Capitolul 50

2.4K 181 18
                                    

    Soarele imi inunda camera intr-un mod placut. Merg la baie si imi fac rutina imbracandu-ma apoi cu o pereche de pantaloni scurti albastru deschis cu talie inalta. Imi pun un maieu negru si o pereche de slapi si cobor. Nimeni nu se trezisera. Mi-am luat telefonul si ochelarii de soare nmergand pe plaja. M-am asezat pe nisip privind apa. Cum ar fi fost daca ar fi fost si el aici? Cu mine? Incerc sa il iert dar imi e greu sa trec peste ce mi-a facut. Ar trebui oare sa continui pe alt drum ce nu il implica si pe el? Stiu ca am fost fericita cu el. Ma poate face sa ma simt in al noualea cer si apoi sa ma arunce in flacarile Iadului. Ne-am putea impaca dar e un joc periculos. Nu am garantia ca nu ma va mai rani si inima mea pur si simplu nu ar mai rezista sa mai fie ranita. In acelasi timp stiu ca el e jumatatea mea si nu voi primi alta dar nu mereu perechile se inteleg si acesta pare a fi si cazul nostru. 
- Aici erai! Te sun de jumatate de ora! apare Katherine ingrijorata trezindu-ma din transa. 
- Am vazut ca dormiti si am iesit sa ma plimb, spun sec.
- La ca te gandeai asa profund?
- La fratele tau, spun soptit. 
      Ofteaza trecandu-si mana printr-o suvita. 
- La inceput nub intelegeam de ce il respingi dar am vazut ce complicat e.
- Nu e complicat. E simplu. E al dracului de simplu. Mi-a calcat inima in picioare iar eu am acum de ales daca sa-l iert si sa ii ofer ce a mai ramas din inima si sa ma incred ca nu o va rani sau sa merg mai departe si sa las timpul sa cicatrizeze ranile pe care ni le-am facut unul altuia. 
- Chiar daca ma doare sa spun asta credca mai bine mergi mai departe si vezi cum e. Daca nici timpul nu va rezolva nimic inseamna ca fericirea ta e numai langa el, spune Kath si o imbratisez.

    Ma simt oarecum mai usor deoarece m-am eliberat. E ca si cum mi s-a luat o piatra de pe inima acum ca am spus cuiva ce ma apasa.
- Vrei sa facem o baie in mare? spune Kath.
- N-am costumul de baie pe mine, spun.
- Nici eu dar cine ne vede? chicoteste dezbracandu-se pana la lenjerie.
    I-am urmat exemplul si am intrat in apa ce surprinzator era calda. Nu ma asteptam sa fie asa calda. 

 *Seara*

- Nu port rochie! Si nici tocuri! tip revoltata.
- Ba o sa porti nu ma face sa te lovesc! maraie Lexa. 
- Nu port rochie si punct! marai si ma intorc cu spatele sa iau un tricou. 
       Cand ma intorc iar cu fata simt durere in jurul fruntii. Imi aplec privirea spre picioarele mele si vad un toc nude destul de inalt. Bine ca nu e stiletto.
- Tu chiar ai aruncat cu un toc in mine? spun socata.
-Da. Vrei sa mai arunc o data? spune Lexa ridicand o spranceana.
- Nu! Doamne da-mi afurisita aia de rochie! marai nervoasa.
     Iau carpa si ma imbrac cu ea. Era o rochie mulata si cred ca cu o palma jumate sub fund,  cu sclipici argintie. Nu avea niciun fel de fermoar spatele fiind gol pana putin deasupra fundului (imagine mai sus). M-am incaltat cu tocurile nude de o inaltime prea mare pentru gustul meu. 
- Cred ca iti bati joc de mine, marai simtindu-ma incomfortabil.
- Dar arati minunat! spune Lexa fiind apoi aprobata de Bree si Kath. 
  M-am dus la oglinda privindu-ma. Chiar aratam bine. Chiar daca eram scunda picioarele mele erau lungi si frumoase. 
- Bine o port, marai in barba.
   Fetele au batut palma multumite si Kath mi-a facut parul. Era prins la spate intr-un coc dezordonat si dragut. 
- Acuuum partea mea preferata! spune Bree chitaind.
- Nu ma machiez! Nu! M-am imbracat cu rochie si port tocuri dar nu ma machiez! spun hotarata sa opun rezistenta.
- Dar...
- Bree nu, am zis raspicat. 
- Ugh bine, spune dandu-si ochii peste cap. 

    Le-am asteptat si pe fete sa termine apoi am coborat. Bree era imbracata intr-un costum din doua piese pe care nu stiu sa-l descriu, rosu. Kath era imbracata cu o salopeta neagra cu un decolteu generos si avea parul prins in coada. Lexa avea o rochie mulata nude si sandale cu toc tot nude. Baietii ne asteptau jos si cand ne-au vazut au marit ochii uimiti. 
- Aratati superb, spune Luke. 

    Dupa un drum de 30 de minute ajungem in fata unui club numit Angels . Cativa papparazzi ne fac poze si nu inteleg de ce. Adica nu suntem nu stiu ce vedete. Ii ignor intrand in club. Muzica si mirosul de alcool ma loveste din plin facandu-ma sa ma stramb. Mergem la o masa si deja pot simti cateva priviri arzandu-mi fundul. Ne asezam la masa si un chelner cred ca de o seama cu noi ne ia comanda. Sper nefericirea tuturor comandasem Pepsi. Stiu ce vor sa faca. Vor sa ma imbat pana uit. Dar stiu ca nu voi uita ci pur si simplu voi intensifica durerea.

***

  La naiba cu ea de durere! Sunt la al treilea shot de tequila dupa ce am baut doua cocktail-uri si niste vodka. Incep sa nu mai simt nimic. Dau inca un shot pe gat si ma duc pe ring balansandu-mi corpul pe ritmul muzicii. Un tip devine enervant tot facandu-mi avansuri. Deodata simt acel miros familiar de Alpha. Ma uit in stanga mea si vad acea pereche de ochi albastri cu galben. Tipul ce ma enerva dispare subit. Alpha-ul misterios iese afara prin spate si din nevoie de a lua o gura de aer ies si eu. 
- Ma urmaresti? spune rece. 
- Nu stiu cine pe cine urmareste, spun dandu-mi ochii peste cap. Tu esti cel care m-a urmarit pana aici. 
- E clubul meu, spune indiferent. 
- Vrei sa zici clubul taticului? spun veninos.
      De ce am zis asta? Nu mi-a facut nimic.
- Nu. E clubul meu, spune apasat. Nu toti il avem pe taticu Alpha Suprem.
- Si ce vrei sa subliniezi? spun rece.
- Ca primesti tot ce iti doresti. Nu ai muncit o secunda in viata ta si nu stii ce e aia durere! maraie iar albastrul ochilor sai se inchide. 
- Nu stii nici macar ce spun ziarele despre mine d-apai cum sunt eu de fapt! Nu ai niciun drept sa ma judeci Alpha rasfatat! ii tip in fata plecand.

       Cine dracu se crede!? Al naibii sper sa nu il mai vad niciodata! Restul serii o petrec incercand sa ma calmez. Si cum naiba sa ma calmez daca el ma priveste insistent de la etaj!? Continui sa beau pana nu mai stiu de mine. 
- Ugh cat e ceasul? spune Kath balanganindu-se.
- 4 jumatate dimineata, spun ametita mergand cu tocurile in mana. 
             Parul meu era lasat salbatic pe spate iar picioarele ma dureau de moarte.
- Aveam si noi o masina, spun privind parcarea. O uite! spun si alerg spre autovehicul deschizandu-l.
- Ce crezi ca faci? spune Ty amuzat.
- Conduc. Duuuh, spun facandu-mi mana sa semene cu un pistol si prefacandu-ma ca ma impusc la tampla in timp ce imi dau ochii peste cap.
- Esti beata Heaven.
-Mama ta e beata! marai starnind hohote de ras.
- Haide lasa-ma pe mine sa conduc.
- Va doiti de ab-litatile mele de shofer? spun balbaindu-ma.
- Da! spun toti in cor. 
- Fraierilor, marai dand cheile si urcand in spate. 

      Simt cum usor usor durerea revine dar presimt ca mahmureala ce ma asteapta va  acoperi durerea pe care o simt acum in piept. 

*Peste cateva ore*



       Ma trezesc cu o durere crunta de cap. Ridic privirea observand ca sunt pe scari... in lenjerie!? 
- Futu-ti mahmureala $%^*&(%^$%#%^*&^(!! tip o serie de injuraturi colorate cand ma impiedic pe scari. Sa va ia dracu ca m-ati lasat sa beau! tip cand trec pe langa camerele prietenilor mei.
         Intru in baie facand un dus rece ce nu face decat sa inrautateasca durerea de cap . Ma imbrac cu o pereche de pantaloni de pijama gri si un tricou alb. Ma incalt cu slapi si imi prind parul intr-un coc coborand la parter. 
- Treziti-va alcolistilor! tip .
- Ce ai nebuno? De ce tipi? spune Lexa somnoroasa.
- Sa fiti si voi mahmuri cu mine ca m-ati lasat sa beau ca o vaca aseara si acum nu mai stiu nimic de durere! marai turnandu-mi cafea.
  Nici bine nu iau o gura ca merg glont la baie vomitand tot ce ...ei bine tot ce n-am mancat. Ca nu mancasem ieri nimic. 
Cand ma intorc restul rad de mine.
- Idioti, injur in barba trecand pe langa ei si asezandu-ma la loc pentru a-mi consuma cafeaua.

    Macar reusisem sa uit cateva momente de el. Oare e bine? Sper ca si el si haita sunt bine. Numai Luna n-am fost pentru haita aia in ultima vreme. Cred ca toti ma urasc pentru ca sunt asa slaba incat ma ascund de ei si de Alpha-ul lor. 

 Capitol necorectat.Nu imi vine sa cred ca am ajuns la capitolul 5o vaaaaaai!! Nu mi-am imaginat ca o sa scriu atat! Va multumesc pentru aprecieri si continuati sa votati in continuare sper sa nu va dezamagesc! Am zis sa mai scriu macar un capitol inainte sa se sfarseasca anul. Imi pare rau ca nu mai e nimic interesant de la o vreme dar in primul rand nu mai am idei si in al doilea rand ar deveni plictisitor sa pun cate o bataie sau accident sau moarte in fiecare capitol. Ar deveni trist. In fineee nu uitati sa votati si sa va spuneti parerea! Sarbatori fericite! 

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum