Capitol 61

168 8 0
                                    

  Era deja in intarziere asa ca i-a spus lui Nat ca trebuie sa plece si ca se vor intalni alta data.
Dadu sa plece cand Ash vine catre ea...
*Ash* - Deci ne mai vedeam diseara?
*Lunna* - Da.
*Ash* - Ok.
*Lunna* - Eu trebuie sa plec acum. Pa.
S-a dus si s-a intalnit cu fetele . Lor inca nu le venea sa creda ca ea este inca vie dupa toate cate s-au intamplat. Lunna le-a povestit ce avea de gand sa faca si le-a cerut parerea.
*Lunna* - Deci ce ziceti? Ce sa fac?
*Jenny* - Mai fata eu nu stiu exact cat ai suferit din cauza lui pentru ca nu te-am cunoscut de cand a inceput toata treana asta cu Ash, dar eu te sfatuiesc sa mergi sa vorbesti cu el ca doar tot trebuie sa clarifici lucrurile astea odata si-odata nu?
*Lunna* - Pai asa zic si eu. Da mi-e frica sa nu se intample ceva..
*Carolyne* - Lunna eu te cunosc si stiu ca ai tinut la el mai mult ca la orice. Dar vreau sa te intreb ceva. Inca mai tii la el?
''Oh shit!''
*Lunna* - Pai...
*Carolyne* - Am stiut eu! Te cunosc prea bine si stiu ca inca nu ti l-ai scos din inima. Eu zic sa mergi sa vorbesti cu el.
*Lunna* - Sigur fete?
-Da!! , strigara cele 2.
*Lunna* - Pff, pai bine atunci. Ma voi duce. Dar tot mi-e frica.
*Jenny* - Oh fata hai ca trece.
A ajuns acasa peste vreo 2 ore dupa ce s-a distrat pe cinste cu fetele si se pregatea sa se intalneasca cu Ash. Vroia sa se faca super frumoasa, cand dintr-o data isi zise :
- Ce puii mei ma aranjez pentru el? Nah! Nu merita! Asa ma voi duce, exact cum sunt : nemachiata, doar cu niste pantaloni scurti si un tricou. Nu-mi prea pasa. Ea era oricum foarte frumoasa si nemachiata.
Lui Ryan i-a spus ca se duce la Carolyne. Veni si momentul sa se intalneasca cu el. Nu stia de ce, dar si-a luat lantisorul primit de la el pe care scria ''te iubesc ash'' si l-a pus in geanta. Nu stia de ce a facut asta, dar a facut-o. Si a iesit din casa. Era extrem de emotionata. Timp de un an si aproape 3 luni a cautat niste raspunsuri pe care le va afla doar acum. Dar de ce doar acum? Anyway.. trebuia sa se grabeasca. Ajunsa la locul unde trebuiau sa se intalneasca, intr-un parc mare, s-a uitat dupa Ash. L-a vazut. Inima ii batea mai tare ca oricand.
*Ash* - Ce bine imi pare ca ai venit.
*Lunna* - Mda cum spui tu. Deci?
*Ash* - Ce mai faci? Cum esti?
*Lunna* - Am venit aici cu un scop anume da?
*Ash* - Nu-mi vine sa cred cat esti de frumoasa.
*Lunna* - Ash!
Era foarte nerabdatoare sa afle tot acel adevar nenorocit .
*Ash* - Ok deci. Ne asezam pe o banca?
*Lunna* - Da.
*Ash* - Deci nu stiu de unde sa incep..
*Lunna* - Cu inceputul.
*Ash* - Corect! Tot ce vreau sa-ti cer este sa te rog din suflet sa crezi tot ce-ti spun pentru ca iti spun tot din suflet. De data asta nu-ti voi mai spune nici macar o minciuna. Nici macar 1. Doar adevarul...
*Lunna* - Sper.
*Ash* - Deci.. de prima oara de cand te-am vazut m-ai fermecat. Mi-ai luat mintile.
*Lunna* - Mda..
*Ash* - Lunna daca nu ai de gand sa ma crezi, atunci cred ca nici nu mai are rost sa-ti spun toate astea. Ti-am mai spus ca o sa-ti spun tot adevarul. Deci ma crezi sau nu?
*Lunna* - ok ok!
*Ash* - Deci, i-am spus lui Nat de tine si l-am intrebat daca te cunoaste si mi-a spus ca nu. Si mi-a spus ca ai venit cand eu aveam ziua libera si ca erai extrem de frumoasa. Si incetul cu incetul, eu am inceput sa ma indragostesc de tine.
Pe Lunna o treceau fiorii la auzul acesor cuvinte.
*Ash* - Dar si Nat a inceput sa se indragosteasca de tine. Eu aveam prietena atunci si ne-am despartit pentru ca eu i-am spus ca m-am ndragostit de altcineva. Vroiam sa te intreb daca vrei sa iesi cu mine,dar Nat mi-a spus ca s-a indragostit de tine. Si atunci am spus ca ar fii mai bine s-o las balta.
*Lunna* - Deci din cauza lui? Puteai sa-mi spui! Inteleg ca esti prieten bun cu el, dar nici chiar asa...
*Ash* - Tu nu intelegi. El este pentru mine mai mult decat un bun prieten. Cu el am impartit totul, il cunosc de cand eram mici. El imi cunoaste toate secretele, in afara de unul.
*Lunna* - Si care ar fii acela?
Poate ca n-ar fii trebuit sa intrebe, dar curioziatea era de vina.
*Ash* - O sa afli pe parcurs. Stii seara cand Nat a incercat sa te violeze?
*Lunna* - N-am cum sa nu-mi amintesc.
*Ash* - Ei bine in acea seara mi-am dat seama cat de mult tine el la tine. I-am promis ca nimeni .. adica el a crezut ca si tu tii la el si eu i-am promis ca nimeni nu te va lua de langa el. Mai ales ca de 1 an nu avea nici o prietena si as fii facut orice sa fie fericit. Asa ca am lasat balta totul.
*Lunna* - Da dar ai vazut ca eu n-am vrut sa fiu cu el.
*Ash* - Da.. dar i-am promis.. i-am promis ca nimeni nu te va lua de langa el. Nu puteam sa fiu eu cel care i-o lua. E ca un frate pentru mine, nu puteam sa-l ranesc asa.
Lui Lunna ii era o ciuda imensa. Daca ar fii stiut toate aceste lucruri atunci, lucrurile ar fii stat altfel acum... Il vedea pe Ash cu lacrimi in ochi..

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now