Capitolul 41

2.6K 204 36
                                    

          Ma trezesc simtindu-mi corpul amortit. De data asta nu vedeam decat tavanul din laboratorul lui Beckendroff. Pete de mucegai erau ici colo iar tavanul era de un galben pal spalacit. Diferite aparate erau prin camera. Am dat sa ma misc dar am fost putin surprinsa sa simt ca nu o pot face deloc. Am privit in jur observand ca eram legata de un fel de masa inclinata . Am analizat mai bine camera observand langa mine o masuta cu rotite ce avea diferite siringi si pansamente si sticlute . Un fior mi-a strabatut corpul cand am vazut masuta si am continuat sa imi plimb privirea prin camera. Aveam o stare de moleaseala constanta si era acompaniata de frisoane si greata.
                  Respiratia mea a devenit alarmata cand realizasem ca siringile de langa mine urmau sa fie testate pe mine. Am tras cu putere de una din maini dar degeaba. Nu aveam forta iar aceste curele sunt extrem de rezistente. Mi se facea din ce in ce mai rau cand ma miscam. Ce se intampla cu mine?
- Oh bun! Te-ai trezit! ii aud vocea ragusita a lui Beckendroff.
- Ce mi-ai injectat de data asta? marai frustrata. 
- Vasc , spune facandu-mi cu ochiul.
 -Tu vrei sa ma testezi sau sa ma omori!? ma rastesc .
- Calm lupisor. Am pus doza necesara sa te tina in viata , adauga mergand la masuta cu siringi. 
- Cat a trecut de cand sunt aici? marai nemultumita.
- O luna. Sunt curios cum reactionezi la veninul de vampir, stai linistita am si leacul, spune venind cu o siringa transparenta la mine.
- Nu, te rog orice dar asta nu! spun agitandu-ma.
- Ei haide nu mai fi copil! spune ranjind.
- Te rog nu! tip dar degeaba.
     Acul intra lent in vena de la mana . Beckendroff apasa pe recipientul ce impinge veninul in vena mea. In cateva secunde venele mi s-au inegrit si am simtit o durere usturatoare de la mana in sus. Marai indurerata foindu-ma.
- Te voi tine aici pentru a observa cat de repede incepi sa halucinezi apoi mai vedem ce mai facem. Te rog sa ma scuzi mai am putina treaba , spune si iese.

      Incepeam sa simt cum imi creste temperatura . Respiratia devenea din ce in ce mai rara iar picurii de transpiratie imi alunecau usor pe fata. Nu stiu de cand a plecat Beckendroff dar pare o eternitate. Valuri de durere imi scaldau corpul.
  Ugh Shane de ce mi-ai facut asta? spun in sinea mea strangand din dinti. 
Raisa? incerc sa imi contactez lupoaica.

Te rog Raisa, raspunde. Stiu ca te doare . Dar si pe mine ma doare. Trebuie sa scapam de aici. Te implor raspunde! o rog plina de speranta. 
Raisa? spun panicata ca nu imi simt deloc lupul.

  Tacerea mi-a raspuns a mia oara. M-am dat batuta acceptandu-mi soarta. Cu putin noroc mor de la venin.

- Sa nu mai spui asta vreodata! aud o voce rastindu-se. 
- Cine esti? spun panicata. 

     Linistea rasuna din nou. 
- Halucinez? spun pentru mine. 
-Da . Veninul isi face efectul, se aude din nou vocea.
- Cine Dumnezeu esti!? spun disperata. 
- Lupul lui Shane , spune tacut.
- Ce cauti in capul meu? 

- Ai zis-o chiar tu. Halucinezi. Unde e Raisa? spune confuz.
- O simti? 
- Da dar nu o vad. Vreau sa o vad! Am nevoie de ea! spune agitat .
- Dupa tot ce i-ai facut? Iesi din capul meu ! ma rastesc nervoasa.
- Nu am facut nimic! 
- Doar ne-ai distrus! Nu te vreau aici! 
- Iti jur nu am facut nimic! Shane a facut tot! 
- Care dintre voi s-a culcat cu Sage?
-...
- Asa ziceam si eu. Pleaca . Raisa nu e aici, spun ultima propozitie cu tristete si apoi linistea imi acapareaza din nou mintea. 

 Am nevoie de el Heaven , vocea ragusita a Raisei se aude in sfarsit in capul meu.

Raisa!? Tu esti sau halucinez? spun sperand sa fie ea.

       Din nou linistea se lasa. Cel mai ingrozitor e sa halucinezi ca lupul tau vorbeste, ca da semne de viata. Iti face sperante desarte. 
- Cum merge cu veninul? spune Beckendroff intrand .
- Te omor , marai inecandu-ma in sange.
      Mi-a dat drumul si am cazut pe jos tusind sange. Simteam cum imi dau afara si plamanii la cat tuseam. 

  *Din perspectiva lui Luke*

           Alpha este extrem de suparat pe noi pentru ce am facut. Are tot dreptul, si eu sunt suparat pe mine. Cum Dumnezeu sa nu ne treaca prin gand ca ar putea consuma ceva halucinant? Omag si droguri.....Saraca .  Trebuie sa o scoatem cat mai repede de acolo. Am vazut niste urme la incheieturile ei. Erau vinetii. FOARTE vinetii. Am proasta presimtire ca ei o folosesc cumva. Oare ce face acum? Sper sa fie bine. Sper ca semnele vazute sa fie doar rodul imaginatiei mele . Am s-o scot de acolo cu orice pret. Si Shane nu va sti . Nu il voi lasa sa-i mai faca rau. A facut destule. Cred ca cineva trebuie sa il invete ce face de fapt un suflet pereche pentru ca el clar nu stie . 
- Sunteti toti gata? vocea tunatoare a Alpha-ului nostru rasuna in camera. 
- Da Alpha , spunem in cor.
     Eu , Bree, Lexa, Kath , Xander si Ty ne ridicam cu privirile in jos. Urma ca eu si toti baietii, inclusiv Alpha sa mergem cu o masina si fetele cu alta . Urcam in masina si Alpha porneste in viteza. Era asa de incordat ca aveam impresia ca volanul se va rupe in doua.  Simteam tensiunea apasatoare si faptul ca doi membri ai haitei Hell erau cu noi nu ajuta. 

- Care e Beta-ul dintre voi? spune Alpha deodata raspicat.
-Eu , spune Xander temator.
- Nu am nicio problema cu voi si Katherine sa veniti in aceasta haita avand in vedere  ca aici sunt perechile voastre . Atat timp cat nu ii faceti rau ei sunteti bine veniti. Dar daca Shane se apropie de ea sau de haita mea fara acodrul ei va declar razboi, spune vorbind de Heaven. 
- Intelegem si apreciem ca ne lasati in haita dumneavoastra , spune Ty temator. 
- O iubesc pe Heaven mai mult decat arat si nu vreau s-o vad ranita.  Iar daca prezenta voastra o va ajuta sa fie mai bine va voi tine aici legati daca e nevoie, spune cu o urma de tristete in glas.
- Ne-am atasat mult de Heaven si nici noi nu vrem s-o vedem asa. Vom face tot ce e posibil s-o protejam , spune Xander. 
- Mai intai trebuie s-o scoatem din....
      Nu apuca sa termine propozitia ca un urlet infiorator face geamurile masinii sa vibreze. Simt o durere destul de mare in timpane si imi pun mainile la urechi deranjat.
- Heaven , spun si ies din masina ca o tornada.
- Respectati planul! tuna Alpha .
  Il aprobam toti . Fiecare muschi din corp mi s-a incordat automat. Urma sa intru si sa fac o vizita. Hevs .... te luam acasa .

      Buuuum . Incepe cat de cat actiuneaa. Voiam sa va rog sa aruncati o geana si la cealalta carte a mea "Demon cu sentimente"  . Nu este la fel de votata si apericata cum este aceasta dar stiu ca are potential si va rog sa va spuneti parerea. Si ca tot vorbim de pareri care este cea pe care v-a lasat-o acest capitoool? 

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum