine dracu te crezi!? striga nebuna 
- Wanheda incantata , spun rautacios intinzand mana. 
-Da sigur. Wanheda e un ucigas cu sange rece nu vreo fetita dezorientata , spune fata cu mainile-n san. In secunda urmatoare a facut cunostinta cu copacul. Ciudat era ca Alpha-ul nu comenta nimic.
- Ucigasii sunt cei la care nu te astepti , marai apoi ma uit la Cora.
           Se uita la baiat in timp ce acesta o tinea in brate. Deodata ma fulgera o durere ascutita in jurul tamplei si am auzit o voce " Sunt pe urmele tale." .Mi-am scuturat capul alungand durerea .
- E haide ce va uitati unul la altul ? Sarut-o! spun si acestia se saruta
- De data asta nu va voi face nimic deoarece fratele meu si-a gasit perechea. Ugh ce n-o suportam pe Irenne , spune Alpha Kane cu bratele incrucisate la piept impunator.
- Oh waw multumim, spun sarcastica. 

                Peste ceva timp am plecat cu Cora si perechea ei -pe care am aflat ca o chema Cameron- inapoi in haita.
-Unde ai fost? Am fost asa ingrijorat! spune Shane luandu-ma in brate protector
- M-am plimbat , spun chicotind.
- Uh huh? In haita Ontari? spune ridicand o spranceana la mine
- Mirosul l-a dat de gol nu? spun razand
-Da , spune Shane.

      Dupa ce Cameron a facut cunostinta cu toti am urcat sus facand un dus si m-am schimbat in pijamale. 
- Noapte buna iubire! spune Shane sarutandu-ma si tragandu-ma la pieptul sau
- Noapte buna! ii soptesc apoi adorm

       Stiuuu e plictisitor dar am zis sa postez si eu cat de cat regulat . Pareri? Imi pare rau daca am facut greseli.

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum