Capitol 53

166 7 0
                                    

  Toata noaptea n-a dormit... n-a putut sa doarma. In dimineata urmatoare s-a trezit..
*Lunna* - Nu-mi vine sa cred!! Ce faci aici? Cum ai intrat?
Ryan era in camera ei cu un buchet mare de flori.
*Ryan* - Ma ierti?
Si cum sa nu-l ierte?
*Lunna* - Dar cine te-a lasat sa intri? Mama?
*Ryan* - Pai... Lunna te rog sa ma ierti...
Merse la el si il saruta.
*Ryan* - Bineinteles amore ♥
Ce dor i-a fost de el. Chiar nu se astepta la asta din partea lui. Asta e unul din lucrurile ce i-a placut mereu la el : ca era ambitios. Ea i-a spus s-o astepte putin in bucatarie, pana cand mergea sa se spele pe fata si sa se schimbe. Pff ce happy era. Dupa, s-a dus in bucatarie pentru micul dejun pe care-l facea impreuna cu el. Era totul un vis. Nu-i venea sa creada. S-au infulecat cu de toate , iar pe urma au fost la plimbare aproape toata ziua ( era duminica ) au fost la film si s-au plimbat in lung si-n lat. Lunnei nu i-a mai pasat de nimic. Nu le-a pasat la niciunul ca cineva i-ar fii putut vedea. Oricum peste 1 saptamana si cateva zile de scoala nu le mai pasa chiar de nimic. Au fost sa manance in oras, iar dupa s-au dus la el. El era parca si mai dragastos acum cu ea.Numai ea stia cat de suparata a fost toata noaptea, iar acum era extra fericita.
*Ryan* - Dac-ai stii ce suparat am fost ieri. A fost doar vina mea.
*Lunna* - Nu. A fost si vina mea pentru ca m-am suparat fara sa-ti dau ocazia sa-mi explici cum stateau de fapt lucrurile. Dar ce-a fost a fost... trebuie sa traim prezentul si tu faci parte din prezentul meu... si sper sa faci parte si din viitorul meu.
*Ryan* - Sa nu te indoiesti de asta niciodata ok?
Si l-a sarutat. Pff, ce dulce era.
Si-au petrecut toata ziua doar ei doi singuri ca doi porumbei, el i-a cumparat orice i-a placut si bineinteles trandafiri rosii caci stia ca ea adora trandafirii rosi.
Seara a ajuns acasa si s-a pus pe invatat. Era toata un zambet. Si cum sa nu fie cand era fericita? In sfarsit ii suradea si ei norocul, dupa toata perioada de rahat in care a suferit.. Mai erau o saptamana de scoala in care mai avea 2 teste pe care le-a trecut cu bine. A venit si ziua festivitatii. Era asa de emotionata, veneau si parintii ei si i se parea totusi putin ciudat faptul ca va fii si Ryan si parintii ei acolo si va trebui sa se comporte cu Ryan ca si cu un simplu profesor. Toate fetele erau care mai de care mai frumoase. Lunna bineinteles era extrem de frumoasa. Si-apoi stitii cum e, cand esti indragostita si esti fericita se si vede pe fata ta acest lucru. Asa ca nu numai tinuta minunata pe care o avea ( fusta neagra si o bluzita crem sclipitoare) , sandalele si parul ei brunet extrem de lung o faceau frumoasa, dar si zambetul neincetat de pe fata ei. Au asteptat premierea celorlalte clase, pana cand au ajuns la clasa lor. Lunna a primit premiul al doilea. Era asa de fericita, chiar nu astepta la asta. Toata lumea o aplauda, iar in timp ce mergea sa-si ia premiul,se uita la Ryan si vroia sa-i sara in brate de bucurie... ''Deh o sa am timp dupa.'' A trebuit sa prezinte si un dans, ea si grupul ei. S-a dus s-a imbracat cu ceva lejer, au dansat bestial, toata lumea fluiera, dupa care a mers sa-si ia iar rochita pe ea. Dupa, a fost si premii pentru cei mai buni dansatori inmanate de Ryan si profesoara Brown. Lunna a primit locul 1. Wooowww. Trebuia sa mearga din nou in fata, sa-si ia diploma si sa-l pupe pe Ryan. Doamne, era asa de speriata. Credea ca se va da de gol. Se uita la mama ei, care ii facea semn sa se duca ca totul va fii ok. S-a dus. Avea mii de emotii, dar i-au trecut. Era prea fericita ca sai mai pese de altceva. Dupa, parintii ei s-au dus la ea sa o felicite, iar ea s-a dus pana la baie. Se uita in oglinda, nu-i venea sa creada. Cand dintr-o data cineva o prinde de solduri. Era el. O saruta.
*Ryan* - Felicitari iubito. Sunt foarte mandru de tine , sa stii. Si cred ca si parintii tai sunt mandri de tine.
*Lunna* - Da sunt. Am fost asa de speriata cand a trebuit sa vin sa iau diploma pentru cea mai buna dansatoare. De ce nu mi-ai spus ca se dau diplome pentru cei mai buni dansatori?
*Ryan* - Am vrut sa-ti fac o surpriza.
*Lunna* - Asa deci...
El o saruta din nou.. Cand au auzit un zgomot. S-au speriat amandoi de moarte. Ei s-au uitat sa vada cine era, dar nu era nimeni. Lunna a iesit repede din baie cand a vazut-o pe Serena care fugea.
*Lunna* - La naiba! Ne-a vazut tampita. Ryan ce ne facem? Ryannnn...

Iubiri imposibile dar totusi posibileUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum