Capitol 52

156 7 0
                                    

  Intr-o zi, Lunna trebuia sa se vada seara cu Ryan, dar i-a spus sa se vada pe la 4 cu el, caci dupa are de invatat. Intre timp a sunat-o Lily si a vorbit cu ea vrute si nevrute, pana cand si-a dat seama ca ceasul era deja 3:45. Uff, trebuia sa se grabeasca caci trebuia sa se intalneasca cu Ryan. El nu putea sa vine s-o ia, asa ca Lunna s-a extra grabit sa ajunga la locul unde trebuiau sa se intalneasca. A vrut sa-i trimita un mesaj dar si-a dat seama ca si-a lasat telu acasa. ''Offf, nu-mi place sa intarzii!! '' Dar mare i-a fost surpriza cand l-a vazut pe Ryan imbratisand-o pe una.. si Lunna il cunostea iar in aceea imbratisare erau mai multe sentimente decat a avut el vreodata cu Lunna. Doamne cine era ea? Si in plus, Ryan stia ca Lunna trebuia sa apara din secunda in secunda. S-a dus direct acasa , nu mai putea sa-l vada pe Ryan asa... A ajuns acasa cu lacrimi in ochi. ''Cum ai putut sa faci asa ceva? Trebuia sa stiu cine e ea. Nu e drept! Tocmai el... nu ma asteptam la asta din partea lui. '' A stat si a asteptat sa primeasca un mesaj de la el, dar nimic. ''Da bineinteles, o fii ocupat cu tarfa aia!! '' Plangea.... doar pe la 5 a primit un mesaj de la el, intreband-o ce s-a intamplat de n-a mai venit.
**Lunna** - Te-am vazut Ryan.
**Ryan** - Cum adica? ce-ai vazut? Nu inteleg.. Poti sa-mi explici?
El o suna imediat :
*Lunna* - Am vazut cum o imbratisai... am vazut chiar foarte bine..
*Ryan* - Despre ce vorbesti Lunna? Poate m-ai confundat!
*Lunna* - Am vazut foarte bine da? Imbratisai o tipa bruneta.. Cine e?
*Ryan* - Oh... ea.. este Sorana, fosta mea sotie. Ne-am intalnit intamplator si m-a imbratisat. Ce era sa fac?
*Lunna* - Ah...
Si-a amintit ca Ryan i-a spus intr-o zi ca au fost impreuna pentru 4 ani. Ea nu l-a putut uita inca pe Ash cu care a stat doar 2 saptamani, dar se indragostise de el cu mult inainte. Iar Ryan a stat cu ea 4 ani... doamne era clar ca inca mai tinea la ea. Si mai ales acum cand l-a vazut cum a imbratisat-o..
*Lunna* - Am vazut cum ai imbratisat-o Ryan... si doare stii??
*Ryan* - Lunna, totusi am fost impreuna 4 ani. Bineinteles ca o iubire ce a durat 4 ani nu se poate uita intr-un timp record. Eu pe tine te iubesc, dar totusi ea este inca in inima mea.
Ce o durea sa auda asta din gura lui. Si cand se gandea ca exact in aceeasi situatie era si ea cu Ash.
*Lunna* - De ce nu mi-ai spus inainte Ryan?
''Si tu Lunna? Tu i-ai spus de Ash? Sau atunci cand ai iesit cu el si Nat si ceilalti? I-ai spus? '' Se simtea mai vinovata ca oricand.
*Ryan* - Lunna. Nu am crezut ca o sa o mai vad. Ne-am intalnit intamplator.
O durea..
*Lunna* - Imi pare rau Ryan dar eu nu mai vreau sa sufar din nou.. M-am atasat extrem de mult de tine si nu-mi vine sa cred asta...
*Ryan* - Lunna stai! Asteapta! Ea mi-a spus oricum ca in cateva zile se muta in alt oras din Romania.
Dar Lunna ii inchise telefonul. ''Inca mai tine la ea... doamne ce-am facut ca s-o merit si pe asta?? ''
Mama ei a auzit-o plangand si a venit in camera sa vada ce e cu ea. Lunna i-a povestit ce i s-a intamplat.
*Mama* - Lunna draga nu-l judeca asa. Sunt convinsa ca nici tu nu l-ai uitat de tot pe Ash. Ai vazut ca tine la tine.. de ce te incapatanezi sa complici lucrurile? A spus si el: e fosta lui sotie. Bineinteles ca nu se poate niciodata uita pe deplin o persoana cu care ai fost ani intregi si te-ai si casatorit cu ea.
*Lunna* - Nu stiu mama. M-a dezamagit.
Dupa un timp, mama ei a lasat-o singura. Ryan ii trimitea mesaje incontinuu. Se simtea vinovat. Adica intr-un fel poate ca era si el vinovat. Si Lunna inca mai tinea la Ash, dar nu s-a afisat in veci cu el in fata lui Ryan. Sau daca s-ar fii intamplat ca acum, daca ea ar fii fost in locul lui Ryan, atunci ar fii incercat sa-l evite pe Ash. Nu stia, nu stia ce sa mai creada. Ryan o suna si ii trimitea mesaje, dar ea nu ii raspundea.
**Ryan** - Raspunde-mi te rog.
**Ryan** - Iarta-ma Lunna. Nu am facut-o cu intentie.
**Ryan** - Lunna te rog... nu merita sa ne certam pentru atat. Ti-am spus ca ne-am intalnit intamplator si ca oricum ea se muta in alt oras.
**Ryan** - Lunna... vin la tine daca nu-mi raspunzi.
**Ryan** - Iarta-ma!!!
**Ryan** - De cate ori trebuie sa-mi cer iertare si sa-ti spun ca-mi pare rau ca sa ma ierti???
Dupa vreo 1o mesaje de genul de mai sus, el s-a saturat si nu i-a mai scris nimic. Lunna plangea si se gandea incontinuu ce sa faca... imaginile cand el o imbratisa pe fosta lui sotie ii invadau creierul. era confuza.. nu mai stia ce sa creada.. toata noaptea n-a dormit... n-a putut sa doarma. In dimineata urmatoare s-a trezit..
*Lunna* - Nu-mi vine sa cred!!

Iubiri imposibile dar totusi posibileTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang