Capitol 69

171 6 0
                                    

  Melodia incepu sa cante iar ea pasi pe covorul rosu ce o ducea pana la altar impreuna cu tatal ei... Toate privirile erau indreptate catre ea.. Mai avea inca cativa pasi si ajungea la Ash...Nu mai vedea pe nimeni in fata ei decat pe el.. In sfarsit ajunge la el, dar inainte tatal ei o saruta pe frunte si ii spune ca ii doreste toata fericirea din lume. Iar dupa, se intoarce catre el.. el o ia de mana.. a simtit ca si el era mai emotionat ca niciodata, ba chiar si mana ii tremura putin.. Vroia atat de mult sa-l stranga in brate, sa-l sarute, sa-i simta iar parfumul care o innebunea cand il simtea...
*Ash* - Esti incredibil de frumoasa... nu am cuvinte.. uite tot m-am emotionat! 
*Lunna* - Mersi! Si tu arati superb iubitule! Stii ca ma topesc de fiecare data cand te vad imbracat in alb, dar acum... te-ai intrecut pe tine insuti! 
*Preotul* - Incepem??
Si au inceput.. erau nerbadatori sa termine tot si sa fie casatoriti... Cand intr-un final au trebuit sa spuna acel ''da'', amandoi l-au spus tare, plini de emotii. Nici nu mai aveau de ce sa stea pe ganduri.
*Preotul* - Va declar sot si sotie! Poti saruta mireasa!
Pff, s-a uitat la ea, i-a dat voalul pe spate si a sarutat-o. Off, ce frumos. S-a uitat la inelul de logodna pe care il avea pe deget si acum avea si verigheta.. era un vis devenit realitate..
- Yeeeyyyyeeeeyyyeyeeeyyy!! , strigara cu toti!
Au iesit afara din biserica tinandu-se de mana, iar la iesire era lumea care ii astepta si au aruncat cam 25 de porumbei albi in aer plus mii de inimoare micutee argintii.. erau amandoi extrem de fericitii. S-au sarutat iar  apoi a venit toata lumea sa-i felicite! Iar pe urma, au facut poze!! Mii de poze ce veneau din zeci de aparate!
*Nat* - Iti doresc din toata inima mea sa fii fericita! Meriti asta! De fapt o meritiati amandoi!
*Lunna* - Multumim Nat!
Cineva o atinge pe umar!
- Felicitari Lunna!
Era Ryan!!! Pff, i-a trimis invitatie dar nu credea ca o sa vina caci era plecat cu Sorana in strainate. Si totusi, uite-i ca au venit. Si nu erau singuri. Erau cu fetita lor.
*Lunna* - Ryaaannnn!! Il stranse in brate! Nu l-a mai vazut de foarte mult timp si i-a fost dor de el. Ioi ce scumpa e fetita. Cum o cheama?
*Ryan* - O cheama Adriana. Sorana a vrut sa-i puna numele asta si la cealalta fetita, doar pentru Adriana contine si numele meu. Oricum suntem foarte fericitii acum impreuna.
Lunna se bucura din tot sufletul pentru ei. Dupa ceva timp, au plecat la restuarant sa petreaca. Bineinteles, petrecerea era la restaurantul lui Lily. Ea si Jenny, Carolyne si Rianna au organizat tot. Era totul splendid. Lunna nu mai avea cuvinte. Si meniul era doar mancarea preferata al lui Ash si a Lunnei. Dupa ce s-a mai incins atmosfera, domnisoarele de onoare au venit fiecare pe rand si au tinut un lung discurs! Doamne, la Lunna ii curgeau lacrimile.
Toata lumea a inceput sa danseze pana cand mirele si mireasa le-au spus ca au o supriza pentru ei. Au dansat timp de vreo 4 minute pe diferiite melodii, o manea, o salsa, un hip-hop, un rock and roll, un vals.. Toata lumea a fost foarte incantata de dansul lor. I-au aplaudat din toata inima si pe cand toata lumea s-a asezat la masa sa manance, Ash a spus ca mai are o surpriza pentru Lunna. ''Hmm ce mai poate fii de data? Chiar n-am idee!! Inima ii batea enorm de tare. Asa Ash ii demonstra inca o data ca tinea la ea...
*Ash* - Lunna poti sa vii aici te rog?
S-a ridicat de la masa si s-a dus in mijlocul ringului unde era el. Toata lumea s-a intors catre cei doi. S-au stins luminile peste tot, era doar 1 singura lumina mai si era pe cei doi. Muzica a pornit si el a inceput sa cante... 

Would you dance
If I asked you to dance?

Lunna a ramas fara cuvinte! Nu-i venea sa creada! 1: pentru melodia care a ales-o. Ash stia ca adora aceea melodie si 2: avea o voce incredibila. Nu l-a mai auzit niciodata cantand dar avea o voce superbaaaaaaa.. Lunna s-a topit toata. A dat din cap ca da, ar dansa daca el ar intreab-o. El i-a intins mana, caci in cealalta avea microfonul, iar ea l-a luat de mana.. Ash a tras-o catre el..

Would you run
and never look back?
Would you cry
if you saw me cry?
And would you save my soul, tonight?

Se uitatu unul in ochi celuilalt! Parca ceilalti nici nu mai existau.

Would you tremble
if I touched your lips?

Lunna deja tremura toata.

Would you laugh?
Oh please tell me this.
Now would you die
for the one you loved?
Hold me in your arms, tonight.

- Da Ash, as muri pentru tine, zise ea.

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Lunna nu putea sa exprime un cuvinte ceea ce simtea in acel moment.

Would you swear
that you'll always be mine?

- Da, voi fii mereu a ta iubitule ♥


Or would you lie?
would you run and hide?
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care...
You're here tonight.

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Oh, I just want to hold you.
I just want to hold you.
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care...
You're here tonight.

Melodia s-a terminat dar ei au ramas acolo in mijlocul ringului uitandu-se unul la celalalt. Era o liniste imensa, pana cand lumea a inceput sa aplaude si sa strige cat de frumos si emotionant a fost totul. Toata lumea l-a lauda pe Ash pentru felul cum a cantat. A fost o supriza pentru toata lumea. Pe urma toata lumea a venit sa danseze.. si au dansat ore intregi pana cand au adus tortul.Prima felie a taiat-o mirii, iar Ash a murdarit-o pe gat pe Lunna. Iar ea bineinteles, l-a murdarit si ea. S-au distrat pe cinste, au mers sa se spele si pe urma la dans, pana tarziu in noapte... Erau niste petrecareti minunati. La un moment dat, ei au decis ca era timpul sa plece in luna de miere. Lunna nu stia inca unde vor merge, Ash n-a vrut sa-i spuna. Oricum era sigura ca se va distra cu el oriunde ar merge. Au salutat pe toata lumea si au pornit la drum in luna de miere... Au luat avionul si peste ceva timp au ajuns..  

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now