Capitol 12

319 13 0
                                    

  **Ash** - iubire?
**Lunna** - da?
**Ash** - mi-e dor de ochi tai :p as veni sa te fur :))
**Lunna** - si cine te impiedica s-o faci?? ................
**Ash** - hmm... si pe urma sa ma trezesc maine cu mama ta la bar urland la mine ca ii fur fata??
**Lunna** - :))) ii zicem ca fugim in lume!
**Ash** - ah! unde ai vrea sa fugim in lume?
**Lunna** - hmm... stii ce ar fii chiar frumos?? as vrea sa mergem pe o insula, si pe nisip langa mare sa-mi pregatesti o masa frumoasa!! asa ar fii frumos! ar fii un vis implinit realitate!
**Lunna** - eu iti promit ca acel vis va deveni realitate!!
**Ash** - ce dulce esti amore ♥
Isi trimisera mesaje ore intregi... Lunna era mai fericita ca niciodata. In aceea seara de abia a putut dormi, avea prea multe ganduri in minte care nu o lasau sa doarma. Se trezi dimineata cu gandul la el.. nu si-l putu scoate din minte. Era ceva ce nu i se mai intamplase niciodata! Isi aprinse calculatorul, asculta numai melodii de dragoste, cum ar fii Enrique Iglesias - Hero, Inna - Tu si eu. Alexandra Stan - One in a milion, Rihanna - Hate that I love you, 3Sud-est - Dragoste de mare, Blondy - Cu tine vreau sa traiescc!! Parca era pe luna, asa era de fericita!
*Lunna* - Servus mama. Ce faci??
*Mama* - Bine. Tu?
*Lunna* - Foarte bine mami!
*Mama* - Ma gandeam sa mergem azi la shopping. Ce zici?
*Lunna* - Serios??? Hai sa mergem!!
Ore intregi facura shopping. Lunna isi cumparase 2 perechi de pantofi cu toc, o rochita, ceva pantaloni scurti , maieuri si tricouri. Era in culmea fericirii. Bineinteles ca ii spuse lui Ash ca e cu mama la cumparaturi si ca azi nu putea sa treaca pe la el si ca merge mai spre seara. Dar seara el ii trimisese un mesaj prin care ii spunea ca barul era inchis pentru 2 saptamani, pentru ca trebuiau facute ceva lucrari, iar Nat s-a dus in Bistrita, la parintii lui. Asa ca seara cei doi se intalnira. Mersera sa bea un suc. Lunna simtea ca lesina doar cand se uita la el, era indescrivibil ceea ce simtea pentru el. Nu credea ca dragostea e asa frumoasa.
*Ash* - Ce ma fac eu cu tine?
*Lunna* - Adica?
*Ash* - Mi-ai furat mintile fara sa vreau.
*Lunna* - As vrea sa fug cu tine.. departe de toti si de toate!
Dintr-o data el se intrista.
*Ash* - Dac-ai stii cat imi doresc eu acest lucru.
*Lunna* - Heyy dar de ce te-ai intristat?
*Ash* - Nu ma baga in seama.
*Lunna* - Oare ce mai face Nat? Stai sa-i trimit un mesaj sa vad ce face si sa-i spun de noi.
*Ash* - Nu! Lasa-l . E ocupat. Am vorbit eu azi cu el si mi-a spus ca mama lui e bolnava si e la spital cu ea.
*Lunna* - Oh pai, atunci nu-l mai deranjez.
Cu el era cea mai fericita. Abia acum o intelegea pe mama ei pentru faptul ca a vrut sa se mute in Bucuresti alaturi de tatal ei, si nu l-a lasat doar pe el sa mearga singur in Bucuresti. Pentru ca cand esti indragostit de cineva, ti-e dor de ea in fiecare minut cand nu e langa tine! Mai erau inca 3 saptamani de scoala, dar sincer nu prea ii pasa. Trecu o saptamana, era din ce in ce mai fericita. Intr-o zi, Ash o astepta jos pe Lunna, dar ea mai avea nevoie de 10 minute pentru a se pregati, asa ca il chema sus si il prezenta mamei sale. Era foarte fericita ca mama ei accepta relatie celor doi ,mai ales ca stia cat de mult ii placea Ash. El o duse restaurant foarte frumos, tot era decorat cu trandafiri rosii.
*Ash* - Inchide ochi!
*Lunna* - Amore!
*Ash* - Ii inchizi sau nu?
*Lunna* - ok.
Cand deschise ochi, el ii punea la gat un lantisor pe care scria Ash. Era cel mai frumos lantisor primit vreodata. Iar el, scoase din buzunar un alt lantisor pe care scria Lunna si si-l puse la gat. Era cea mai frumoasa surpriza pe care i-a facut-o un baiat vreodata.
*Lunna* - Nu-mi vine sa cred. Adica.. tu ai facut asta? Pentru noi?
*Ash* - Da de ce nu? Asa pot sa te am mai aproapre de inima mea seara cand dorm.
*Lunna* - De ce esti asa dulce?
*Ash* - Tu ma faci sa fiu asa...   


Iubiri imposibile dar totusi posibileUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum