Capitol 47

160 8 0
                                    

  Zilele treceau, Lunna era tot mai fericita... facea mari eforturi sa se abtina la scoala cand il vedea pe Ryan, dar merita sacrificiul. Intr-o zi o suna pe Lily, caci ii era tare dor de ea.
*Lunna* - Lily!!! My bitch. Ce faci??
*Lily* -Bitch!!! Da uite lenevesc pe aici. Tu?
*Lunna* - Acum ma duc acasa. Cum merge cu Alin?
*Lily* - Tu deci... totul e perfect. Adica se simte inca vinovat de faptul ca m-a inselat atunci si acum se comporta cu mine ca si cum as fii cel mai pretios lucru de pe pamant. E asa de dragastos acum....
*Lunna* - Serios? Nu-mi vine sa cred. Deci chiar nu eram de acord ca te-ai impacat cu el, dar acum cand te-ai impacat si cand aud ca va merge asa de bine impreuna sunt foarte fericita pentru tine bitch. 
*Lily* - Mda.. deci sunt extra extra fericita..
*Lunna* - Si cand o sa-l cunosc si eu pe cumnatzelu meu?
*Lily* - Hahaha cand o sa-l cunosc si eu pe domn' profesor.
*Lunna* - Noh si tu incepi cu domn' profesor? Sunteti clar neebune.
*Lily* - Auzi cine vorbeste.. regina nebuniei curate.
*Lunna* - Nu.. murdare. Nu deci chiar trebuie sa vii aici intr-o vacanta sau daca nu o sa vin eu acolo intr-o vacanta. Iti promit.
*Lily* - O sa vedem amore... Da cum va merge impreuna?
*Lunna* - Supeeerrr. Deci nu credeam ca asa ceva este posibil. Sunt foarte fericita in sfarsit.
*Lily* - Si Ash.. l-ai uitat?
*Lunna* - Lily stii ca pe tine nu te pot minti.. sincer inca ma gandesc la el din cand in cand, dar incetul cu incetul sper sa mi-l scot de tot din suflet.
*Lily* - Ma bucur. Ma bucur ca in sfarsit o sa uiti de dobitocul ala.
*Lunna* - Nu-i zice asa. A fost cum a fost, dar macar am tinut la el mult, as spune chiar exagerat de mult. Acum sunt fericita, Lily si ce-a fost in trecut nu mai conteaza. Ceea ce conteaza este prezentul.
*Lily* - Ai dreptate. Ce-a fost nu conteaza. No bine pisi, te las ca ma vad cu Alin. Ai grija de tine ok?
*Lunna* - Ok. Ai si tu grija de tine. Miss you.
Mai avea putin si ajungea acasa, cand se gandea sa-l invite pe Ryan la ea. Parintii ei nu-l cunosteau si sincer ea se simtea mai bine daca si parintii ei il cunosteau . Asa ca-l suna.
*Lunna* - Alo, iubi?
*Ryan* - Da iubita?
*Lunna* - Ce faci mai tarziu? Vii pe la mine?
*Ryan* - La tine? Serios? Si parintii tai?
*Lunna* - Pai vii sa-i cunosti.
*Ryan* - Ok. Deci pe la 7 e ok?
*Lunna* - Perfect. Abia astept.
*Ryan* - Si eu.
Ryan, chiar daca nu vrea ca Lunna sa observe, era foarte emotionat. Se simtea din nou ca la 15 ani cand a avut prima iubita si mergea sa-i cunoasca parintii. Lunna a mers acasa si le-a spus parintiilor ca Ryan va veni sa-i cunoasca. Ei erau nerabdatori sa-i cunoasca. Mama ei se uita prin casa, vroia sa fie totul perfect ( tipic mamelor ) , cand intr-un final a sunat la usa. Lunna merse sa-i deschida usa. L-a pupat pe obraz ( sincer ii era cam rusine sa-l pupe pe gura in fata parintiilor, ii trebuia doar ceva timp sa se obisnuiasca ) .
*Lunna* - Mama, tata... el e Ryan.
*Ryan* - Imi pare bine sa va cunosc. Lunna mi-a povestit multe despre voi.
*Mama* - Si noi ne bucuram sa te cunoastem.
*Tata* - Mda... Chiar eram nerabdatori sa te cunoastem.
S-au asezat la masa si tatal ei si Ryan vorbeau si radeau unul cu celalalt ca si cum s-ar cunoaste de o viata. Nu ca vroia sa-l laude pe Ryan, dar avea el asa un farmec al lui cu care cucerea pe oricine instant. Si din vorba in vorba, tatal ei il intreba pe Ryan.
*Tata* - Deci Ryan cum de un barbat ca tine nu e casatorit la varsta ta?
*Ryan* - Eu am fost casatorit...
Nici Lunna nu stia acest lucru. Mai sa-i stea in gat mancarea cand a auzit asa ceva.... Vroia sa-i puna un milion de intrebari gen : Ce?, Cum?, Cand? De ce nu mi-ai spus?.. dar nu putea sa faca asta de fata cu parintii ei...  

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now