Capitolul 43

2.6K 181 21
                                    

* Din perspectiva lui Heaven *

Vantul bate cu putere prevestind o furtuna. Frunzele fosnesc iar crengile copacilor danseaza in bataia vantului. O briza usoara imi face corpul sa se infioare si sa tremure pentru o secunda. Norii negri se apropie cu repeziciune . Locul in care ma aflu pare a fi un camp pustiu . Privesc in jur cautand o persoana dar nu e nimeni. Tunete incep sa se auda si incepe deodata sa ploua cu galeata . Realizez ca sunt imbracata cu lenjerie si un tricou mai lung negru abea cand mi se lipeste de piele facandu-ma sa tremur. Firele rebele de par mi se lipesc de fata gadilandu-ma. Merg prin ploaie , iarba gadilandu-mi talpile goale. Peste ceva timp ajung la marginea unei prapastii . Incerc sa disting ceva in negrul ce o cuprinde dar nu reusesc , constatand ca e adanca. Ma asez la marginea ei , picioarele balanganindumi-se in gol.
Deodata simt o prezenta langa mine si imi intorc brusc capul . Constat ca Raisa sta cu botul pe labe. Blana ei alba parca stralucea chiar si uda de ploaie.
-Hei straine, spun cu o urma de amuzament.
-Hei Hevs , spune lupoaica cu un iz de tristete in glas.
-De ce nu imi mai vorbesti ,Raisa? De ce nu te mai pot simti? spun ingrijorata.
-Pentru ca m-am ascuns printre gandurile tale. Nu vreau sa mai vorbesc cu nimeni. Eu traiesc pentru Chase ,el imi alina sufletul , iar acum el si Shane ne-au distrus.
Vorbele pline de adevar ale lupoaicei mele ma lovesc direct in fata si fac golul din pieptul meu prezent din nou. Zidurile pe care m-am chinuit sa le construiesc pentru a ma proteja dupa moartea mamei au fost distruse cu nerusinare de Shane. Insa am trecut peste ca mai apoi persoana ce ar treui sa ma faca fericita sa ma trimita din nou in lumea durerii si a suferintei. Totusi Raisa greseste cu ceva, ea nu depinde de Chase cum nici eu nu depind de Shane.
-Te inseli Raisa , noi nu depindem de ei. Ii iubim ,chiar daca ne-au facut atatea, dar nu ne-am nascut pentru a-i iubi . Putem trai si fara ei . Trebuie sa traiesc si fara Shane , pentru ca in acest moment el e singurul factor ce imi cauzeaza durere. Trebuie sa vorbesti cu mine , putem trece peste impreuna. Ne faci rau amandurora izolandu-te .
Incerc sa imi fac lupoaica sa inteleaga ca ceea ce face este gresit insa tot ce primesc de la ea este un suspin . Ploaia este acum acompaniata de fulgere iar vantul bate mai puternic. Un fulger loveste intre noi si fiori de electricitate imi strabat tor corpul provocandu-mi durere. Tip din toti rarunchii insa cred ca mai mult tip de durerea sufleteasca acumulata.
Ma ridic brusc in fund tipand . Simt doua brate masive ce ma lipesc de un piept la fel de masiv si ma leagana in speranta de a ma linisti. Aura de Alpha ce il inconjoara inspira puterea pe care o detine.
-Shh linisteste-te , sopteste pupandu-mi crestetul capului.
-Ce s-a intamplat? intreb cand ma intorc dand de privirea blanda a barbatului ce m-a crescut .
-Esti in siguranta scumpete . Nu te mai intorci in locul ala , spune zambind.
Suspin cand imi amintesc ce am indurat si imi imbratisez mai tare tatal. -Iti e rau? Te doare ceva? spune analizandu-ma.
Sufletul.
-Nu. Sunt bine, mint frecandu-mi fruntea.
-Hai sa mananci, spune ridicandu-se in pat.
-Imediat, spun ridicandu-ma.
Constat cu bucurie ca sunt in vechea mea camera. Primul lucru la care ii fug ochii sunt poza inramata de langa pat ce ne infatiseaza pe mine , Luke , Bree si Lexa intr-o ipostaza amuzanta. Stiu ca in ziua respectiva era foarte cald afara si am fost la lacul din apropierea haitei sa facem baie . Ne-am intors acasa cu hainele ude lipite de corp si fara suflare dupa ce am fugit mancand pamantul de tata care ne-a dat niste treaba de facut iar noi nu am respectat-o .
Cobor usurel din pat ridicandu-ma cu greutate deoarece ma durea tot corpul. Mi-am luat niste haine intrand in dus. Apa calda imi bicuia pielea prea sensibila . Fiecare picatura ce imi atingea o zona unde a atins un electrosoc imi cauza durere. Insa nu era mai mare decat cea sufleteasca. M-am schimbat cu o pereche de pantaloni de training lungi bej deschis si un tricou larg alb . Mi-am uscat parul prinzandu-l in coc si mi-am privit reflexia. Pielea palida dezvaluia pe alocuri mici vanatai . Slabisem mult. Si se vedea. Se vedea in talie , la picioare , pana si la fata. Pometii mei erau mai proeminenti. Imi cuprind corpul slabanog intr-o imbratisare lasand micute si fierbinti lacrimi sa isi faca loc pe obrajii mei. Aratam haotic si asta doar din cauza lui. El mi-a facut toate astea. Dar de ce ?
Imi scutur capul alungand toate gandurile daunatoare cand aud pasi spre camera mea. Sterg repede lacrimile si imi pun UGG-urile de casa gata sa ies. Cand deschid usa Luke sta cu mana in aer gata sa bata. Cand ma vede ma strange puternic in brate.
-Imi pare asa de rau . Imi pare rau pentru tot ce ti-am facut , spune si ii aud vocea tremurand.
-Hai sa nu vorbim despre asta acum, spun bland raspunzandu-i la imbratisare.
Coboram amandoi la parter unde ne punem la masa . Tata imi intinde o farfurie cu piure si friptura . De data asta exagerase cu cantitatea de mancare dar stiam ca nu as fi mancat tot oricat mi-ar fi pus. Luke primeste de asemenea o portie si incepe sa manance cu pofta. In maxim 10 minute farfuria sa este goala in timp ce a mea e neatinsa. Am imcercat sa mananc dar golul din stomac nu imi permitea.
-Heaven nu te las sa te ridici pana nu mananci macar jumatate din farfurie, spune Luke autoritar.
-Dar nu mi-e foame , ma plang oftand.
-Cand ai mancat ultima data ?
Am stat cateva secunde sa ma gandesc pana sa dau din umeri .Nu imi aminteam cand am mancat ultima data . Cred ca nu am mai mancat ceva consistent de cand am intrat in azilul ala sau ce-o fi .
-Hevs nu e ok deloc sa te infometezi. Te rog mananca , spune Luke privindu-ma rugator.
Am inghitit in sec cedand. Am inceput incet incet sa mananc , ignorand golul din stomac . Dupa ceea ce a parut a fi o vesnicie pentru mine m-am lasat pe spatarul scaunului oftand.
-Nu mai pot, spun cu mainile pe burta.
-Abea ai mancat , spune Luke trist .
L-am privit uimita uitandu-ma apoi in farfurie . Am ramas surprinsa sa vad ca abea de era jumatate din mancare mancata. Ce naiba se intampla cu mine !!?
-O sa mananc si mai tarziu , spun ridicandu-ma.
Blondul ofteaza ridicandu-se si el si venind dupa mine.
-Ce vrei sa facem? spune.
-Kath ce face? spun confuza ca sta atat cu mine stiind ca are o pereche cu care trebuie sa fie .
-E in haita Hell cel mai probabil se antreneaza.
-Pai si tu de ce nu esti cu ea ?
-...
-Luke sunt destul de mare si pot avea grija de mine si singura. Voi fi bine ,spun fortand un zambet .
-Dar....
-Luke , spun privindu-l cu subinteles.
-Ok ma duc. Dar daca ai nevoie de ceva sau ti se face rau sa ma anunti bine ? spune cu o urma de ingrijorare in ochi.
-Promit ! il asigur chicotind.
Acesta zambeste stangaci parca nevrand sa plece .
-Mergi la eaaaaa! ii spun impingandu-l pe usa.
Acesta cedeaza si pleaca nu inainte sa ma sarute pe frunte . Pufnesc amuzata dupa ce inchid usa dupa blond si ma indrept cu pasi mici spre canapeaua din living. Ma trantesc pe ea luand telecomanda si intrand pe Netflix. Am selectat serialul "Lucifer" privind de unde am ramas. Insa oricat m-as concentra la serial gandurile tot nu imi dau pace. Sper caShane nu stie ca sunt aici. Nu stiu daca as suporta sa mai dau ochii cu el dupa toata durerea pe care mi-a provocat-o si pe care continua sa mi-o provoace. Nu sunt prima care este ranita de sufletul ei pereche ,voi trece peste si singura!

Pentru inceput vreau sa imi cer scuze daca sunt greseli in capitol. Imi pare rau ca am lipsit atat insa efectiv nu mai am idei . Daca aveti sugestii pentru poveste va rog sa le lasati in comentarii . Sper din tot sufletul ca nu ma urati si ca nu v-am dezamagit cu acest capitol. Nu stiu cand postez o sa incerc sa pun mai regulat dar nu promit nimic pentru saptamana asta !

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum