Capitol 5

447 18 0
                                    

  *Sms de la Nat* Nu reusesc sa mi te scot din minte! Mi-ai inseninat viata! Vise placute!
''oh nu! De ce? Eu vreau sa se indragosteasca de mine Ash, nu Nat! Uff, sa speram ca o sa-i treaca!'', isi zise Lunna.
Intr-un final, adormi.
In ziua urmatoare, pleca singura la bar. Dar nici nu ajunse bine, ca se pornise spre casa. Il vazuse din nou pe Ash cu Lavinia.O durea asa de tare! Intrase in casa plangand si merse direct i camera ei.
*Mama* - Lunna... ce s-a intamplat??? De ce plangi???
*Lunna* - Pentru ca ma doare.... ma doare foarte mult sa-l vad cu alta. Nu mai suport, mamiii :((
*Mama* - Oh Lunna, vino aici. ( o stranse in brate) Cine ti-a frant inimoara?
*Lunna* - Se numeste Ash. Si mie chiar imi place de el.. dar are prietena.
*Mama* - Lunna... nu e deloc frumos sa te bagi intre 2 persoane, dar daca tie iti place cu adevarat de el, atunci lupta pentru el... lupta ceea ce iti doresti.
*Lunna* - Dar cum??
*Mama* - Daca va fii sa fie, vei gasi o cale... Dar stii , cateodata lucrurile care nu le putem avea sunt cele pe care le dorim cel mai mult. Dar nu inseamna ca daca noi ne dorim foarte mult ceva, acel lucru va fii mai mult ca sigur al nostru doar pentru ca ni-l dorim asa de mult! Unele lucruri sunt usor de obtinut, altele mai greu... ceea ce este important este sa nu te dai batuta cand lupti pentru lucrurile care merita!!! Deci primul lucru care trebuie sa vezi este daca chiar merita sa lupti pentru el.
*Lunna* - Acelasi lucru m-a intrebat si Lily : daca chiar merita! ( vorbise cu Lily, prietena ei si ea ii spuse acelasi lucru )
*Mama* - Asta depinde doar de tine. Important e sa te gandesti bine pentru ce vrei sa lupti, sau mai bine zis lucrurile pentru care merita sa lupti! Ok? Nu mai plange! Hai la somnic, ca e tarziu.
Pe cand sa iasa din camera, Lunna ii spuse :
- Mersi, mami. Chiar m-au ajutat sfaturile tale ;)
*Mama* - N-ai pentru ce, scumpo! Noapte buna!
Aceasta adormi cu gandul la vorbele mamei sale si intrebandu-se mereu : ''Oare chiar merita? Oare chiar merita sa ma amagesc atat din cauza lui? ''
Zilele ce urma era mai mereu la bar... Ash o evita din ce in ce mai mult, iar ea.. se folosea de Nat pentru a-l face gelos. Stia ca nu era bine ce face, dar nu se putea abtine.
Ce faci diseara?, ii zise Carolyne intr-o zi. Mergem la disco diseara?
*Lunna* - Yes, girl.
Seara ii trimise un mesaj lui Nat, intrebandu-l daca vine si el la discoteca. Ea vroia, de fapt, sa-l vada pe Ash. Stia ca erau mai mereu impreuna..
*Sms from Nat* - Bineinteles, printeso!! See you there ;)
Se facu iar frumoasa.. cum stia ea mai bine si ajutata de mama ei, care nu contenea sa o laude ce frumoasa era. La ora 11:00 , Carolyne si tatal ei o asteptau jos.

**

Nat si Ash erau dela acolo.
*Nat* - Abia astept sa o vad pe Lu. Faptul ca m-a intrebat daca vin si eu la discoteca, m-a facut sa ma simt increzator. Adica, presimt ca fii ceva diseara.
*Ash* - Frate, tu chiar esti indragostit! Nu te-am mai vazut niciodata asa fericit si emotionat in toti acesti 15 ani de cand ne cunoastem!!
*Nat* - Pai... vezi cum trece timpul??? Nu m-ai dezamagit niciodata pana acum si stiu ca nu o vei face !! esti ca un frate pentru mine... Si sincer, trebuie sa-ti spun ceva... tie pot sa-ti spun... doar am incredere in tine. Eu..  



Iubiri imposibile dar totusi posibileOù les histoires vivent. Découvrez maintenant