Capitol 56

165 9 0
                                    

  Ziua urmatoare, de dimineata merse la mama ei. Vroia s-o anunte de noua plecare. Mama ei la inceput nu a fost de acord, dar stia ca Lunnei ii era tare dor de orasul natal si de prietenii de acolo. Avea o presimtire nu foarte buna, dar nu putea sa-i nege fetitei ei ocazia de a-si revedea prietenii vechi. Ea il suna pe Ryan sa-i dea vesteaa cea buna.
*Ryan* - Oh iubito. Ce bine! Atunci, stai sa vad la ce ora este avion ok?
*Lunna* - Aham. Pana atunci eu imi fac bagajele.
A inceput sa-si faca bagajele, a incercat sa nu-si ia prea multe lucruri cu ea, dat fiind ca stateau doar 2 zile.. dar stitii ce indecise suntem noi fetele, cand vine vorba de asa ceva. A sunat-o Ryan peste ceva timp.
*Ryan* - Iubito, azi nu mai sunt zboruri catre Cluj.. A fost unul acum 2 ore si mai este unul la 6 seara, dar este anulat. Nu stiu de de. Daca vrei, mergem cu masina.
*Lunna* - Dar nu o sa-ti fie greu sa conduci ?
*Ryan* - Nu. Pornim intr-o ora . E ok pentru tine?
*Lunna* - Da desigur iubi. Te iubesc Ryan.
*Ryan* - Si eu.
Lunna s-a grabit sa mearga la magazin sa-si cumpere ce mai avea nevoie. Pe drum insa, s-a intalnit cu Nat.
*Nat* - Lunna!!!!!
S-a dus la ea si a luat-o pe sus.
*Lunna* - Nat! Ce bine imi pare sa te vad.
*Nat* - Si eu. Ma bucur foarte mult sa te vad. Ce mai faci? Cum esti?
*Lunna* - Eu sunt foarte bine, foarte fericita.
*Nat* - Sincer, se vede pe fata ta ca esti fericita. Cum de?
*Lunna* - Pai.. cam intr-o ora ma duc la Cluj...
Nu i-a spus ca de fapt toata fericirea ei se datora de fapt lui Ryan.
*Nat* - Hmm serios? Super.
*Lunna* - Si tu? Te vad mai linistit, mai plin de viata...
*Nat* - Pai viata e frumoasa si merita traita! Nu?
*Lunna* - Exact! Ma bucur sa te vad asa fericit. Bine, eu plec acum ca ma grabesc. Ne mai vedem.
*Nat* - Ok. Mai treci pe la bar.
*Lunna* - Ok.
S-a dus la magazin , si-a cumparat tot ce a avut nevoie si peste ceva timp Ryan a venit dupa ea. Era incredibil. Nu-i venea sa creada. Abia astepta sa i-l prezinte pe Ryan lui Lily. Dupa ore intregi de condus, au ajuns la Cluj. S-au cazat la hotel, iar Ryan s-a pus sa doarma o ora, doua, caci era foate obosit. In acest timp, Lunna s-a vazut cu Lily. Pfff, ce s-au mai imbratisat cand s-au vazut. Vreo 5 minute intregi stateau asa imbratisate.
*Lily* - Nu-mi vine sa cred! Nu-mi vine sa cred! Ioooiii!!!
*Lunna* - Taci tu matza si imbratiseaza-ma!!!
Radeau ca nebunele. Lily avea acum parul portocaliu, nu mai ava parul ei natural. Dar ii statea asa de bine.. Era mai frumoasa ca niciodata. Asa mica si pitica cum era, era pitica Lunnei. Ce dor i-a fost de ea. Au fost in mall sa manance o prajitura. Lunna si-a luat un ecler de ciocolata si Lily o prajitura roz, al carei nume nu si-l mai amintea. Nah si au inceput sa vorbeasca vrute si nevrute si radau ca nebunele. Lily i-a cotrobait prin toata geanta ( asa cum facea cand erau impreuna la scoala) . Trebuia sa stie orice mica chestie inutila ce Lunna avea in geanta. Dar pe Lunna n-o deranja, ba chiar gasea amuzanta chestia asta. I-a gasit prin geanta, parfumul lui Lunna ''Viva Rock'', de care Lily nu se mai satura si lucruri care mai de care mai inutile, dar stitii voi trebuiau sa fie acolo in geanta pentru orice ocazie.
*Lily* - Ce dor mi-o fost de tine!!
*Lunna* - Mie-mi spui nebuno???
Cand s-a facut tarziu, Lunna a trebuit sa se intoarca la hotel... au spus ca se va intoarce maine, impreuna cu Ryan. Si ca si ea trebuia sa-l aduca pe Alin.
In ziua urmatoare, s-au intalnit toti 4. Se intelegeau bine toti impreuna. Au petrecut toata ziua prin oras, la mall sau la Polus. Au fost sa vada un film, au mancat la restaurant si s-au distrat pe cinste. Lunna era foarte fericita. Nu-i venea sa creada ca totul este adevarat. Alin era si el un baiat de milioane si se vedea ca tinea la Lily mai mult ca la orice pe lumea asta. Seara pe la 10,cei doi trebuiau sa se intoarca la Bucuresti, caci Ryan peste 2 zile va incepe cursurile . Era profesor de dans. Asa ca, si-au luat la revedere de la cei doi.
*Lily* - Ai grija de tine, ok?
*Lunna* - Si tu de tine. Te iubesc!!!
Iar s-au imbratisat minute care li s-au parut ore. Dupa, Ryan si Lunna s-au dus sa-si faca bagajele. Lunna era putin ingrijorata, caci Ryan nu a domit deloc si o sa fie cam obosit pe drum, dar Ryan i-a spus ca nu este nici o problema. In fine, nu aveau ce face, caci trebuiau sa plece. Pe la 11 : 30 au pornit, nerabdatori sa ajunga acasa. Lunna insista mereu sa mai ramana macar cateva ore ca sa doarma, caci ii era frica.
*Ryan* - Lunna intelege ca sunt ok.
*Lunna* - Nu vrei sa ma asculti niciodata. Intelege ca imi fac griji pentru tine. Stiu ca esti obosit.
*Ryan* - Lunna de ce te incapatanezi sa ma asculti??
Au inceput sa se certe iar Ryan nu a vazut tirul care venea exact in fata lui. Probabil era un sofer beat. Totusi, cand a vazut, era deja prea tarziu.. A incercat sa intoarca masina, dar fara sperante, caci tirul i-a lovit din plin pe partea unde statea Lunna si i-a aruncat de pe autostrada... 

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now