Capitolul 19

3.3K 244 11
                                    


      El era ! Era Alpha-ul haitei din care facea mama parte pana sa il intalneasca pe tata . Stiam eu ca il cunosc de undeva!  Dar o Doamne nu a imbatranit deloc .
- Dominic Toretto ,incantat. spune dand mana
- He... Ranya . spun intrandu-i in joc 
- Incantat, Ranya . spune zambind si asezandu-se in capul mesei. Maine avem antrenamente la 7 .spune acesta la sfarsitul mesei . 

       *** 
  M-am trezit intampinata de razele soarelui si Christian care ma zgaltana usor sa ma trezesc. 
- Neata raza de soare. spune zambind
-Neata . murmur trezindu-ma .M-am ridicat in fund dandu-i un sarut scurt . 
- Ai 15 minute sa faci dus ,ne vedem jos scumpete. spune pupandu-mi fruntea si iesind. Mama ce fund avea! Am facut un dus rapid si mi-am pus un tricou si o pereche de colanti negri . M-am incaltat cu adidasii si mi-am prins parul ce incepea sa creasca intr-o coada. Am coborat jos unde mai era doar Christian. Si-a pus bratul dupa umerii mei si am mers amandoi spre masina . Mi-a deschis usa ,el fiind la volan si am parcurs un drum de maxim 10 minute pana am ajuns in fata unei sali . Am intrat in ea urcand niste scari si apoi Chris mi-a facut semn sa intru pe doua usi gri .Cand am intrat am observat ca arata ca o sala de fitness cu cateva aparate de forta ,niste manechine si niste manusi de box si saci de box.
- Impresionant . spun indiferenta 
- Buna dimineata . spune Dominic
- Neata . spun inca analizand sala 
- Esti gata? spune si nici nu apuc sa zic da ca da sa ma loveasca in fata dar ii prind mana la timp ,intorcandui-o . Cand credeam ca eu il tineam pe el acesta s-a intors din doua miscari in spatele meu , facandu-ma sa cad in genunchi datorita loviturii aplicata la ceafa. 
- Ugh . scancesc ridicandu-ma  
- Prima lectie : Sa nu crezi niciodata ca tu detii controlul din prima . spune uitandu-se adanc in ochii mei 

         ~Peste 6 luni ~

       In sase luni am omorat doua haite ,incendiat alte 2 si omorat multi oameni sau vampiri ,si cateva sabate mai mult sau mai putin puternice . In tot acest timp m-am antrenat aproape zi de zi cu Marco ,el creand o masina de ucis . Totul la mine era schimbat , de la comportament la look. Parul imi crescuse considerabil, acum fiind aproape pana la fund cu varfurile blonde. Formele mi s-au accentuat acum avand o postura impunatoare . De comportament nu stiu ce sa zic , daca am chef sa ucid, ucid fara sa-mi pese. Pana si numele mi s-a schimbat , inteleptii dandu-mi numele de Wanheda .Din cate am inteles Wanheda vine de la Hedahe , o lupoaica de care am auzit in legende. Era un rogue care a supravietuit fara suflet pereche si care s-a transformat intr-o spintecatoare. Am petrecut atat timp in noua "haita" incat m-am atasat de ei, devenind o mare familie de ucigasi. Din spusele lui Christian haita Hale inca ma cauta si aparent Alpha Hell a innebunit. Nu i-am cerut detalii, nu aveam nevoie chiar nu-mi pasa. 
   Am facut un dus punandu-mi pe mine o pereche de skinny jeans negri , un maieu negru mulat , o jacheta de piele neagra si o pereche de cizme negre cu toc .Mi-am luat de pe birou manusile de piele fara degete si suportul de picior unde imi tineam cutitul. L-am atasat de coapsa dreapta cu ajutorul micutei cureluse si am coborat lasandumi parul pe spate. Jos nu era nimeni doar Anya care isi facea ceai. 
- Unde sunt? marai incruntata si fata se cutremura cand imi vede privirea 
-Um..eu...ei...uh... se balbaie enervandu-ma . M-am dus cu pasi apasati spre ea apucand-o de maxilar formand forma unei cesti.
- Au plecat spre haita Hell ?! marai la ea si da speriata din cap. Ii dau drumul luandu-mi cheile de la masina si plecand . Am urcat in masina si am apasat pedala de acceleratie la fund . 
    La dracu mi-a promis ca nu le vaface rau! Christian mi-a promis! Ei bine v-a trebui sa merg inapoi in haita sufletului meu pereche si sa-l impiedic pe Chris sa nu faca ceva tampit . Cat de greu poate sa fie?

           Vaii de cand asteptam sa ajung la partea asta a povestii. Imi pare rau ca este scurt capitolul dar sper sa va placa. Ma apuc acum sa il fac pe celalalt dar nu promit ca postez saptamana asta . Pareri? Nu uitati sa votati si sa comentati ! :* Capitol necorectat.

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum