Capitolul 9

5.1K 299 4
                                    

       Era Katherine plina de sange, cu semne de lupta si hainele-i erau rupte. 
- O Doamne. spun punandu-mi mana la gura socata. Statea pe jos cu ochii inchisi . 
- Unde dracu e Reys!? tuna Shane aproape facandu-mi pielea de gaina. M-am asezat in genunchi langa Katherine incercand sa opresc sangerarea abundenta ce se pare ca provenea din pieptul ei. Pe fata mici picuri de transpiratie i se jucau.  
- Shane calmeaza-te! spun cand il vad agitat. Se pune in genunchi in fata mea uitandu-se la sora lui incordat si ingrijorat.
- O poti vindeca? Spune-mi ca poti. spune cu speranta in ochi 
- Shane.... eu nu.... nu mai sunt Raiul. Cand am omorat acei vampiri consiliul a decis sa imi i-a abilitatea de a vindeca. Imi pare rau. spun cu regret apoi ma concentrez pe rana lui Katherine. O secunda de neatentie si Katherine s-a ridicat in fund cu coltii scosi si ochii galben-aurii mariti. In secunda urmatoare am vazut doar o umbra deasupra mea si am simtit cum capul meu face contact cu pamantul rece. O durere parca provenind din flacarile iadului mi-a cuprins pieptul. Am deschis ochii si am vazut-o pe Katherine deasupra mea cu mana in pieptul meu. Am clipit de cateva ori cand am vazut ca ochii ei erau negri. Complet. 
- Cum virtute descendet infernus caelum surgit! striga ea manioasa. Dar nu era vocea ei,ci mai degraba a unui demon din iad. N-a mai zis nimic cand am vazut cum Shane o tranteste de pamant punandu-se peste ea si tinand-o de maini. Ma chinuiam sa respir, a profitat la maxim de cele cateva secunde in care era peste mine. Simteam ca ma i-a ameteala si mainile imi erau pline de sangele care nu inceta sa-mi paraseasca pieptul. Eram inconjurata de doctori si eu si Katherine care din nou nu misca. Am intins mana vrand s-o ating, mai devreme atingerea ei era de foc si nu stiu cum e acum.
- Heaven! Heaven vorbeste-mi ! reusesc sa disting strigatele disperate ale lui Shane de vorbele medicilor. Vederea deja mi se incetosa si simteam ca imi bubuie capul. 
- Cealalta are nevoie de o operatie imediata altfel o pierdem. spune  doctorul uitandu-se la Katherine 
-Ce!? urla Shane 
- Shane ai grija de ea, voi fi bine, serios. spun incercand sa zambesc insa cred ca mi-a iesit doar o strambatura, simteam cum ard pe dinauntru si picurii de transpiratie mi se preling pe fata. Shane a inclinat din cap apoi a fugit catre targa pe care era dusa Katherine. Am simtit cum sunt ridicata si pusa pe ceva moale apoi am simtit ca ma misc. 
- Luna veti fi bine, eu sunt Brian si va voi opera. N-aveti de ce sa va faceti griji. spune in timp ce ma tine de mana. N-am apucat sa-i zic ceva ca ochii n-au mai rezistat tentatiei si am cazut prada intunericului. 


     *** 


       Bip. Bip. Bip. Asta e tot ce auzeam. Ce dracu? ma intreb enervata de sunet. Am deschis ochii ,clipind des pentru a ma acomoda cu lumina . Mi-am rotit usor capul, zumzaitul enervant inca se auzea. Eram pe un pat de spital , aparent cu o branula cred si eram conectata la niste aparate. M-am uitat prin camera cautand o persoana. Mi-am intors capul spre stanga si era sa tip cand am vazut-o pe Lexa pe scaun dormind. Am chicotit apoi am incercat sa ma ridic . Cand am dat sa fac o miscare, o durere groaznica mi-a strapuns pieptul. La dracu. marai punandu-mi mana pe piept si tragand aer.Haide Heaven , a doua oara e cu noroc. imi spun ridicandu-ma usor 
-Eu n-as face asta. spune Lexa si ma sperie asa de tare incat scot un tipat care o sperie si pe ea
-Sa nu mai faci asta niciodata! o mustrez ridicand degetul aratator spre ea
- Mai bine ai sta in pat. spune ridicandu-se. Am tras o gura de aer si m-am ridicat in picioare putin cocosata incercand sa-mi reglez respiratia.
- Esti doar tu? spun confuza
- Mai sunt si mama si tatal tau. I-am spus lui Shane sa se duca la Katherine ca sa nu iasa cu scandal intre el si tatal tau. spune Lexa iar eu rasuflu usurata
- Kath cum se simte? spun ridicand o spranceana stangaci
-Este bine, insa tot nu stim ce naiba s-a intamplat . spune incruntata apoi usa se deschide si pe ea intra persoana care indiferent de situatie ma intelege si ma sprijina in tacere...mama. Vine la mine aproape plangand si ma strange in brate cu putere. 
- Doamne ce m-ai speriat! spune eliberandu-ma din imbratisare 
- Tata ce face? spun uitandu-ma la usa
- Nu prea bine. Sa fiu sincera e cam nervos. spune mama muscandu-si buza de jos
- De ce?
-Pai e prima oara in cred ca 2 zile sau 3 de cand esti plecata cand aude ceva de tine . E foarte nervos ca ai plecat fara sa-i spui. 
- De ce i-as spune? Nu vreau sa ma trezesc legata cu lanturi de pat . spun incruntata
- Stii ca il uraste pe Shane si va face tot ce-i sta in putere sa va desparta. spune mama trista. Eu nu te voi obliga sa il renegi pentru ca stiu ca ai muri de durere insa am tot incercat sa vorbesc cu tatal tau si nimic. Este acaparat de ura.
- Eu n-am de gand sa ne omor pe amandoi doar fiindca tata are ceva cu el. spun apoi tata intra in camera putin incruntat . Am clipit o data si m-am trezit ca mama disparuse si eram doar eu cu el. Stiu ca esti suparat dar... 
- Suparat? mi-o taie rapid pufnind. Sunt nervos! Ce-a fost in capul tau?! Credeai ca nu voi veni dupa tine!? vocea sa se intensifica de la cuvant la cuvant 
-  De ce nu poti pur si simplu sa accepti ca Shane este sufletul meu pereche si gata!? tip nervoasa
- Pentru ca este un Hell! Si de ce te-ai sacrificat pentru unul din ei!? Ai fi putut muri! 
- Am f...
-Nu ma intereseaza! Din acest moment nu ai voie sa te mai vezi cu acel baiat sau cu oricine altcineva din acea haita! Nu-mi pasa daca ai proiecte de facut cu el sau alt Hell! Nu te vreau langa unul ca ei! tuna iesind din camera si trantind usa
- Aaargh te urasc ! Monstrule! urlu dupa el cuprinsa de nervi apoi cad in genunchi lovind cu pumnul in podea. Nu-l voi pune si pe Shane in pericol sau pe haita sa. Mi-e frica de ce e capabil tata daca nu-l ascult. Ma imbrac cu hainele lasate si ma spal pe fata apoi ies. Era o zi ploioasa. Noroc ca Lexa mi-a adus haine lungi. Am iesit in ploaie inspirand aerul curat ce intotdeauna ma calma. 
- Esti bine? spune Alexa aparand din spatele meu 
- Nu. Hai sa plecam. marai nervoasa . Ne-am urcat in masina si am plecat .
- Ce ti-a spus? rupe Lexa tacerea
- Nu am voie sa-l mai vad . spun strangand volanul 
- Si ce vei face?
- N-am de gand sa-i pun in pericol haita din cauza mea. N-am sa-l mai vad . spun simtind cum o lacrima fierbinte imi joaca pe obraz 
- Dar ai putea muri . spune Lexa trista
- Asta e. spun apoi franez. Am ajuns. adaug dandu-ma jos din masina. Am trantit portiera masinii ,am intrat in casa urcand scarile si m-am dus direct in camera mea. M-am trantit pe pat dand frau liber lacrimilor. Haide Heaven gandeste-te. Trebuie sa va mai puteti vedea cumva . Clar . Viata mea e ruinata . 


     Saluuut guys! In sfarsit am pus nextul . Nu prea am avut cand sa scriu si nici inspiratie deci scuze pentru asteptare. Oricuuum ce parere aveti? 
        P.S.: Cum virtute descendet infernus caelum surgit!= Cand puterea Raiului apune flacarile Iadului rasar! ( latina )  



























































































Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum