Capitolul 25

4K 280 31
                                    

    M-am trantit in pat dupa un dus bine meritat. Am zambit la amintirea luptei pe care am dus-o cu nu mai mult de o ora in urma. 

  *Flashback*

          Am lovit puternic cu piciorul in usa ,aceasta cazand pe jos.  Am pozitionat sageata pe arc gata sa tintesc . Imediat ce usa s-a deschis Shane a aruncat o grenada facand un fum dens . Am putut auzi vampirii cum tusesc  . 
- Sfarsitul jocului fraierilor . marai deja omorand 3 vampiri cu sageti destinate inimii 
            Am ascultat cu atentie incercand sa aud vreun semn de la Katherine in toate tipetele vampirilor si am reusit. La etaj. Am pus sageata in arc nimerind direct in cap una din garzi ce fugea pe scari spre etaj. Mi-am luat avant apucandu-ma de balustrada si sarind direct la etaj. Balustrada era ciudata , la fiecare 3 metri fiind sustinuta de o teava pana in tavan. Mi-am pus arcul pe spate si cand am vazut un vampir venind spre mine mi-am luat avant apucandu-ma cu mainile de balustrada si sarind. Am facut o rotire in jurul acesteia tinandu-mi picioarele intinse si lovindu-l direct in fata dandu-i somn. Am pasit peste el indiferenta continuand-mi grabita drumul . Scancetele brunetei se auzeau tocmai de la ultima usa care era pazita de multe garzi. Doi vampiri au venit spre mine dar pana sa ajunga am scos sagetile omorandu-i. Urmatorii doi au avut aceeasi soarta iar ultima venise rapid la mine si ramasesem fara sageti. Am aruncat arcul si l-am prins de gat rupandu-i la propriu capul in nici 3 secunde. I-am luat pistolul unuia pregatita sa atac. Am fugit spre usa cand tipetele fetei se intensificasera si am intrat in ea cu putere, usa cazand pe jos. Am indreptat rapid pistolul catre un baiat inalt, blond, cu tatuaje, ochii verzi si corp bine lucrat. Era prea frumos sa il omor . Cand m-am uitat in coltul camerei vazand-o pe Katherine cu hainele sfasiate doar in lenjerie intima , legata de maini si la gura plangand, ura m-a acaparat. 
- Ultimele cuvinte? marai catre baiat 
- Sa putrezesti in Iad. maraie 
- Acolo imi petrec vacanta . ii spun razand diavolesc apoi il impusc in cap mortal . M-am dus la Kath care era speriata . Cand am ajuns in fata ei s-a speriat si mai rau . E-n regula, nu te ranesc. ii soptesc scotandu-i funia de la gura apoi dezlegand-o la maini 
- Doamne. scanceste sarindu-mi in brate si plangand neincetat . Pe moment am fost socata de gestul ei apoi mi-am pus nesigura mainile pe spatele ei . 
- A reusit sa....? 
-Nu . spune sughitand si stergandu-si lacrimile 
- Va fii bine . spun imbratisand-o si netezindu-i parul .M-am dus la una din garzi scotandu-i jacheta si punandu-i-o lui Kath , ajungandu-i putin peste solduri . Am ajutat-o sa se ridice apoi tinand-o de umeri am reusit sa trecem holul impanzit de victimele mele inerte pe podeaua plina de sange. Katherine tremura si sughita. 
- Iubito! striga Luke venind la Katherine si imbratisand-o 
- Astia am fi putut fi noi ,dar ai ales-o pe alta. ii spun lui Shane sagetandu-l cu privirea si bucurandu-ma cand il vad ca se intristeaza . M-am repezit in spatele sau auzind cum prietenii mei tipa sa nu il omor si l-am dat la o parte apucand vampirul ce tocmai voia sa il muste de gat si trantindu-l de perete . Am ajuns la el cu o viteza supraomeneasca si i-am scos inima din piept farasa clipesc. Imi placea cum se simtea,era calda si inca mai batea. Am strans-o cu putere aceasta tasnind . I-am dat apoi drumul lasand-o sa cada pe pamant. 
- M-mer-si . spune Shane uimit 
- Ti-am zis cavreau sa te ranesc dragule , omorandu-te doar te eliberez de toata durerea pe care ti-o provoc, si nu meriti asta . marai rece trecand pe langa el si iesind din casa .I-am auzit scancetul apoi restul grupului s-a intors la masini . Am urcat in masina obosita si am calcat pedala de acceleratie. In 40 de minute am intrat in haita . Am parcat masina intrand in casa si urcand in camera facand un dus. 

     *End of flashback*

 Am adormit probabil zambind . Sunt Wanheda si voi face orice e nevoie pentru a-mi demonstra puterea. 

   ***


           Soarele imi inunda camera pe nesimtite . M-am trezit plina de viata facand cateva exercitii de dezmortire in fata oglinzii . Mi-am facut rutina , sarind peste dus , apoi m-am indreptat catre dressing. Era bine afara. Am ales o pereche de skinny jeans albastri , un tricou negru, o geaca foarte subtire de un verde militaresc si cu manecile din piele negre si m-am incaltat cu o pereche de cizme maronii cu toc mic. Mi-am ondulat parul machindu-ma normal si mi-am pus toate cele necesare in geanta punandu-mi pe cap ochelarii de soare (poza cu tinuta la media). Am coborat la parter , intalnindu-ma cu Bree in bucatarie. Mi-am facut cafeaua punandu-ma la masa si savurand-o in timp ce vorbeam prin mesaje cu cineva. 
-Ce ai facut aseara pentru Kath.... incearca Bree sa spuna ceva dar o intrerup :
- V-am spus ca nu va vreau voua raul . spun taios dupa care imi beau si ultima gura de cafea apoi o spal plecand. Am intrat in masina conducand si apeland un vechi prieten. 
- Hedaaaaaaaa. spune Harry prin telefon facandu-ma sa chicotesc
- Buna Syles. spun intr-un fel putin provocator 
- Ti-a luat ceva sa ma suni de cand ai ajuns. spune razand 
- Eh ...treburi. spun oftand 
- Of of . spune si parca ii si vad ranjetul
- Revenind . Ce zici de o iesire asa de dragul vremurilor trecute? 
- Sigur . spune incantat
-Ne vedem la Tyko's . spun amintindu-mi de cafeneaua mea preferata 
        Peste nici 15 minute parcam masina in fata cafenelei. Am intrat in local vazandu-i capul cretului. Masa sa era inconjurata ca sa zic asa de fum de tigara si pot ghici ca pana am ajuns a fumat juma de pachet. Cretul se ridica cand imi simte prezenta . Era inalt cu corpul plin de tatuaje, ochi verzi si buze rozalii si pline. Avea vesnicul sau tricou alb in V si jeansii sai negri cu cizmele negre. Ne-am imbratisat apoi m-am asezat pe cealalta minicanapea din fata sa . Deja isi comandase o cafea si pachetul de tigari statea pe masa langa scrumiera si bricheta. 
- Esti cel mai mare fumator varcolac pe care il stiu Styles . spun luand o tigara din pachetul sau 
- Asta inseamna mult avand in vedere ca ai vazut aproape jumatate din populatia varcolacilor de pe Pamant. chicoteste cretul dezvaluind niste gropite minunate 
-Si ...cum merge cu afacerile? S-a mai intamplat ceva de cand am lipsit? spun tragand inca un fum din tigara 
- Nimic nou draga . spune facandu-mi cu ochiul 

       *Shane pov.*
 
    Am hotarat sa o urmaresc chiar eu pe Heaven . Ceva nu e in regula , lipseste prea des de acasa. Am ajuns in fata unei cafenele din centru si am vazut-o cum la iesire imbratiseaza un baiat cret apoi pleaca concentrata la telefon. Am urmarit-o pana la mall unde si-a luat cateva haine din magazin. 
- Vrei sa vezi daca te insel baby? spune razand in timp ce se uita la niste haine 
- Stiai ca te urmaresc? spun cu jamatate de gura in timp ce ea imi da niste haine de tinut
- Normal draga . adauga facandu-mi cu ochiul si intrand in cabina de proba 
       Peste cateva minute iese imbracata cu un tricou visiniu mulat .
- Cum imi sta? spune facand cateva piruete
- Minunat . zambesc analizand-o
- As minti daca as zice ca nu mi-a fost dor de complimentele tale . chicoteste intrand in cabina de proba 
    Dupa ce am cumparat jumatate de magazin m-a obligat sa intru cu ea in Victoria's Secrets.
-Tu.Iti.Bati.Joc.De.Mine. spun privind intrarea
-Ei haide mai petrecem si noi timp impreuna . spune zambind pervers 
        Chiar daca are emotiile oprite si doar se preface ca simte ceva tot prefer mai mult asa decat sa o stiu undeva in lume ascunzandu-se de mine. Dupa inca jumatate de ora petrecuta in acel magazin prea roz pentru gustul meu Heaven si-a luat niste lenjerie periculos de pacatoasa as zice. Am mai petrecut o ora la pantofi apoi in sfarsit am mers sa mancam. Ne-am asezat la masa de doua locuri. Ea ma privea mancandu-si cartofii . 
- Te gandesti la cum sa ma distrugi? spun privind-o si incercand sa ascund durerea
-Dap. Si nu mai incerca sa te ascunzi draga , stiu ca te doare. spune zambind si ceva s-a rupt in mine 
           Am plecat acasa obosit si cu un sentiment destul de familiar: durerea.

                  Buuuuuun ..Da plictisitor stiu. Vaiii Doamneee am primit un mesaj de la Wattpad cum ca aceasta poveste a fost la sectiunea gresita iar acuma e la Fanfiction. Nu prea inteleg dar in fine. E dezamagitor deaorece la varcolaci era pe locul 2 si aici e pe locul 84.... Mda. Ce ziceti reusim sa ajungem mai sus? Comentati si votati! Si lasati comentarii cine vrea capitolul acesta sau urmatorul capitol dedicat. 

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum