Capitol 20

215 8 0
                                    

  Se duse intr-un pub , se aseza la bar isi comanda ceva de baut cand un tip foarte foarte hot o invita la dans. Se duse sa danseze cu el, iar cand ajunse pe ringul de dans , erau mai toti care o fluierau... dansa cu toti, voia sa faca ravagii in aceea seara... pana cand il vazu pe ...... Ash.
Hmmm cum ii suradea norocul. Era ocazia perfecta pentru a-l face gelos. Dansa si mai si cu totii. El o vazu si doar zambi. Atat. Nu merse nici macar s-o salute pe Lunna. ''Va veni el.. ! '' Adora sa danseze si visul ei era sa ajunga sa danseze ca Shakira, desi sincer nu mai avea mult pana s-o ajunga. Ash se duse la bar, se puse pe scaun.. statea si o privea pe Lunna cum dansa cu totii. Ea profita si mai mult si se saruta cu cel care a invitat-o la dans.
- Uhuhuhu.. , striga multimea.
Ea era mai fericita ca oricand, pana cand se uita la Ash. S-a dus!
''Unde pana mea s-a dus?? ''. Se intrista si se duse sa stea jos. Nu mai vroia nici sa danseze , nimic. Pe cand se gandea ca in sfarsit avea ocazia sa-l faca gelos ( desi nu credea ca reusea, findca el i-a zis clar ca nu-i prea place de ea), el pleaca. Astepta zece minute, in care au venit la ea vreo 10 baietii s-o invite sa danseze. Ii refuzat pe toti.
'' Am venit sa ma distrez si in schimb.. stau aici.. Da se poate sa-mi strice el de fiecare data ziua? Doamne, cat timp imi mai trebuie sa-l uit? Si culmea, cum Dumnezeu a venit si el aici exact azi? Coincidenta.. destin... Ufff! Cine stie? ''
- De ce nu mai dansezi?
Se intoarse sa vada cine era in spatele ei.
*Lunna* -Ash!
Lunnei ii scapa un zambet. Era prea frumos ca sa fie adevarat. adica ca sa se poate uita iar la el, la ochii lui si zambetul dupa care era topita!
*Ash* - Ai obosit deja?
*Lunna* - Ah nu! Doar stateam putin.
*Ash* - Dansezi cu mine?
Vroia din totul sufletul ei sa spuna da.. Stia foarte bine ca l-ar fii innebunit daca ar fi dansat cu el! Pentru ca asta era unul din lucrurile ce adora : sa innebuneasca barbatii cand dansa ; si se pricepea foarte bine!
*Lunna* - Nu acum. Poate mai incolo. Ma duc pana la baie.
''Hmm.. ce credeai? Ca asa usor ti-e cu mine? Nah! O sa te fac sa regreti tot tot tot! Si pentru faptul ca vreau sa te urasc, dar nu pot!! , isi zise.
Merse la baie, iar cand se intors, el era inca la bar. Nu dansa cu niciuna. Ea se duse din nou pe ringul de dans. Bineinteles, a facut-o intentionat ca sa-i arate ca vrea sa danseze, dar nu cu el. Nu ca n-ar fii vrut sa danseze cu el. Se rupea in figuri, ce mai? Mai ales ca stia ca el se uita la ea. Dupa o jumatate de ora de dans, el veni la ea, dar ea nici nu-l baga in seama. Ii venea sa urle de happy ce era ca planul ei iesea perfect! Doamne cat ii mai placea cand il refuza . Asa merita. ''Nu se pune el cu mine. Oi fii eu indragostita de el, da nu ma las usor. Cel putin nu si a doua oara! ''
Era deja ora 12:30. Lunna era rupta. Vroia sa mearga acasa dar nu avea cu cine. Adica, s-au oferit toti dobitocii s-o duca acasa, dar nu! Asa ca merse afara sa ia un taxi. Iesi din club. '' Fuck! Ploua afara! ''
*Ash* - Eh asta e, se intampla!
*Lunna* - Dar tu ce cauti aici?
*Ash* - Ma duc acasa! Nu pot?
*Lunna* - Ba bineinteles ca poti!
*Ash* - Ai nevoie sa te conduc?
*Lunna* - Nu mersi.
Ea merse pe partea cealalta a strazii pentru a lua un taxi. Fix pe cand sa se urce in taxi, el veni la ea si o lua de mana.
*Lunna* - Ash ce faci? Vreau sa ma duc acasa!
*Ash* - Nu te las sa pleci!
O lua de mana si incepu sa danseze cu ea in mijlocul strazii. Era iar aproape de el.. dansand in ploaie. Era... Doamne, de ce nu l-a refuzat? In momentul in care a luat- de mana, inima ei era gata gata sa sara din piept! ''Doamne, te rog sa nu ma sarute, pentru ca nu cred ca o sa rezist sa ma opun. ''
*Lunna* - De ce nu m-ai lasat sa plec?
*Ash* - Si tu de ce incercai sa ma faci gelos azi?
*Lunna* - Nu ocoli subiectul. Eu te-am intrebat prima.
Se uita in ochi ei.. ea in ai lui. Tremura toata ( din cauza emotiilor ori a ploii.. hmm.. era greu de spus) . Se uita la el pentru minute in sir, care pareau ore. Pana cand, intr-un final o saruta. Ce emotii simtea cand era cu el! Era ceva ce nu putea nici macar descrie. Nu s-a putut nici macar opune. Dar de ce simtea ca si el simtea ceva? De ce o cauta si nu o lasa in pace sau ii zambea ori de cate ori o vedea? Numai intelegea nimic. Si sincer, nu-i mi pasa de nimic in acel moment. Dupa, dansara iar in ploaie, ca doi indragostitii..

Iubiri imposibile dar totusi posibileUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum