Capitolul 23

4K 270 19
                                    

       M-am trezit enervata de asurzitorul zgomot creat de ceas. L-am luat in mana trantindu-l pe jos si facandu-se bucatele. M-am ridicat somnoroasa mergand la baie si facandu-mi rutina de dimineata. M-am dus in dressing imbracandu-ma cu o fusta creion de piele maronie , o camasa albastra pe care am bagat-o in fusta si norocul meu ca am gasit o pereche de tocuri negre. Mi-am ondulat parul prinzandu-mi o mica portiune sus si m-am machiat nu foarte strident. Mi-am deschis un nasture de la camasa si am coborat. Ce-i drept nu seman deloc cu acea fata prostuta usor de ranit , acum sunt Wanheda ,ucigas cu sange rece si in acelasi timp bomba sexy . Am intrat in bucatarie dand de Shane. Imediat ce m-a vazut privirea i-a ramas pe corpul meu holbandu-se si enervandu-ma. 
- Te mai uiti mult? Adica stiu ca arat bine dar nici chiar. spun rece 
- Scuze. spune reluandu-si privirea trista din ochi 
- A si data viitoare cand ai de gand sa ma urmaresti ,ai putea sa o faci chiar tu in loc sa-ti pui sora. spun luandu-mi cheile si facadu-i cu ochiul. Acesta a tacut iar datorita slabei legaturi pe care o aveam am putut simti cum isi tinea lupul cu greu sa nu urle. Am zambit dracesc la acest gand intrand in masina.

   ***

        S-a sunat de pauza iar eu mi-am luat cartile mergand la biblioteca scolii. In timp ce treceam "prietenii" mei se uitau la mine oarecum tristi. Am trecut pe langa ei zambindu-le fals si m-am asezat la o masa apropiata de ei. In timp ce citeam auzul mi-a fost captat de un marait ce venea de la rafturile cu carti. M-am ridicat lasand cartile acolo si m-am dus sa vad ce se intampla.  Cand am ajuns la sursa sunetului am vazut cum Lexa este tinuta de gat si suspendata in aer de un baiat inalt si saten ce parea nervos. 
- Nu asa tratezi o fata . marai apucandu-l de guler si trantindu-l de unul din rafturi . Lexa a cazut pe jos cu mana la gat respirand sacadat. M-am aplecat spre el transformandu-mi ochii iar el fiind vizibil speriat. I-am introdus mana in abdomen lent vazandu-l cum se chinuie sa respire. 
- Te....rog . spune cu vocea inceata
- Sa nu te mai prind ca o atingi pe ea sau pe oricine apropiat ei ,altfel iti voi scoate maruntaiele si le voi da ciorilor. scuip rece privindu-l in ochi apoi mi-am scos mana din abdomenul sau dandu-i un pumn zdravan ce l-a bagat in lumea viselor . M-am ridicat stergandu-mi mana de sange cu un servetel si am ajutat-o pe Lexa sa se ridice.
- Mersi . spune socata 
- Esti mai folositoare in viata decat moarta. adaug rece plecand .Mi-am pus restul de carti in geanta cu gandul sa plec naibii de aici. Cand sa ies pe portile scolii Xander si Ty s-au pus in fata mea cu mainile in san vrand sa para impunatori.
-Unde crezi ca pleci? spune Xander suspicios
- Stai calm oricat de mult as vrea sa plec dracu din oras si sa va las Alpha-ul zvarcolindu-se in dureri insuportabile vrand sa-si ia viata si condamnat pana la sfarsitul zilelor sale sa stie ca el e cel care m-a distrus......nu pot pleca. spun dintr-o suflare zambind
- Stim ca il urasti , si noi l-am urat , dar chiar nu poti intelege ca era sub influenta unei vraji? spune Ty oftand zgomotos 
- Sa va zic smecheria , vraja aceea nu putea fi atat de puternica decat daca el n-ar opune rezistenta. Stiu foarte bine ce efecte are acea vraja si va zic sigur ca la inceput inca avea imagini cu mine si el . Dar a preferat sa le ignore ,stia ca exista legatura aceea si simtea ceva dar a preferat s-o ignore , auzea zvonurile cum ca si-a distrus perechea dar a preferat sa le ignore. Si nu doar ca a preferat sa ma ignore ci stiti chiar foarte bine CA ERA SA MA OMOARE! ma rastesc la ulimele cuvinte enervandu-ma . Asa ca pentru TOT ce mi-a facut am sa i-o platesc cu varf si indesat . Il voi rani asa cum si el a ranit-o pe lupoaica mea . adaug lasandu-i uimiti 
- Da ai drep....
-Si sa va mai zic ceva . Din cauza lui nu mi-am mai simtit lupoaica de mai bine de jumatate de an asa ca o sa ii para rau . adaug intrerupandu-l pe Ty si lasandu-i fara cuvinte . Abea dupa observand ca in spatele meu era toata gasca iar Katherine era si nervoasa si trista . 
-Uite ....Wanheda .... iti dam tot dreptul sa ii aplici o lectie dar cu ce drept ne faci nou rau? Noi am vrut sa te ajutam .spune Katherine iritata
- E simplu Kath. Nu imi stati in cale nu va fac rau. ii soptesc la ureche dupa care plec ,tocurile mele facand zgomot pe asfalt. Am intrat in masina mea si am apasat acceleratia plecand in tromba destinatia fiind spitalul. 
 
            Am parcat masina in spatele spitalului si am putut jura ca am simtit un miros de berserker . M-am uitat suspicioasa in stanga si-n dreapta iar cand am vazut o umbra miscandu-se rapid mi-am luat pistolul cu mine si sabia care arata ca o centura obisnuita si am inceput sa alerg spre spital. Am intrat grabita iar asistenta de data trecuta a inceput sa respire alarmata cand m-a vazut. I-am zambit apoi am alergat catre lift . In timp ce usile seinchideau am putut auzi niste tipete si doi berserkeri cum intrau in spital . De indata ce am ajuns la etaj am alergat la camera lui Liam. Din fericire era treaz stand pe pat.
-Ce fa....
- Imbraca-te . ii spun dandu-i un tricou si niste jeansi pe care ii aveam cu mine in geanta pentru el
- Ce s-a intamplat? mareste tonul din baie 
- Berserkeri. Vin dupa tine trebuie sa ne grabim. spun agitata 
          Dupa ce a iesit am scos pistolul de la spate dandui-l in mana .
- Nu ii poate omori dar ii poate incetini indeajuns cat sa ajungi la masina. Fugi si nu te uiti inapoi. ii spun privindu-l in ochi si strangandu-i pistolul in mana 
- Ce dor imi era de actiune. spune zambit
-Se vede ca esti fratele meu. spun razand apoi iesim grabiti .Am coborat pe scari si la parter ce savezi doi berserkeri mari veneau fix spre noi. Am scos sabia aceasta refacandu-se din curea in sabie . Liam mergi prin iesirea din spate . ii spun in timp ce invart sabia pregatita sa ma lupt .Acesta a inceput sa alerge iar eu am luat pozitie de lupta . Am inceput sa il lovesc pe unul din ei zgariindu-l pe abdomen apoi m-am rotit impingandu-l cu piciorul in perete . Am sarit spre celalalt infingandu-i sabia in stomac apoi printr-o piruieta mi-am ridicat piciorul lovindu-l in fata . Cand unul din ei s-a ridicat dand sa mearga dupa Liam am aruncat sabia dupa el ,aceasta infingandu-i-se direct in craniul acela de animal si crapandu-se. A cazut in genunchi iar eu am fugit luandu-mi sabia si incepand sa alerg spre masina.Am intrat ca furtuna apasand pe acceleratie si plecand in tromba. 
-Ce voiau? Ce voiau de la mine? spune ingrijorat
- Nu stiu . spun rece in timp ce intram in haita Hell
           Am parcat masina iesind si punandu-mi inapoi sabia in geanta cu arme din portbagaj.
- Unde ai fost? spune Shane vizibil ingrijorat 
- Mai nou iti pasa? spun rece vazand cum expresia i se schimba din ingrijorare in furie
-Uite ce e inteleg ca te-am ranit in trecut si ca eu sunt cauza a ceea ce ai devenit. Dar a fost o vraja si eu nu aveam de unde sa stiu asta bine!? Apreciez ca ai ramas aici cu toate ca ai facut-o doar pentru Liam dar chiar nu cred ca merit atata indiferenta si ura din partea perechii mele. vocea sa creste pe secunda ce trece si imi prinde incheietura strangand . Observasem ca mama sa iesise ,acum stand in pragul usii iar Liam era langa noi . 
- Suflet pereche? Suflet pereche!? pufnesc oarecum razand si enervandu-ma. Unde erau cuvintele astea acum cateva luni? Unde erai cand aveam atacuri de panica? Dar cand aproape am fost violata dupa ce iesisem de la scoala? Unde erai Shane? La inmormantarea mamei nu ai venit! La naiba cu astea ! Singura persoana care ma putea ajuta atunci erai tu! Si tu ce faceai?! Ti-o trageai cu tarfa aia de Sage! Stiu foarte bine ca auzeai cand te strigam plangand chiar daca eram in haita Hale ! Inca aveam legatura! Stiai ca nu e in regula sa ai o legatura dar ai ignorat asta! Ai ignorat totul! Ai devenit un nemernic care si-a ranit prietenii! Din cauza cui?! Unei tarfe pe care ai si lasat-o in viata! Naiba sa te ia Shane Hell! Esti un nenorocit egoist ! strig nervoasa impingandu-l cu putere in piept iaracesta cazand pe jos si uitandu-se cu lacrimi spre mine 
- Imi pare rau . Imi pare asa de rau. spune cu privirea in pamant
-Iti pare rau? Tu crezi ca dupa ce mi-ai lasat lupoaica sa se zbata in agonii scaldandu-se in propria durere, dupa ce mi-ai imbolnavit organismul , mi-ai condamnat mentalitatea la o eternitate de durere , dupa ce ti-ai ranit sora si prietenii devenind un Alpha de nimic un simplu imi pare rau e de ajuns? ma rastesc uitandu-ma cu scarba spre el . Stii ce vreau acum? Acum ca nu imi mai pasa de nimic? Vreau razbunare. Vreau sa te vad cum te zbati in durere, distrugandu-ti mintea si lupul pe zi ce trece mai mult. Vreau ca atunci cand ti se va zice numele sa fie asociat cu acea fata pe care a distrus-o . Vreau sa stii ca tu esti cel care a creat-o pe Wanheda. Vreau sa imi simti durerea la intensitate maxima exact cum am simtit-o si eu. Dar stii care este diferenta dintre noi? Eu am supravietuit durerii si am trecut peste . Pe cand tu probabil vei ajunge asa de ravasit inca va trebui sa fii sedat pentru a nu te sinucide .ii spun cand ma pusesem pe vine in fata lui privindu-l direct in ochi si savurandu-i suferinta. 
           M-am ridicat aranjandu-mi parul si intrand mandra in casa. Am putut auzi urletul indurerat al lui Shane cum zguduie haita strigand ca e un monstru. Zambind victorioasa am urcat sus facandu-mi un dus , schimbandu-ma in pijamale si punandu-ma la somn. 



            Deci sunt asa de mandra de sfarsitul acestui capitol :33 Pareri? Nu uitati sa votati si sa comentati . Imi cer scuze daca am facut greseli de scriere. 

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum