Capitol 59

167 8 0
                                    

  In timp ce astepta, cineva din spatele ei ii puse mana pe umar. Lunna tresari. Cine era acea persoana care o facea sa simta atatea emotii pe care nu le-ar fii putut descrie? Ii era frica sa se intoarca sa vada cine e.
- Lu, esti chiar tu???
Cine era el? Nu vroia sa se intoarca sa vada cine e. Ii era prea frica. Dar el s-a intors catre ea. Se uita la Lunna mirat, ca si cum nu-i vena sa creada ca o vada. Lunna s-a tras putin inapoi, nu intelegea de ce acel tip se uita la ea asa de mira ca si cum ar fii vazut un miracol. El a vrut s-o pupe, dar ea nu l-a lasat.
- Lunna ce este cu tine? Atat de mult ma urasti??
*Lunna* - Ce? Stai putin... Cine esti tu?
In acel moment, tot zambetul de pe fata lui a disparut. Cum adica cine era el? L-a uitat complet? Nu! Asa ceva nu era posibil.
- Lunna sunt eu Ash. Chiar nu ma mai recunosti?
In acel moment, a venit Ryan si si-a dat seama ca Lunna era speriata caci nu cunostea persoana respectiva.
*Ryan* - Scuza, dar Lunna a avut un accident in urma caruia are amnezie, asa ca nu-si aminteste multe lucruri.
*Ash* - Ah! Ok..
*Ryan* - A fost in coma 2 luni.. este dificl pentru ea sa vada lume noua care pretind ca o cunosc . Doar daca te apropii mai mult de ea, te va recunoaste.
Ash era... nu-i venea sa creada asa ceva.
*Ryan* - Noi mergem acum. Ne scuzi.
''Ce? Cum? Lunna? De asta nu m-a recunoscut. Iar el pare a fii prietenul ei.. acel Ryan, profesorul de dans. Hmm.. ce chestie. Lunna trebuie sa ma recunoasca. Trebuie sa ma apropii de ea, dar daca Ryan e mereu cu ea nu prea am cum. Gasesc eu o cale.''
Lunna era totusi curioasa sa afle cine era acel tip, care a facut-o sa simta atatea emotii doar uitandu-se la ea. Se uita prin multime, doar de-l va vedea. Dar fara speranta. Era prea multa lume. Ryan o invita la dans, stia ca ii placea sa danseze, dar ea a refuzat.
*Lunna* - Ma duc sa iau putin aer.
*Ryan* - Ok.
Intelegea ca poate era speriata.. A mers afara, cand aude o voce in spatele ei :
*Ash* - Deci.. chiar nu-ti mai amintesti de mine?
*Lunna* - Imi pare rau dar nu...
Vroia s-o imbratiseze, dupa mai mult de 2 luni de cand n-a vazut-o, i-a fost extrem de dor de ea. Ea ar fii vrut sa-l opreasca, dar era deja prea tarziu.Bratele lui ii acopereau spatele gol. A simtit fiori prin tot corpul. Si totusi nu-si aducea aminte cine era.
*Ash* - Acum iti amintesti de mine?
Lunna doar statea si se uita la el. Avea niste ochi caprui asa de... te acaparau direct si un zambet fermecator. Cine era acest tanar? Vroia cu orice pret sa afle.
*Ash* - Lunna uita-te la mine! E imposibil sa nu-ti amintesti.
De ce nu-si amintea nimic? Era confuza.
*Ash* - Lunna....
Si a sarutat-o. Iar ea i-a raspuns sarutului. Dar dupa cateva secunde, s-a tras inapoi. Lacrimile ii curgeau pe obraz.. Simtea in inima ei o durere imensa, extrem de intensa...
*Lunna* - Ash... de ce ai facut asta? De ce nu vrei sa ma lasi in pace? Eu sunt fericita cu viata mea.
Si-a amintit. Si-a amintit cat a tinut la porcul asta si cat de mult a suferit din cauza lui. Si-a amintit si cum si-a batut joc de ea timp de 2 saptamani, iar Nat... Nat... Unde era Nat?
*Ash* - Mie nu mi se pare ca esti fericita.
*Lunna* - Ba sunt.
*Ash* - Si atunci de ce plangi?
Ea a inceput sa zbiere. A jurat ca intr-o zi ii va spune lui Ash tot cat a suferit din cauza lui si credea ca acum era momentul.
*Lunna* - Plang pentru ca mi-am amintit cat am suferit din cauza lui. Si pentru faptul ca te urasc. Si pentru ca ma urasc si pe mine ca inca ma mai doare tot ce mi-ai facut, cand ar trebui nici macar sa nu-mi mai pese, nici cat negru sub unghie.
*Ash* - Lu.. stiu ca am gresit. Ti-am cerut iertare de multe ori si tu stii asta. Dar cred ca e timpul sa dam lucrurile pe fata si , sa-ti spun adevarul adevarat. Nu mai vreau sa mint. Vreau sa stii ca...
*Lunna* - Nu vreau sa stiu nimic ok? Nu vreau sa-ti dau ocazia sa ma mai ranesti iar. Eram fericita cu viata mea pana acum 10 minute cand te-am ascultat. Acum, in sufletul meu este doar durere. Pentru ca mereu... nu ai facut altceva decat sa ma ranesti. Si-acum scuza-ma, dar sunt eu cea care nu mai vrea sa aiba nimic de-a face cu tine. Si a iesit afara din club. Era furioasa, nervoasa. ''De ce? De ce a trebuit sa apari acum in viata mea?'' Inainte de accident, nu se mai prea gandea la el, dar tot o durea cand se gandea la el. Acum, parca se simtea ca atunci cand el a parasit-o dupa cele 2 saptamani. Simtea o durere la fel de mare ca atunci. Nu intelegea de ce, dar asa simtea. Si cel mai mult,era nervoasa pentru ca vazndu-l, in inima ei au renascut multe sentimente.
*Ryan* - Lunna esti bine? Ti-a facut ceva Ash?
*Lunna* - Putem sa plecam acasa?
*Ryan* - Desigur...
Pe drum, se gandea doar la Ash... se gandea doar la acel sarut...la acel sarut care a trezit in ea sentimente ce nu ar fii trebuit nici macar sa le ma simta pana acum! Nu stia ce sa mai creada... era asa confuza. Vroia sa clarifice odata pentru totdeauna lucrurile cu el...  

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now