Capitolul 37

2.7K 203 17
                                    

*Din perspectiva lui Heaven*

Ma ridic somnoroasa orbita de razele soarelui . Merg lenes pana la draperii tragandu-le si intunecand camera . Casc mergand spre baie. Imi fac rutina si ma imbrac intr-o pereche de jeansi albi si un maieu negru. Ma incalt cu conversii albi si imi prind parul in coc coborand. Intru in bucatarie turnandu-mi suc de portocale in pahar. Devin dependenta de el ! imi spun in minte razand . Mananc un sandvis si usa bucatariei se deschide. Shane vine la mine sarutandu-ma tandru apoi ma pupa pe frunte.
- Ce face Luna mea ? spune zambind
- Bine tu ce faci ? spun si ii zambesc
-Minunat!
Deodata suntem deranjati de zgomotul asurzitor al soneriei. Dar de cand suna soneria noastra asa?
Tresar deschizandu-mi ochii. Privesc tavanul alb iar becul ma face sa ma stramb din cauza luminii pe care o emana. Tot corpul ma doare. Ma foiesc scancind . Nu sunt eu pretentioasa dar cimentul pare mai primitor decat patul asta. Bine ca macar pijamaua e comfortabila. E alcatuita dintr-o pereche de pantaloni largi gri de trening si o bluza gri ca cerul inorat. El chiar m-a adus aici? Cred ca o pedeapsa mai buna era respingerea. Macar atunci puteam merge oriunde. Femeia bruneta si creata ma priveste rece.
- E timpul sa te speli , spune si eu ma ridic.
Pasesc ametita pe holuri. Podeaua era rece si faptul ca nu purtam nimic in picioare nu ma ajuta cu absolut nimic. In sfarsit ajungem la una din portile situate in cladire. Femeia intorduce cartela si dupa un bazait poarta se deschide. Ma impinge agresiv obligandu-ma sa ma misc. Pasesc in incaperea numita baie. Ma ajuta sa imi dau hainele jos si dau drumul apei calde sa-mi spele durerea. Stau nemiscata lasand apa sa ma relaxeze.
- Haide odata , vocea dura a femeii ma trezeste din visare. Ce faci vorbesti cu vocile din cap ? Misca-te aici nu esti decat un pacient! maraie enervandu-ma
Imi pun hainele pe mine lasandu-mi parul ud pe spate. Paseam incet si totodata calculat pe gresia ce imi trimitea fiori reci. Aveam planul in minte. Dupa ce iesim din compartimentul asta al cladirii si ajungem pe holul cu camerele o atac ii iau cartela si fug. Bazaitul exasperant se aude si continui sa pasesc. Inima imi batea din ce in ce mai tare. Cand treceam pe langa celule observam diferiti oameni cu diferite expresii sau gesturi. Ajung la doua camere distanta de a mea si ma intorc brusc lovind-o cu piciorul exact in fata. Ii dau un pumn si incep sa alerg. Nici bine nu bag cartela in suport ca simt o durere groaznica acompaniata de un bazait in zona dintre sold si coaste. Scancesc si ma intorc vrand sa lovesc persoana. Mai primesc un soc de data asta aproape de coloana. Strang din dinti si il lovesc cu piciorul in stomac pe unul dintre paznici.
- Deci chestiile astea chiar rezista la electrosocuri! spune unul din ei lovindu-ma cu celalalt capat puternic in spate
- Sa vedem si cat! spune altul razand si impinge puternic aparatul in abdomenul meu
Durerea e agonizanta . Simt cum tot corpul imi tremura si cad in genunchi.
-Va rog! Nu e vina mea! Nu sunt nebuna! Jur! strig plangand si acestia mai lipesc de cateva ori aparatele de umar , spinare , stomac si coaste .
- De cate ori am auzit asta! spune unul din paznici razand
Cad la pamant scancind. Tot corpul ma durea si nu ma puteam misca.
- Salutare Heaven Wanheda Hale , spune un domn stand pe vine langa mine si zambind. Duceti-o in laborator si legati-o , tocmai am gasit cobaiul perfect! spune si ma infiorez
Domnul arata cam de 45 de ani sau mai mult. Avea o camasa , o vesta si pantaloni de stofa. La 4 ace intr-un spital de nebuni? Cine e ciudatul acum?
Ma cuprinde ameteala si sunt furata de lumea viselor exact cand doua usi mari se deschid.

***
-Bine ai revenit printre noi , spune barbatul zambind.
Clipesc lent vrand sa ma misc. Abea dupa realizez ca sunt legata de un fel de gard si efectiv imi pot misca mainile doar cativa centimetri. Capul ma durea ingrozitor.
- Ce se intampla? spun ametita privind camera
- E simplu. Cu ajutorul tau voi observa care este limita varcolacilor cand vine vorba de electricitate.
-De ce faci asta?
- Deoarece ultimul varcolac pe care l-am avut drept cobai a murit si nu am pe cine experimenta , spune si ma trecu un fior. Esti gata? spune zambind
Dau din cap negativ si acesta rade . Se indreapta spre un aparat cu mai multe butoane si o un buton ce se rotea. Apasa pe cateva butoane apoi roteste de buton si simt cum corpul meu e invaluit in electricitate si durere. Multa durere. Imi las capul pe spate strangand lanturile si scancind.
-Te rog nu! schelalai cand acesta se opreste

- Eu nu inteleg de ce mai vrei sa traiesti, spune bagandu-ma in ceata.

-Cum adica ? spun confuza
- Mama ta a decedat , sufletul tau pereche a ales-o pe alta , ai pierdut titlul de Alpha Suprem, ai devenit Wanheda pentru a regreta acum , iar acum tot perechea ta care trebuia sa iti fie alaturi te-a adus aici. Eu in locul tau imi puneam capat zilelor, spune razand.
Un gol mi se facu in piept constientizand cat de patetica sunt defapt.
- Dar e mai bine ca nu ai facut-o . Acum am cu cine sa ma joc , spune si da drumul aparatului.

Strang din dinti inghitind in sec cand durerea agonizanta imi strabate din nou corpul.

-Sau poate iti convine mai mult cu batul cu electrosoc? spune si dau negativ din cap speriata
Rade apropiindu-se cu acea chestie de mine. Ii da drumul observand cateva mici unde de electricitate ce o strabateau. Inchid ochii blestemandu-mi perechea pentru ca m-a adus aici. Aparatul face contact cu pielea sensibila a abdomenului meu facandu-ma sa plang de durere. Inima era data pe modul bate-pana-iesi-din-piept si respiratia alarmata. Simteam cum mi se formasera picuri de transpiratie ce o luau agale pe tample in jos. Pieptul mi se misca alert.
- Hmm vad ca bluza asta opreste batul sa isi faca treaba cum trebuie, spune si o rupe aproape de tot avand o priveliste minunata spre pieptul meu.
In acest moment ii multumeam conducerii ca mi-au dat si un sutien altfel nu stiu ce m-as fi facut.
- Jur ca daca mai faci un pas iti sfasii beregata cu dintii, marai amenintator.
- Deci stii sa faci si altceva inafara de plans si implorat, spune zambind.
Intr-un final acesta cheama doua garzi si dupa ce imi da drumul din lanturi realizez ca am corpul amortit si fac contact cu asfaltul dureros. Una din garzi imi pune halatul si apoi ma apuca amandoua de brat dureros , carandu-ma dupa ei pe hol pana ajungem in fata "celulei" mele. Aceasta se deschide si ma arunca la propriu pe pat. Scancesc neputand sa ma misc. Simt cum ma cuprinde ameteala si intunericul ma prinde in bratele sale calduroase si primitoare

*Din perspectiva lui Shane*

Ma trezesc si vad ca ceasul bate ora 9 dimineata . Nu am dormit decat doua ore. Pur si simplu nu pot sa dorm cand stiu ca ea e acolo. Ma omoara dorul. Merg lenes la baie facand un dus si spalandu-ma pe dinti. Ma imbrac cu o pereche de pantaloni lungi si negri si un tricou alb. Ma incalt cu adidasii si cobor.
- Neata , ii spun mamei.
- Puiule nu vrei sa mananci? Nu ai mancat de 3 zile , spune mama ingrijorata.
- Nu multumesc, spun dar ea se incrunta.
- Facandu-ti tie rau nu o s-o ajute pe ea si nici n-o s-o faca sa se simta mai bine , spune femeia serioasa.
-Sunt bine, mint si ies dupa ce ii aud oftatul .
Ma transform si incep sa alerg. Aveam nevoie sa imi limpezesc mintea. Oare cum se simte? Oare este tratata bine? Oare i se da de mancare? Oare mai are halucinatii? Oare mai vrea sa dea ochii cu mine? zeci de intrebari imi strabateau capul. Sper ca este bine. Sa ma duc sa o vizitez? Oh probabil ca ma uraste.... Trebuie sa stie ca este pentru binele ei. Dar poate ar trebui sa ii dau o pauza? Mai mult ca sigur ma uraste. Si eu ma urasc dapai ea ? Ma mir ca gasca mai vorbeste cu mine. Nici lor nu le convine decizia pe care am luat-o . A fost cam nedrept fata de ea deoarece nu am lasat-o sa isi zica parerea dar sper ca va intelege ca tot ce fac fac pentru ea. Nu sunt demn de a avea un suflet pereche atata timp cat nu am fost in stare sa ii fiu alaturi. Ma transform inapoi intrand in casa. Intru in birou in speranta ca hartiile imi vor lua gandul de la ea si uita asa imi incep inca o zi din plictisitoarea viata fara ea.

Pareri?


















Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum