Capitol 22

215 10 0
                                    

  Nici nu apucase Lunna sa spuna ceva, ca tipa disparu, impreuna cu celelalte doua care erau mereu dupa fundul ei.
*Lunna* - Cine-i ticnita aia?
*Jenny* - Oh! Ea e Selena. Dar vrea ca toata lumea sa-i spuna Serena, ca tipa din Gossip Girl. Se crede cea mai tare.
*Lunna* - Si alea care umbla dupa fundul ei? Lol! N-am cuvinte sa descriu cat sunt de idioate. E ceva clar ca sunt geloase pe Rianna.
*Jenny* - Ce? Ai cunoscut-o deja pe Rianna?
*Lunna* - Da! Si e chiar foarte de treaba.
*Jenny* - Pai chiar e de treaba. Ea e fata cea mai populara din scoala. Si este populara pentru ca este extrem de frumoasa, cea mai frumoasa si pentru ca e foarte simpatica si nu pentru ca ar fii o pitzi sau ceva de genu. Dar cum in fiecare scoala trebuie sa existe o pitzi, de data asta tu ai nimerit in clasa cu ea, cu Selena.
*Lunna* - Saraca, traieste in lumea ei imaginara de printesa.. Cine stie cand se va trezi la realitate?
*Jenny* - A incercat mereu sa fie mai populara decat Rianna, dar s-a facut numai de ras.
*Lunna* - Beh lol! Ma bucur ca am vorbit cu tine, acum trebuie sa plec acasa. Mai vorbim maine ok?
*Jenny* - Ok! Ciao Lu!
*Lunna* - Lunna nu Lu..
*Jenny* - Ok.. cum spui tu..
In drum spre casa, bineinteles ca trecea pe langa Poison. Si il vazu pe Ash, ea nici macar nu se duse sa-l salute, nici pe el , nici pe Nat , iar seara cand Nat o intreba de ce nu mai prea mergea la el sa-i salute cand trecea pe langa bar, ea ii spuse ca aveau de lucru si nu vroia sa-i deranjeze.
In urmatoarea zi, ajunse la scoala si se puse in banca cu Jenny. Era asa de simpatica. Par gen Rihanna ( in spate scurt si breton in fata intr-o parte) blond, ochi verzi.. De fapt, toti erau simpatici, in afara de cele 3 pitzipoance, Dar Lunnei nu-i pasa chiar deloc de ele. Veni si ora de dans din aceea zi.
*Profa de dans* - Lunna. Deci,in afara de dansurile pe care le faci la ora de dans impreuna cu mine, poti alege sa faci parte si din trupa de dans a scolii.
*Lunna* - Mi-as dori asta foarte mult. Dar as putea mai intai sa vad un dans al trupei?
*Profa de dans* - Da!
Doar 3 persoane din clasa ei faceau parte din trupa. Cei 3 impreuna cu inca 3 din cealalta clasa cu care imparteau ora de dans, clasa 11B, facura dansul lor cel mai recent pe piesa de la Mohombi - Bumpy ride. Deci dansau superb, doar ca ei dansau mai mult hip-hop. Nu ca nu i-ar fii placut hip-hop, din contra, doar ca ea adora sa danseze ceva gen Shakira. Si fetele erau fete, deci trebuiau sa danseze din cand in cand si putin mai feminin nu numai hip-hop.
*Profa de dans* - Deci Lunna, ti-a placut?
*Lunna* - Da , bineinteles. Minunat. Doar ca... ma gandeam.. adica nu stiu daca s-ar putea.. Mie imi place sa dansez mai feminin, nu doar hip-hop.
*Profa de dans* - Aici, toti danseaza hip-hop.
*Lunna* - Pai si daca as forma eu un alt grup? In care o sa amestecam hip-hopul si multe alte, dar bininteles fetele sa danseze mai feminin?
*Profa de dans* - Hmm... nu ma gandisem la asta pana acum. Dar daca vrei, de ce nu? Deci vreau sa strangi cel putin 5 persoane , sa faceti un dans si pe urma vom discuta despre asta.
*Lunna* - Ok. Multumesc mult.
*Profa de dans* - Si in cazul in care veti forma un alt grup, profesorul care se va ocupa de grupul vostru va fii celalalt profesor, profesorul Diaz, caci eu nu ma pot ocupa de 2 grupuri.
*Lunna* - Ok.
*Selena* - Dar nu e drept. Si eu am vrut sa formez un alt grup si nu m-ati lasat. Pe ea de ce o lasati?
*Profa de dans* - Ea a venit cu o noua idee, cu un grup de dans cu un alt stil. In schimb, tu vroiai sa faci un alt grup, tot de hip-hop. La ce folosesc 2 grupuri de acelasi stil??
Selena merse furioasa in cealalta parte a salii. Lunna merse la clasa ei si intreba care din ei ar fii interesati de noul grup. I se alatura Jenny si Andreas. Bun, mai trebuia sa gaseasca macar inca 2. In pauza de dupa ora de dans, Rianna vine la ea.
*Rianna* - Hey Lunna!
*Lunna* - Servus Rianna.. Ce mai faci?
*Rianna* - Bine. Tu? Am auzit de noul tau grup.
*Lunna* - Ce? Deja? Oh! Ce repede zboara vestile pe aici.
*Rianna* - Pai mda! Vroiam sa-ti spun ca vreau sa ma alatur grupului tau.
*Lunna* - Ce? Serios? Wooow!
*Rianna* - Da. Si inca un tip din clasa mea vrea, si inca un altul din clasa a 12A. Deci suntem 6 in total. Ce zici?
*Lunna* - Perfect.
Lunna examina baietii din acea scoala , dar cei mai mari aveau doar 18 ani. Erau prea mici pentru ea. Ei ii placeau cei peste 20 de ani macar! Toata lumea era pe coridoare, povesteau, radeau etc. Cand dintr-o data toate fetele de pe acel coridor incepura sa fluiere. ''Fetele ? sa fluiere? Pentru cine ma rog frumos? O fii pentru nu stiu ce pustan. Blah, blah , blah. Cu siguranta nu e asa frumos. '' Din celalalt capat al coridului venea cel dupa care dupa care toate fetele fluierau. Cand il vazu si Lunna mai de aproape, ramase cu gura cascata.... ''Deci asa ceva nu poate fii adevarat! ''

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now