Bölüm 3: "31 Aralık 2015"

9.8K 451 209
                                    

Bölüm Şarkıları: 

Mogwai - Take Me Somewhere Nice  

Sezen Aksu - Vazgeçtim

Blueneck - Lilitu  

                                                                     ❄❄ 

Biraz önce o bana mı ait dedi yoksa ben mi yanlış duydum? Hem de o lanet olası adama. Onu hiç tanımadığı buradan belli oluyor. O adam yine peşime düşecek, yine ve yeniden o olayları yaşayacağım. O lanet adamın bana yaptıklarından sonra ben kendime bile ait değildim. Benden öyle bir şey almıştı ki geri verilemez, eski ben olmam için kimse beni ikna edemezdi. 

Duhan'ın sinirlendiğini çenesinin seğirmesinden daha net anlıyordum. Çenesi dişlerini öyle hapsetmişti ki birbirine parçalansalar parçalanma seslerini duyabilirdim. Bir şey demeden telefonun ucundan gelen küfür ve tehdit seslerine aldırmadan telefonu kapattı. Bu esnada göz temasını kesmemişti.Kendimi toparlayarak "sen biraz önce o manyak, orospu çocuğuna o bana mı ait dedin?"

Başını evet manasında salladı. Gözlerimi büyüterek üzerine yürüdüm. Omzuna işaret parmağımla vurarak "Aptal!! Başına nasıl bir bela aldın farkında değilsin. Beni elbet bir gün bulacaktı. Benden ne istediği malum ama sen benim için kendini o manyağa bulaştırdın. Hey bayım, unuttun mu bu bir oyun. Gece yarısı ben yokum farkındasın değil mi?"

Çok sakin bir tavırla, göz kırparak koluma dokundu.  "Belasız yaşamın tadı yok. Bu sefer rol değişikliği olacak, o katil ben azrail olacağım. Hem bunu senin için yapmadım. Benim onunla bir hesabım var. Onun için yani anladın?"

Afalladım. O gibi bir manyakla ne hesabı olabilirdi ki? Ona bir adım daha yaklaşarak sordum.

"Sende bana anlat ne hesabı bu?" 

Başını yana yatırıp güldü. Dudağının kenarı yukarıya kıvrık bir şekilde "Bu anlatacağım türden bir şey değil bayan." dediği anda kaşlarımı çatarak "Ne demek anlatacağım türden bir şey değil. Ben sana üç senedir kimseye anlatamadığım şeyleri anlattım. Sende bana bu inceliği yapabilirsin değil mi?" diye diklendim.

"Hayır yapmam. Ben ince bir adam değilim bayan, bana fazla anlam yükleme."

Laf alamayacağımı anlayınca dudaklarımı büzerek "İpucu ver o zaman. O olur mu?" 

Kafasını bir sağa bir sola yatırarak durumu tartıyormuş gibi düşündü. Sonra da teslim olmuş bir vaziyette dişlerinin arasından konuştu. "Sevdiğim kadın.." dedi sustu. Dişlerini o kadar çok sıkıyordu ki biraz daha sıkarsa kırılma seslerini duymaktan korkuyordum. Ellerini yumruk yapıp odasına gitti bense içeride tek başıma kaldım. Kanepeye oturup başımı ellerimin arasına alarak sallanmaya başladım. Etraf aydınlanırken ondan hiç bir ses gelmiyordu. Merak ediyorum o orospu çocuğu kaç kadının daha hayatını mahvetti. Saatler geçerken artık merakım hat safhaya çıkmıştı.

Duhan'ın adını bilmediğim köpeği ayaklarımın dibine oturmuş bir vaziyette bana bakıyordu dili beş karış dışarıda. İlk karşılaşmamız iyi olmamıştı bunun için onunla oynamak adına ayağa kalktığım sıra onunda iki ayak üzerine kalkmasıyla korktum. Tekrar koltuğa geri otururken köpek hala daha iki ayak üstünde hareketler yapıyordu. Ben köpeğin tuhaf davranışlarına akıl erdirmeye çalışırken sonradan bu hareketin tuvaletleri gelince yaptıkları bir davranış olduğu aklıma geldi. 

23.58Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang