Capitol 24

207 8 0
                                    

  Dansau unul langa altul, asa apropiatii. Era un dans de cuplu asa ca nu avea cum sa faca sa nu mai danseze asa aproape de el , pentru ca nu se mai putea concentra. Mainile lui puternice le atingeau pe ale ei.. Lunna incerca sa se uite in alta parte si nu in ochi lui pentru ca se topea toata.
*Diaz* - Priveste-ma in ochi! ...
Lunna se uita in ochi lui.
*Diaz* - Dansul nu inseamna numai a dansa si atat. Dansul inseamna si arta, arta de a stii sa traiesti ceea ce dansezi. Daca este un dans in doi, trebuie sa te uiti in ochi lui, sa traiesti dansul si sa aratii lumii asta. Nu e asa usor cum spun toti.
*Lunna* - Multumesc pentru sfat.
''Cam stiam asta, doar ca mi-era cam asa sa ma uit in ochii lui. Ioi,ma trec fiorii cand ma uit in ochii lui. ''
Mai dansara inca o ora , pe urma Lunna merse acasa. Se gandi sa il cheme pe Nat la ea caci ii era dor de el.
*Nat* - Servus frumoaso! Uite ce am pentru tine....
*Lunna* - Woooww!!
Ii aduse un trandafir rosu. Ii facea mai mereu suprize de genul, fara nici un motiv. Sau poate ca era un motiv : o iubea. Si cand iubesti pe cineva, nu mai ai nevoie de nici un alt motiv pentru a face cadouri de genul.
*Lunna* - Ce dulce esti! Ce m-as face eu fara tine?
*Nat* - Nu spune asta. Eu voi fii mereu langa tine.
*Lunna* - Da Nat stiu asta, dar... Nu crezi ca ar trebui sa-ti cauti pe cineva. Totusi, ma doare sa te vad asa.
O durea foarte mult sa-l vada ca suferea pentru ea. Exact cum ea suferea in fiecare zi din cauza lui Ash, asa suferea si el din cauza ei.
*Nat* - Daca va fii sa ma indragostesc de alta, ok! Dar mi-e mie bine asa ca amic al tau. Lasa-ma sa fiu fericit asa!
*Lunna* - Cum vrei tu.
Nu vroia sa-l raneasca si mai tare, asa ca-l lasa in pace. Mai trecu inca o saptamana, timp in care facu un dans foarte frumos impreuna cu Diaz si ceilalti . Lunna incerca sa flirteze cu el dar el parca nici n-o baga in seama. Isi facea doar job-ul si atat. Ii prezentara profesoarei Brown dansul, care fu foarte incantata de dans si accepta noul grup. Atunci Nick, Andreas si Thomas ( cei ce faceau parte din noul grup al Lunnei ) o ridicara pe sus.
*Lunna* - Lasati-ma jos, zise ea razand.
*Nick* - Nu nu! No way!
*Lunna* - Hai noh!! Lasati-ma!
*Diaz* - Lasati-o jos, striga Diaz . Nu suntem la circ aici.
Baietii o lasara jos pe Lunna.
*Rianna* - De ce e asa ursuz azi? Cine stie ce probleme o avea?
*Lunna* - Boh!
Dupa ore , merse acasa si o suna pe Rianna.
*Lunna* - Ciao Riri! Ce faci?
*Rianna* - Lunna! Acasa. Tu?
*Lunna* - Si eu. Ma gandeam.. nu vii pe la mine? sau mergem sa ne plimbam?
*Rianna* - Hai sa mergem sa ne plimbam. Ii chem si pe baietii din grup. Ne vedem intr-o jumate de ora ok?
*Lunna* - Ok. Eu ii sun pe Jenny si pe Andreas.
Peste o jumatate de ora, s-au intanlit toti. Doar formau un grup, trebuiau sa se comporte ca si atare nu? Se distrasera de minune. Nici nu stia cat de mult se putea distra cu ei, erau foarte de treaba. La un moment dat s-au apucat de dansat in mijlocul strazii si lumea s-a oprit sa-i admire. Fiecare din ei era putin nebun , dar toti impreuna erau nebuni de legat. Ajunse seara acasa, mai fericita ca oricand. Nici nu-i mai pasa de Ash. Adica nu in aceea zi. Maine, cu siguranta iar fii pasat din nou. ''C'est la vie ! '' , isi zise. Intra pe facebook si vazu ca Rianna puse poze cu ea si ceilalti pe facebook. Toala lumea comentarii gen : Cine e fata noua??? E superba!! ''Ha! Maine sper doar sa nu fiu asaltata de tipii din scoala! '' Adormi. A doua zi, la scoala se trezi trista gandindu-se la Ash. ''Of Doamne! Cat as fii vrut sa nu te fii cunoscut! ''. Se facu frumoasa azi! Ajunse la scoala bineinteles, erau toti care fluierau. Selena mai ca murea de ciuda. Azi avea niste ore cam plictisitoare. In timpul orelor, bininteles nu facea decat sa se gandeasca la Ash.. si la proful Diaz. Era atragator, nimic mai mult. Nu vroia sa intreaca masura cu el sau ceva dar murea cand il vedea dansand. Era fermecator si cand se enerva. ''Uff, ce ti-e si cu barbatii astia!''
Era ultima pauza, cand veni Nick la ea si incepu sa fuga dupa ea prin toata scoala. Ea fugea ca nebuna cand se lovi de......  

Iubiri imposibile dar totusi posibileUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum