Capitol 29

189 9 0
                                    

  Lunna vroia sa plece in camera ei, dar mama ei o opri..
*Mama* - Tu ai vazut cum se uita baiatul ala la tine?
*Lunna* - Mama... si tu incepi??
*Mama* - Mi-ai spus tu ceva de asta, dar cand am vazut cum se uita la tine.. Avea o sclipire si o tristete in ochi in acelasi timp!
*Lunna* - Dar si ce vrei sa fac ? Crezi ca n-am incercat sa ma indragostesc de el? Si inca de cate ori! Dar pur si simplu nu pot! Stii bine ca...
*Mama* - Da stiu ca inca nu l-ai uitat pe Ash.
Mama merse la ea si si o stranse in brate.
*Lunna* - Ok mama ma duc ca am de invatat pentru maine.
*Mama* - Ok .
Mama ei o cunostea prea bine si stia ca a plecat in camera ei pentru ca nu cumva ca ea sa deschida subiectul despre Ash. Lunna se puse sa invete sa franceza , dar nu putea. Se apuca si citi toate mesajele din telefon, cand citi ajunse la mesajul in care Ash ii spuse ca daca ea vroia, ar fii facut ceea ce i-a promis pentru ca nu-i pasa de nimeni si nimic. I-a trimis acest mesaj in dimineata de dupa seara cand au dansat in ploaie. A stat vreo 2 ore gandindu-se la toate momentele exact asa cum s-au petrecut in aceea seara, crezand ca asa poate isi va aminti ceea ce Ash i-a promis in aceea seara asa de important. Oricat se straduia, nu-si amintea nimic. 'Daca e sa aflu vreodata, voi afla. Daca nu, asta e!! '' Intr-un final reusi sa-si invete la franceza si in ziua urmatoare cand o asculta, a luat un 9. Era mandra de ea.
*Selena* - Hmm... ai devenit una din cele mai populare fete din scoala. Doar pentru ca te-ai imprietenit cu Rianna. Normal, de ce altceva? Ah sau poate pentru ca esti o nerusinata si ai reusit sa-l imbrobodezi pe Diaz sa-ti cada la picioare? Si acum incerci sa ma intreci la franceza? Pe mine, care pana acum 2 saptamani eram cea mai buna? Prea multe boacane in doar 2 luni de scoala, nu ti se pare?
*Evelyn* - Oh Lunna n-o baga in seama! Asta cred ca alte sentimente in afara de gelozie nu are!
*Selena* - Si tu ce te bagi fraiero?
*Lunna* - Te-a insultat ea cumva? Chiar nu cred ca vei sa incepem cu insultele.
*Selena* - Oh domnisoara perfecta stie injura? Vreau s-o vad si pe asta.
Si incepu sa rada.
*Lunna* - Eu doar iti spun : nu ma pune la incercare. Pentru ca atunci cand ma enervez, e de-amar!
*Selena* - Oh, domnisorica care imbrobodeaza profesorii !! Ia sa te vedem. Nu esti decat o prefacuta. Bineinteles, ai avut o profesoara buna!
Lunna s-a enervat. Ca o insulta pe ea, nu prea ii pasa, dar ca incepea sa insulte persoane din jurul ei fara nici un motiv, asta o enerva mai mult decat ar trebui .
*Lunna* - Tu zdreanta! Esti cumva platita sa spionezi oamenii sau sa-i insulti? Eu iti spun stai in banca ta ca altfel nu mai tin cont de nimic. Si iti spun nu ma cunosti si nici n-ai vrea. Doar stii cum se spune pisica blanda zgarie rau. Dar vad ca tu chiar vrei sa ma vezi infuriata. Poate reusesti. Dar daca ai creier, atunci mai bine stai in loc. Dar cum n-ai creier... habar n-am! Tu ai de pierdut nu eu!
Si pleca impreuna cu Evelyn si ceilalti. Selena nici nu mai avea curajul sa spuna nimic.
*Lunna* - Fraiera! .
Si toti au ras . Sincer nimeni nu o suporta pe Selena. Lunna era furioasa bineinteles. Diaz o chema in sala de dans pentru a o intreba iar ceea ce a intrebat-o ieri si ea nu i-a raspuns pentru ca a venit Nat.
*Diaz* - Lunna vroiam sa te intreb ce stil de dans vrea grupul tau de dans pentru dansul dinainte de Craciun.
*Lunna* - Nu stiu! , ii raspunse ea furioasa.
*Diaz* - Ce s-a intamplat? Cine te-a suparat?
*Lunna* - Nimeni. Ma duc sa vorbesc cu ceilalti si revin.
Dar el nu o lasa sa plece. Ii lua mainile intr-ale lui.
*Diaz* - Ce s-a intamplat?
*Lunna* - Am spus nimic! E asa greu sa intelegi?
*Diaz* - Ok. Cum spui tu.
Ea pleca cu lacrimi in ochi, dar se opri langa sala de dans. Lacrimile ii curgeau pe obraz. Nici ea nu stia exact ce avea. Nu plangea din cauza lui Selena. Cand a luat-o de maini Diaz.. nu stiu... a simtit niste fiorii si.. nu vroia sa se indragosteaasca de el. Nu intelegea de ce avea atata ghinion. De ce ii placeau mereu baietii imposibili? Diaz a mers la ea si a luat-o in brate. Ii prindea asa de bine imbratisarea lui, mai ales in acele momente. Dupa ce s-a mai linistit putin, el o intreba din nou ce s-a intamplat?
*Lunna* - Nimic. Eu doar... nu stiu...
*Diaz* - Lunna uita-te in ochi mei si spune-mi adevarul..  

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now