Capitol 64

174 8 0
                                    

  *Lunna* - Mama, ce sa fac? Stii bine ca tin la Ryan, dar Ash e mult mai special.
*Mama* - Eu nu pot sa iau decizii in locul tau. Tot ce pot sa-ti spun este ca niciodata in toata viata mea nu te-am vazut mai suparata ca atunci cand te-a parasit Ash, nici macar atunci cand ai crezut ca Ryan te-a inselat... Erai asa de trista incat credeam ca o sa faci vreo nebunie, ma temeam pentru viata ta caci tu ai fos mereu fata care ai obinut mereu ce ai vrut, ai fost mereu ambitioasa. Eu nu pot sa-ti spun alege-l pe Ryan ori alege-l pe Ash. Asta doar tu poti sa stii. Dar vreau sa stii ca oricare ar fii alegerea ta, eu sunt alaturi de tine.
*Lunna* - Te iubesc mami.
*Mama* - Si eu.
Au mai povestit ce au povestit,dupa mama ei a lasat-o singura. Nat a sunat-o de n ori cat timp ea a vorbit cu mama ei, dar ea nu i-a raspuns. Acum insa l-a sunat. A gresit plecand de la el asa, ca si cum el ar fii gresit cu ceva. Nat nu merita asa ceva.
*Lunna* - Hei Nat vroiam sa-mi cer scuze pentru mai devreme. Nu trebuia sa plec asa de la tine.
*Nat* - Te inteleg intr-un fel.
*Lunna* - Ai timp sa ne vedem?
*Nat* - Pentru tine oricand.
S-a intalnit cu el. Si i-a povestit toata treaba cu accidentul.
*Nat* - Ah, deci de asta nu te-am mai vazut toata vara? Te-am si sunat dar imi zicea ca numarul era inexistent. Acum inteleg de ce. Am crezut ca te-ai intors in orasul tau fara sa ne spui.
*Lunna* - Cum asa? Poate lui Ash nu i-as fii spus, dar tie cu siguranta ti-as fii spus.
*Nat* - Ash.. Ash in sus, Ash in jos... chiar daca ma doare s-o reunosc, el te iubeste. Adica mai mult decat durere, e un sentiment de.. adica faptul ca eu nu te-am putut avea. Insa te iubeste Lunna, stiu asta..
*Lunna* - Nat, stii bine ca eu sunt cu Ryan.
*Nat* - Da ce legatura are Ryan? Eu stiu ca si tu il iubesti... Si revenind la scrisoarea de pe calculatorul meu.. tu aceea scrisoare n-ar fii trebuit s-o citesti niciodata. Dar acum ca ai citit-o... nu stiu, un motiv a fii nu??
*Lunna* - Cum adica? Ce vrei sa spui?
*Nat* - Nu stiu. Doar tu stii.
''Hmm...''
*Lunna* - Stii care e chestia ce m-a uimit cel mai mult?
*Nat* - Uff ia sa vedem..
*Lunna* - Faptul ca ai riscat prietenia cu Ash si ai incercat sa te pui cu Rianna. Si asta doar ca sa fie el liber...
*Nat* - Pai... Eu si Rianna suntem impreuna de aproape 3 luni. Si sa stii ca am ajuns sa tin foarte mult la ea,dar nimeni niciodata nu-ti va lua locul.
*Lunna* - Nat!
*Nat* - Nu Lunna! Lasa-ma sa vorbesc. Am riscat multe si am facut multe pentru ca tu sa fii fericita..
*Lunna* - Dar eu sunt..
*Nat* - Stiu, stiu, stiu... Stiu ca esti fericita, dar nu asa cum tu ti-ai dorit mereu. Si tu stii bine la ce ma refer. Nu incerca sa te minti tu singura pentru ca stii ca orice ai face, tot pe el il iubesti.. si da poate ca eu te iubesc cel mai mult dar mai are vreun rost daca nu e reciproc? In dragoste este nevoie de 2 persoane, nu numai fizic ci si cu inima Lunna. Si tot  ce am facut ca voi 2 sa fiti impreuna nu este in zadar.
*Lunna* - Oh Nat! Multumesc! Multumesc pentru tot... multumesc ca ai fost mereu alaturi de mine.. pentru mine ai fost si vei fii mereu ingerul meu pazitor.
*Nat* - Hmm, hai ca merge si asa!!
Era asa de glumet, radea si zambea non stop. Se putea observa imediat ca era fericit, iar Lunna era mai mult decat fericita stiindu-l ca e fericit. merita asta, o merita din tot sufletul.
Pe urma, s-a plimbat ore intregi gandindu-se pe cine sa aleaga. Trebuia sa aleaga pe cineva cat mai repede, pentru ca nu mai putea continua asa.
''Nu face aceeasi greseala ca si mine'' - Ash.
''Stiam ca inca mai tii la el!'' - Carolyne.
''Nu te-am vazut niciodata mai suparata ca atunci cand cand te-ai despartit de Ash'' - Mama.
''Sper ca n-am facut toate aceste lucruri pentru voi in zadar'' - Nat.
''Iar Ryan? Ryan ma iubeste stiu asta ... si eu la fel! Off de ce e totul atat de complicat? Ryan a fost mereu acolo cand aveam nevoie.. in schimb Ash.. vreau atat de mult sa-l urasc, dar pur si simplu nu ma lasa inima'' , se gandi ea.
Isi dorea atat de mult sa fie cu Ash... totusi vi s-a mai intamplat vreodata sa vreti ceva foarte mult, dar foarte mult? Si cu cat trece timpul si nu-l ai, cu atat il vrei mai mult. Exact acelasi sentiment avea si ea in legatura cu Ash. Dar totusi, aceea zi a venit. Ziua in care ei doi putea fii impreuna pe vecie exact asa cum ea si-a dorit mereu. Dar oare merita? Oare merita dupa tot cat a suferit din cauza lui? Dupa cat a plans din cauza lui? Dupa atatea nopti nedormite din cauza lui? L-am iubit atat de mult incat am crezut ca intr-o zi se va schimba, dar tot ceea ce am primit pana acum de la el a fost o inima plina de durere. Dar totusi, aceea zi a venit. Si eu ce ar trebui sa fac acum? Hmm iar Ryan.. e un om minunat. A facut multe sacrificii pentru mine si stiu ca nu ma va dezamagi orice ar fii.. Hmm.. e cea mai grea decizie pe care eu a trebuit s-o iau vreodata!!! ''
S-a plimbat non stop, fara oprire.. cand intr-un final a luat o decizie. ''Stiu ca n-o sa regret. Stiu ca am luat decizia corecta. Sufletul imi spune asta.''
Vroia sa se mai plimbe putin ,pentru a se ''obisnui'' cu decizia luata cand Ryan a sunat-o. S-au intalnit, iar... ceea ce i-a spus Ryan.... a bucurat-o mai mult decat orice. Acum era mai fericita ca oricand.. se simtea in sfarsit fericita si implinita!!!

Iubiri imposibile dar totusi posibileUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum