Capitolul 20

3.6K 265 16
                                    

            Asfaltul lua foc sub rotile mele . Cu fiecare secunda care trecea furia mi se intensifica . Furia..singurul sentiment pe care il pot simti si de care ma bucur din plin. In mai putin de 5 minute aveam sa intru pe teritoriul haitei Hell. Am incetinit cat sa ajung la 180 de km la ora intrand in teritoriu ca furtuna. Norocul meu ca am ajuns cu doar cateva zeci de minute inaintea lor si am putut evita o tragedie. Le-am vazut masinile parcate una langa cealalta si am luat curba exact pe langa ele, facand un semicerc si franand exact in fata lor. Nici nu imi pasa ca aproape toata haita era acolo si simteam cum Shane devine nelinistit. 
       Am iesit din masina trantind portiera si mergand direct spre Christian. 

  *Din perspectiva lui Xander* 

         Ultimele 8 luni au fost un cosmar pentru haita noastra . Acum 2 luni vraja sufletelor pereche dintre Sage si Shane s-a spulberat. Se pare ca blonda nu stia ca vraja nu dureaza o eternitate. Dar chiar si asa pana acum 2 luni Shane a devenit un nesimtit nedemn de orice forma de respect. Dupa ce vraja a disparut Sage a fost alungata de Shane iar acesta a inceput s-o caute pe Heaven disperat.Si noi am facut acelasi lucru de cand aflasem ca a disparut dar mereu cand credeam ca o gaseam disparea practic. E foarte buna la ascuns. 
        Am coborat la parter auzind niste masini in fata casei . Am iesit cu totii alarmati sa vedem ce se intampla. 4 boliduri se aflau in fata noastra , din ele iesind cei mai renumiti varcolaci dupa Alpha-ul Suprem . Li se spune Asasinii. Nimeni pana acum nu a reusit sa scape cu viata dintr-o lupta contra lor. Peste nici 10 minute in care am marait unii la altii cu armele pregatite si-a facut aparitia un Lamborghini Aventador daca nu ma insel . Negru ca noaptea , a franat exact in fata noastra . Din el a iesit o fata inalta , cu parul brunet si varfurile blonde . Atat puteam sa vad. Insa dupa aura pe care o emana mi-am dat seama cine era. 
- Wanheda . spun uimit un fior de teama traversandu-mi corpul
- Heaven? spune Shane nelinistit 
- Shane, nu te mai amagi. In primul rand Hevs are parul scurt . Nu are cum ca Wanheda sa fie.... vreau sa imi termin propozitia dar sunt intrerupt de glasul familiar si rece al fetei 
- Ai promis ca nu te vei atinge de haita asta! aproape tipa impingand un baiat inalt si blond ce statea in mijloc, probabil fiind liderul
- Wanheda, draga si prostuta Wanheda. Chiar credeai ca voi lasa in pace a doua cea mai mare si bogata haita? spune razand 
- Chiar vrei sa ma enervezi!? se rasteste fata apucandu-l pe baiat de gat si intr-o secunda izbindu-l de pamant . Am reusit sa-i vad fata si am ramas socat.
- Heaven!? aporape tip fericit . Fata nici nu m-a bagat in seama .
        L-a apucat pe individ de gat maraind direct in fata sa , puterea aceea, maraitul acela, era clar ca era Heaven .A sarit spre un copac rupand o creanga destul de solida si l-a lovit in fata pe baiat . I-a dat un picior direct la coaste apoi dintr-o miscare creanga a fost inlocuita de pumnalul pe care il avea la picior . L-a apucat de gat uitandu-se in ochii sai , infingandu-i acel pumnal direct in abdomen. Doi baieti au venit vrand s-o atace dar din doua miscari i-a smuls inima unuia si l-a aruncat pe cel mic intr-un copac. Fata cealalta doar statea sprijinita de masina privind scena. 
-Ugh pentru asta te omor !tipa Heaven dandu-i un pumn zdravan tipului . Acesta a apucat-o de gat aruncand-o aproape de prapastie. A venit rapid la ea apucand-o de par. 
- Mai bine ramaneai acasa . maraie transformandu-si ochii in auriu 
- Drum placut spre Iad . maraie Heaven cu ochii rosii scotandu-i cutitul din abdomen si il musca de mana, acesta scanci apoi il loveste in spatele genunchiului cazand pe jos. In trei secunde Wanheda se ridica si cu toata forta ii da un picior ce il trimite direct in prapastie.  Isi indreapta coloana , avand o postura infricosator de impunatoare . Se intoarce cu fata la noi si am ramas cu gura cascata, era asa de schimbata. Aura ei iti inspira teama si privirea iti transmitea fiori de gheata in tot corpul. Isi baga pumnalul inapoi in suport apoi il privi pe Shane cu ura. Acesta cazu in genunchi urland de durere. Si pe noi ne afecta urletul sau datorita faptului ca era Alpha-ul. Am scancit cand mi-am simtit coloana vibrand din cauza urletului. 
- Heaveeeen! striga Shane exasperat sfasiindu-si bratele cu ghearele si privind-o
- E randul tau sa vezi cum e , Alpha. spune Heaven introcandu-si capul pana in dreptul umarului nefacand contact vizual si zambind draceste apoi urca in masina plecand ca fulgerul
- Urmariti masina ! tipa Shane ridicandu-se si 6 masini pornesc ca fulgerul 
- Haide . spun urcand cu el intr-o masina si apas acceleratia .Am luat-o pe scurtatura sperand ca ii pot taia calea la granita insa paznicii s-au dat din fata ei.
-De ce imi face asta? spune Shane trist
- O meriti din plin boule! tip nervos apasand mai tare pe acceleratie chiar daca aveam viteza maxima .Am virat rapid , cauciucurile scartaind cand au facut contact cu asfaltul autostrazii. Mi-am incordat maxilarul strangand de volan si am oprit cand am vazut ca masinile o inconjurasera. 
- Ce s-a intamplat draga te-a parasit sufletul pereche ? spune in batjocura razand si uitandu-se cu ura la Shane . Oh nu pot sa cred cum de nu mi-am dat seama? Isi oprise emotiile!
- Hev... vreau sa incep o porpozitie dar ma intrerupe taios
- Wanheda . spune tare si raspicat
-Wanheda ..ti-ai oprit emotiile? spun uimit 
- Credeai ca o sa-l las sa se bucure de durerea mea? spune razand aratand spre Shane. Avea un ras bolnav, ma speria.
- Imi-imi pare nespus de rau. spune Shane vrand sa treaca printre masini dar ea maraie . Ma speriase acel marait infiorator . 
- Cam tarziu scumpete. spune cu ura si pot simti cum Shane se rupe pe interior 
- Esti incoltita , n-ai unde sa pleci, hai in haita. spune Shane rugator 
- Pariu? spune razand si ma trezesc ca pe deasupra noastra zboara un motor , condus de fata aceea bruneta. Heaven isi ia avant si urca pe capota unei masini apoi pe plafonul acesteia (acoperisul) si sare direct pe motocicleta .
-Nu Wanheda stai! striga Shane cazand in genunchi 
- Prindeti-le la semafor! tip urcand cu Shane in masina . In maxim 10 minute le-am ajuns cu toate ca motorul era desul de rapid . Pana sa apucam sa ii blocam drumul un lup urias a venit din padure si cu viteza a sarit pe ea , zburand amandoi in celalalt capat al strazii. Era Luke , asta era sigur. S-a transformat incercand s-o tina pe loc desi era greu. De nicaieri a aparut Kath care a tras cu o sageata cu omag in ea , adormind aproape instantaneu. Cand mi-am ridicat privirea de la Heaven cealalta fata disparuse . Shane a alergat pana la Heaven luand-o in brate si privind-o trist.
-Nu am vrut sa fie asa ... ii sopteste strangand-o la piept. Mi-a fost dor de tine. adauga pupand-o pe frunte 
 


              Ok am zis sa va fac o bucurie si sa postez mai rapid. Va rog sa ma scuzati daca ma bate gramatica. Mi-am amintit ca acum cateva capitole cineva mi-a cerut dedicatie si am uitat cine asa ca imi puteti lasa aici comm daca vreti dedicatie si promit ca nu mai uit si dedic acest capitol cui vrea. Pareri? 
    Vot & Comm :*

  O zi faina sa aveti tigrisori!

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum