Capitolul 39

2.4K 194 11
                                    

       Dupa mai bine de o ora de vedenii efectul s-a dus lasand in urma sa o durere cumplita de cap. 
- Am sa va omor pe toti. Mai intai pe Beckendroff. Inca nu stiu daca sa il electorcutez pana ii tasneste sangele prin fiecare vena sau sa il torturez . Ai fii uimit sa vezi cate poti face cu un cutit si o sticla de spirt. Pe gardieni ii voi infinge cu capurile in tepusele gardului . Asistentii vor ramane fara ochi. Voi hranii cainii cu ei ca trebuie si animalele sa manance apoi va voi sfarama cutia toracica. Oh si asistenta care se ocupa de mine va fi pusa pe o masa ce te intinde pana ti se rupe corpul in doua. Frumos nu? spun razand .
- Zece pentru imaginatie , spune paznicul cu care vorbesc de ceva timp.
- Sau poate va voi inchide aici cu toti pacientii sa faca ce vor din voi, spun simplu. 
- Poti mai mult, spune facandu-mi cu ochiul.
- Stai ca nu ti-am zis partea cea mai buna! adaug vesela. Perechea mea va fi torturata psihic. Evident de catre mine. Ma voi juca cu el pana isi va pierde mintile si ratiunea la fel cum am ajuns si eu. Apoi ii voi arata la ce am fost supusa aici, asta ca sa il fac sa se simta rau. Si la sfarsit il voi face sa isi doreasca sa moara dar nu va muri , spun apoi incep sa rad bolnav.
- Realizezi ca mai ai de stat o luna si doua saptamani? Si pana atunci toate gandurile astea o sa zboare. Vei fi un catelus fricos iar atunci dusmanii tai o sa te caute, o sa faca ce vor din tine. Evident daca supravietuiesti o luna si doua saptamani, spune si incepe sa rada malefic. 

 ***
       Bazaitul usii se aude anuntandu-ma ca a intrat cineva in celula mea. Ma intorc spre usa vazand asistenta care se ocupa de mine.
-Ai vizitatori , spune .
- Nu vreau sa merg , spun rece.
- Nu e dupa tine , adauga si ma ia cu forta . 
       Am inceput sa ma zbat si mi-a pus catuse la maini. 
- Ce dracu!? marai nemultumita.
- Daca nu esti un catel ascultator iti pun lesa , spune zambind si impingandu-ma pe hol. 
      Am fost destul de uimita sa vad cum un blond statea nelinistit batand cu degetele in masa .
- Luke, spun cand eram in spatele sau.
- Hevs! spune intorcandu-se si imbratisandu-ma.
- Ce faci aici? spun asezandu-ma pe scaunul din fata sa.
- Am venit sa te vizitez. Esti bine? Te trateaza bine? spune ingrijorat.
       M-am uitat spre paznici pentru a fi sigura ca nu ma aud.
- Am nevoie de ajutor Luke, iti jur ca nu sunt nebuna. Imediat ce am ajuns aici totul s-a oprit. Vocile , halucinatiile , e ca si cum cineva ma droga cat eram in haita . Dar aici e mai rau. Luke sunt singurul varcolac din toata cladirea. Singurul. Iti imaginezi ce inseamna asta? spun nelinistita.
- Doar nu fac experimente pe tine nu? spune incruntat.
     Am tacut lasand privirea in jos.
- Doamne Hevs de ce nu ai spus nimic? spune exasperat in soapta.
- Singura persoana care a venit pana acum sa ma vada e Shane , spun si Luke lasa privirea in jos jenat.
- Imi pare rau ca nu am venit mai devreme dar tatal tau inca nu stie unde esti si trebuie sa il facem sa nu se duca in haita Hell sa te caute . 
- Tata nu stie unde sunt? Realizati ca daca nu ii spuneti acum mai tarziu o sa va sfasie in bucati? spun panicata.
- Nu mai conteaza . Trebuie sa te scoatem cumva de aici. Incearca sa ramai puternica intre timp facem noi un plan, spune si ma imbratiseaza plecand.
      M-am ridicat si condusa de paznici am plecat inapoi in celula mea.

* Din perspectiva lui Luke*

 - UNDE ATI DUS-O!!!? tipa Alpha nervos. Incompetentilor cum sa-mi bagati fiica intr-o casa de nebuni!? striga lovind cu pumnul in birou ,acesta rupandu-se in doua.
- Tata calmeaza-te, incerca Liam sa-l potoleasca.
- Stiai!? se rasteste la el.
-D-da , se balbaie baiatul.
- Esti pedepsit. De acum in colo nu mai iesi nicaieri . Vei merge doar la scoala si antrenamente sa nu te prind ca stai cu Ramona. Acum da-mi telefonul, maraie intinzand mana.
-Tata dar....
- Niciun dar! Cred ca ai  uitat de cate ori ti-a luat apararea chiar si in fata mea. A luptat cu mine pentru tine . Te-a scos din spital si te-a ajutat cand ai avut nevoie. Iar tu ce ai facut Liam? Ai asistat la toata porcaria asta! 
       Liam tacu lasand capul in jos. A scos telefonul din buzunar aruncandu-l pe canapea. 
- Si nici voi nu sunteti mai presus, spune uitandu-se la mine , Bree si Lexa. S-a sacrificat de foarte multe ori pentru voi chiar si cand nu stiati. Vreau sa stiu de ce si unde ati bagat-o , maraie punadu-se pe scaun. 
- De la o vreme incepuse sa halucineze. La inceput am crezut ca era din pricina durerii cauzata de repornirea emotiilor. Dar se agrava cu fiecare zi trecuta. Incepea sa fie agresiva si sa tipa zicand ca vede pe cineva. Era sa se sinucida. Ea si Shane au fost la multe vrajitoare si persoana care arfi trebuit sa stie ce are dar toti dadeau vine pe repornirea sentimentelor. Am decis sa o ducem la Eichen House crezand ca o sa fie mai bine , spun cu tristete. 
- Bree du-te dupa doctor Deaton , spune Alpha autoritar. 
     Fata a plecat imediat, intorcandu-se peste cateva minute cu dr. Deaton.
- In calitate de Alpha va ordon sa ramaneti in forma de om o luna fara sa va transformati. Veti sta de paza de acum inainte in fiecare seara in partea de Sud a haitei timp de o luna. Mai mult nu pot face dar sunt sigur ca parintii vostri va vor pedepsi cum trebuie pentru ca v-ati parasit prietena cand avea nevoie de voi SI pentru ca nu m-ati anuntat de la inceput, maraie .
- Alpha ati vrut sa ma vedeti? spune dr. Deaton.
- Exista vreun mod in care un varcolac sa aiba halucinatii fara sa fie sesizat de vrajitoare ? 
- Pai ar putea consuma o substanta ce i-ar putea da halucinatii , spune scarpinandu-se la ceafa.
- Voi ati stat cu ea. Consuma ceva in fiecare zi ?Ceva anume? spune privindu-ne.
- Ummmm...., incerc sa gandesc dar nu reusesc.
- Suc de portocale! aproape tipa Lexa.
- Am nevoie de o monstra exact din cutia pe care o consuma , spune dr. Deaton. 

          Peste mai bine de o jumatate de ora ne-am intors din haita Hell cu cutia cu pricina. Am mers toti in cabinetul lui Deaton unde a testat sucul. 
- Dupa cum credeam. Are omag si droguri . Combinatie halucinanta pentru varcolaci , spune oftand. 
- Sunt foarte dezamagit de voi , spune Alpha plecand. 
     Si eu sunt dezamagit de propria persoana. Cum am putut sa nu o cred de la inceput? Sunt cea mai oribila persoana. Am fost asa un prost.

         Aleluuuuia . Imi pare rau ca ati asteptat atat dar nu am avut timp sa scriu , am fost ocupata cu inscrierile si acum astept savad la ce liceu intru. Stie cineva cand se afiseaza repartitiile? Revenind la capitol. Pareri? Imi pare rau daca sunt greseli. 

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum