Capitol 55

174 11 0
                                    

  Veni si ziua in care cei doi trebuiau sa mearga la mare . Lunna era asa de emotionata.. S-a trezit de dimineata ( de fapt nici n-a putut dormi , dragostea era de vina ). Mama ei a ajutat-o cu bagajele. Le-a sunat pe Carolyne, pe Jenny si pe Lily sa le spuna ca pleaca si ca 4 zile nu vor mai vorbi, caci asa au decis ea si Ryan. Vroia sa fie o vacanta doar pentru ei doi. In sfarsit, ora 11 a venit si Ryan a venit dupa ea. A intrat inauntru sa-i salute pe parintii Lunnei si dupa au plecat. Aveau amandoi niste zambete incredibile pe fata... Era prima oara cand facea acest pas in relatia cu cineva. Nu a mai fost niciodata in vacanta doar cu prietenul ei, sincer si pentru ca pana acum nu a avut nu stiu ce relatii serioase. Pe drum, isi zambeau unul la celalalt neincetat! Era atata bucurie in sufletele lor. Totusi , Lunnei ii era frica, frica de ce va urma. ''Lunna, bucura-te de aceste momente.'' Au ajuns la Mamaia, s-au cazat la un hotel de 4 stele, totul platit de el ( a insistat extrem de mult sa plateasca el tot ) . Bineinteles, ca nici n-au mancat ca au zburat pe plaja.
*Ryan* - Woooww ce frumoasa esti!
Ea era frumoasa? Nah! El era... hmm... avea un fizic.. Any way.. ajunsi pe plaja, au mers in apa, el a stropit-o neincetat si au inceput o lupta ''cu ploaie de apa''. Doamne, de cand nu s-a mai distrat asa. Si cand venea el si o atingea, asa cum erau mai mult decat jumatate dezbracati, pe Lunna o treceau toti fiorii. Venea la ea si o lua pe sus.. ea sincer ramanea fara cuvinte. Dupa putin timp, au fost sa manance..
*Ryan* - Ce frumoasa esti cu parul asa ud. Esti... ma innebunesti Lunna!
''Si tu ma innebunesti Ryan! '' Dar de abia mai putea spune ceva. Asa ca il saruta... Au fost sa manance si au mancat si o inghetata foarte buna. Au fost sa faca un dus, iar seara pe la 9 cand nu mai era nimeni pe plaja ( cateva persoane doar ) au fost sa se plimbe. Era totul asa de romantic, ea cu el, singuri pe plaja... era ceva incredibil de frumos, care iti dadeau niste emotii de nedescris. La un moment dat, el o saruta si s-au pus pe nisip, ... el a inceput sa o sarute pe gura, pe gat, pe burta... La un moment dat, el i-a spus sa mearga in camera... el a pregatit toata camera... Erau petale de trandafiri peste tot si lumanari aprinse. Doamne cat era de frumos. El a inceput sa o sarute iar... Lunna era asa de speriata, ca nu mai stia ce sa faca...
*Ryan* - Ai incredere in mine...
S-au pus pe pat si ce-a urmat a fost istorie.
Lunna s-a trezit dimineata, putin confuza, dar cand l-a vazut pe Ryan langa ea... si-a dat seama cat e de frumoasa viata. S-a trezit si el..
*Ryan* - Buna dimineata iubita. Ce faci? Cum te simti dupa aseara?
*Lunna* - Fericita. Foarte fericita. Si asta doar datorita tie... iti multumesc pentru tot.
*Ryan* - N-ai pentru ce sa-mi multumesti.
Pfffff, ce dulce... Cele 4 zile au fost unele din cele mai frumoase din viata ei... Era ca si cum nu mai exista nimeni... doar ei doi ♥ Si seara pe plaja, fugeau unul dupa altul pana cand Ryan o prindea. Mergeau si mancau ori la hotel, ori la restaurant. Odata, mancau inghetata si el a murdarit-o toata cu inghetata... pfff era asa de frumos sa stai sa-i privesti cat de bine se intelegeau si cat radeau impreuna. Se vedea pe fata lor ca tineau unul la altul. Oriunde mergeau rugau trecatorii sa le faca cate o poza. El i-a cumparat multe lucruri, ca amintire de acolo. Dar sincer, ea nu mai avea nevoie de nici o amintire , caci amintirea cea mai frumoasa i s-a intiparit deja in minte...
Din nefericire, a venit si ziua plecarii... Le parea rau sa plece.. dar si-au promis ca vor mai veni cand vor mai avea ocazia. Ajunsa acasa, Lunna era asa de emotionata. Vroia sa-i povesteasca tot mamei, dar ii era cam rusine. Mama ei stia asa ca a venit la ea.. iar Lunna i-a povestit tot.
*Mama* - Lunna, ma bucur foarte mult pentru tine. Chiar ma bucur ca in sfarsit esti fericita. Meriti asta draga mea. Si in plus, el e un om minunat. Si asta ma face si mai fericta.
*Lunna* - Mama, in sfarsit cred ca l-am uitat pe Ash. Vacanta asta ne-a unit foarte mult.. si stii ca nu ti-am zis niciodata de ce ne-am despartit eu si Ash? Pentru ca el nu ma placea pe mine cu adevarat. Si mi-a spus asta pentru ca nu vroia sa ma raneasca si mai mult .
*Mama* - N-ai avut curajul si forta sa-mi spui toate astea. Stiam ca in momentul cand vei fii fericita si il vei uita pe Ash, atunci vei putea sa-mi spui, vei putea sa povestesti de cele intamplate cu el, fara sa te mai doara asa. Si uite ca am avut dreptate.
*Lunna* - Mda mami. Ai dreptate. Chiar ma bucur ca in sfarsit l-am uitat...
Spre seara, le suna pe fete sa le spuna tot. Acestea erau si ele extrem extrem de bucuroase pentru ea. Ultima oara o suna pe Lily si la un moment dat ii veni ideea sa mearga in Cluj intr-o scurta vacanta.
*Lily* - Serios ca vii?
*Lunna* - Da pai da. Mi-e asa dor de tine ...
*Lily* - Si cand vii?
*Lunna* - Maine. De ce nu? Voi veni cu Ryan. Trebuie doar sa vorbesc cu el...
*Lily* - Ok vorbeste cu el. Hmm ce happy sunt.
Lunna vorbi cu Ryan si el fu de acord sa mearga 2-3 zile la Cluj. Pentru ea ar fii facut orice. Daca ar fii stiut Lunna ce intorsaturi ar fii luat aceasta mica excursie la Cluj... Hmm dar asta veti afla in partea urmatoare...

Iubiri imposibile dar totusi posibileUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum