Capitol 15

283 10 0
                                    

  Era disperata nu mai stia ce sa faca. Se ridica de pe jos , se duse la baie .

- Fara el n-am curajul sa mai zambesc!
Lacrimile ii curgeau siroi pe obraji...........
- Nu mai pot trai fara el. Vreau sa mor.
Se uita la lama de ras folosita cu o zi inainte. Pentru ea nimic nu mai conta. Macar daca era Lily langa ea.. dar nici pe Lily nu o a mai avea. Machiajul era pe toata fata ei de la atata plans. ''Macar daca mor, sa mor frumoasa, nu toata neagra pe fata!''. Isi lua un servetel umed si incepu sa-si dea jos de pe fata machiajul de pe fata, printre lacrimi. Cand termina, se uita in oglinda.. se opri din plans si se uita atent in oglinda si isi zise :
- Ce e cu tine Lunna? Uita-te la tine cat esti de frumoasa! Poti sa ai orice barbat la picioarele tale si daca el nu te vrea inseamna ca nu te merita nu ca tu nu-l meriti! Merita pentru el, care te-a facut sa suferi mai mult ca oricine, sa mori?? Pentru cine? Pentru el? NU! Eu o sa-mi traiesc viata in continuare. O sa zambesc! Mereu!
Si zambi.. dar in spatele acelui zambet se ascundea atata tristete.. incat te intrebi cum cineva la varsta ei poate suporta o asa durere imensa. Oamenii spun ca dragostea e pentru ''oamenii mari'' si daca la 16 ani le spui ca esti indragostit/a, ei... spun ca e ceva trecator, pentru ca noi nu putem fii destul de maturi pentru a simti dragoste adevarata. In schimb, noi suntem cei care iubim cu adevarat, pentru ca pe zi ce cresc, oamenii iubesc tot mai putin... De abia ce mi-a fost ''demonstrat'' acest lucru. Doar un singur lucru ii era neclar. Cand ii spunea vorbe de iubire, totul parea asa real. Oricat de bun actor ai fii si de nesimtit... nu stiu, nu se poate ca cineva sa minta in halul asta. Ii transmitea niste emotii de nedescris cand ii spunea ceva dulce. Nu putea sa inteleaga.. O suna Carolyne :
*Carolyne* - Lunna, ce faci??? Te-ai trezit mandra??
Asa de mult se bucura s-auda vocea lui Carolyne si isi dadu seama ca are prietene minunate si ca viata e un dar, un dar foarte pretios si ea vroia sa-si ia viata pentru un nimic. Nu merita!
*Lunna* - Carolyneee!!! Da, m-am trezit deja de mult!! :)) Tu, scumpa ce faci? Cum a fost aseara la film??
*Carolyne* - Pfuaii!! A venit Delia cu mine si ne-am uitat la ''Just go with it'', cu Adam Sandler si Jennifer Ariston. Deci ce tare a fost filmu!! Ne-am distrat de numa numa :)) radeam ca nebunele :)))
*Lunna* - Ma bucur ca te-ai distrat Carol!
*Carol* - In schimb tu? Cum merge cu Ash?
*Lunna* - Ah pai ( iar se intrista ) nu vii pe la mine si asa povestim ?
*Carol* - Vin peste 1 ora pentru ca am ceva de facut acum ok?
*Lunna* - Ok! Te astept!
Era ora 1 cand iesi din camera.
*Mama* - Domnisorica ce s-a intamplat cu tine? De ieri pana azi n-ai mai iesit din camera. Eu si tatal tau eram ingrijorati pentru tine.
*Lunna* - Mama, nu e nimic. Sunt bine acum.
*Mama* - Si de can incerci tu sa ma pacalesti pe mine?
*Lunna* - De cand aveam vreo 2 ani, de cand am inceput sa vorbesc.
Rasera amandoua. Venise si tatal ei in bucatarie.
*Mama* - E vorba de Ash nu?
*Tata* - Fata noastra creste si se maturizeaza! Parca mai ieri de abia umbla in 4 picioruse :)))
Lunna realiza inca o data ce persoane minunate existau in viata ei si nu ar vrea sa renunte la ele pentru nimic in lume!
*Lunna* - Pai :))) Imediat vine Carol la mine si poate iesim pe undeva.
*Tata* - Ok scumpo. Aveti grija de voi. Tati merge la lucru.
O pupa pe frunte pe Lunna, iar mai apoi o pupa pe mama lui Lunna si ii spuse ca o iubeste.
*Mama* - si eu te iubesc!
ce frumos se iubeau! Pana atunci nu a inteles foarte bine cat de mult inseamna sa te simti protejata si iubita de cel pe care il iubesti. Acum intelegea foarte bine. Cu Ash totul avea un sens. De abia acum observa cum toate lucrurile au capatata sens doar si doar datorita lui.. Peste cateva minute venise si Carol si decise sa mearga la o plimbare. Ii povesti tot lui Carol iar cand termina, Carolyne o lua in brate. Si uitase ce mult avea nevoie de o imbratisare de un prieten adevarat.
*Carolyne* - Stii ca eu sunt mereu cand ai nevoie de tine nu? Poti sa-mi spui orice! Daca nu a fost sa fie, asta e! Nici nu vreau sa-mi imaginez cat de greu iti este.. dar trebuie sa inveti sa treci peste. Doar n-o sa stai sa plangi pentru unul care nu te merita nu?
*Lunna* - Nu e deloc usor bineinteles, dar.. stii ce? In viata , trebuie sa vedem si lucrurile frumoase nu doar cele rele. Asa ca vreau sa-mi amintesc doar momentele frumoasa, atatea putine cate au fost, pentru mine au fost unele din zilele cele mai frumoase din viata mea! Si alaturi de el, am cunoscut dragostea devarata! Nu credeam ca e asa de frumos sa iubesti pe cineva, e intr-adevar extraordinar de frumos!
*Carolyne* - Bravo! Asa se vorbeste! Asta mi-a placut intotdeauna la tine! Ai fost mereu o fara curajoasa!
*Lunna* - Si aceasta experienta m-a facut si mai curajoasa, nicidecum nu m-a descurajat! Partea proasta e ca nu stiu cum o sa mai am eu incredere in baieti de acum incolo...  

Iubiri imposibile dar totusi posibileKde žijí příběhy. Začni objevovat