Capitol 65

182 9 0
                                    

  Vroia sa se mai plimbe putin ,pentru a se ''obisnui'' cu decizia luata cand Ryan a sunat-o. S-au intalnit, iar... ceea ce i-a spus Ryan.... a bucurat-o mai mult decat orice. Acum era mai fericita ca oricand.. se simtea in sfarsit fericita si implinita!!! L-a imbratisat pe Ryan cu toata forta ei, nu credea ca asa ceva era adevarat! Nu credea ca in sfarsit avea ceea ce si-a dorit. Fericirea ei nu putea fii exprimata in cuvinte, s-a dat jos din masina de la Ryan si mergea singura pe strada si radea neincetat. Pentru ea incepea o noua viata, o noua viata in care va fii mai fericita ca oricand pentru ca avandu-l pe el, nu mai avea nevoie de nimic. Asa ca l-a sunat.
*Lunna* - Iubitule, vino in parcul de langa bar!!
*Ash* - Ce??? Acum vin iubita mea!!
L-a asteptat nerabdatoare... cam 15 minute care i s-au parut ca nu se mai terminau.. ba chiar orice baiat cu parul saten pe care-l vedea, avea impresia ca era el. Dar nu, Ash al ei era de neinlocuit.. nimeni nu avea ochii lui caprui si mari in care se pierdea mereu si zambetul lui fermecator ce era acolo pe fata lui de fiecare data cand o vedea pe ea si cel mai important inima lui batea pentru ea, doar pentru ea ♥ ... avea fluturi in stomac, simtea ca pluteste, nu mai stia nici macar pe ce lume traieste ( intr-un fel si fericirea asta e ca un drog cateodata ) ... il astepta cu sufletul la gura. Pentru ea nu exista nimic, nimic, nimic mai important in acel moment decat sa-l vada. Bineinteles, l-a vazut de n ori dar acum era...era ceva special.. Stia ca se putea uita in ochi plini de dragoste si sa stie ca acum chiar nimeni si nimic nu-i va mai desparti niciodata.. pentru ca dragoste..hmm dragostea ( doar cea adevarata ) invinge mereu! Orice ar face oricine, cat timp o persoana tine la cineva care i-a facut viata mai frumoasa macar si pentru 2 saptamani, acolo undeva intr-un mic sau mai mare coltisor al inimii va fii mereu acolo, pastrand doar amintiriile frumoase. Si cand esti trist sau ti-e dor de aceea persoana, sa scoti acel coltisor plin de amintirii care candva pentru tine erau cele mai frumoase si sa te bucuri ca ai avut ocazia sa cunosti aceea persoana si nu sa o urasti pentru ca a gresit fata de tine. Acum si-a dat Lunna seama cat a gresit. Ea a vrut mereu sa se razbune pe el, credea chiar ca toate acele momente de neuitat au fost o minciuna, la fel ca si el : un mincinos. Stitii, cum zice si proverbul : Nu scuipa in farfuria in care ai mancat, daca atunci cand ai mancat ti-a placut. Lunna a facut exact contrariul. ''A scuipat in aceea farfurie'' pana n-a mai putut. Pana cand si-a dat seama ca nu are rost si ca daca va fii sa fie,va fii... Pentru ca ce ti-e scris.. NIMENI nu poate schimba. Iar inima ei i-a spus ca le-au fost scris sa fie impreuna, ei si lui Ash. De fapt, i-a spus asta din prima clipa in care l-a vazut numai ca trebuia sa fie sigura ca inima ei nu s-a inselat. N-avea cum, caci inima nu minte niciodata..
*Ash* - Lunna......
Uite-l.. la doi pasi de ea, fixand-o cu privirea din cap pana in picioare...  In sfarsit, era el insusi! Era Ash, cel care o privea cu dragoste, cel de care ea s-a indragostit. Niciunul nu avea curajul sa spuna sau sa faca ceva. Li se parea incredibil ca in sfarsit drumurile inimilor lor s-au intalnit..acum au devenit 1 singur drum, 1 singura strada ce avea sa continue asa pe vecie. Stateau doar si se uitau unul la celalt, de frica sa nu fie treziti din acest vis fara de speranta pana acum cateva minute.
Dar gata! Acesta nu era un vis! Era pura realitate. Ea a sarit in bratele lui si a inceput sa planga ( nu s-a putut pur si simplu abtine ). Dar el, i-a sters lacrimile spunandu-i :
*Ash* - Gata! S-a terminat. Acum nu mai ai nici un motiv de plans, doar de ras. Pentru ca ne avem unul pe celalat si mie, unul, imi e suficient. De fapt, pentru mine e perfect. Nu mi-am dorit niciodata nici mai mult , nici mai putin. Doar o fata care sa-mi faca inima sa bata cu putere cand o vad, sa-mi aduca zambetul pe fata din orice nimic, sa ma faca sa simt ca traiesc, sa ma faca s-o vreau mereu langa mine, iar tu indeplinesti toate astea Lu!
*Lunna* - Oh Ash! Dac-ai stii cat am asteptat acest moment!
El o stranse tare la piept. Doamne, cat era de fericit si el. Ea, cea care i-a furat zambetul ,ce exista doar cand era ea, acum era al lui. Numai si numai al lui ♥ .
*Ash* - Te iubesc Lu! Si te vreau mereu langa mine de-acum incolo, orice ar fii ♥
*Lunna* - Si eu te iubesc.
Si a sarutat-o. A fost cel mai special sarut din viata ei. De fapt, un sarut nu e niciodata special, ci persoana cu care te saruti face sarutul special. In acest caz, era Ash.... acum zambetul lui era al ei pentru totdeauna!!!
S-au plimbat ore intregi, ca doi indragsotiti, pe strazile Bucurestiului, cand intr-un final Lunna s-a dus acasa. Si-a amintit iar ce i-a spus Ryan : ''Stiu ca m-ai iubit Lunna, dar era mereu la tine ceva, o piedica ce te impiedica sa ma mai iubesti mai mult decat atat. N-am stiut niciodata ce era acel ceva, pana cand nu te-am vazut cum il priveai pe el, pe Ash. Si-apoi cand mi-ai spus ca a fost prima ta dragoste... am inteles tot. Si am stat si m-am gandit.. am vrut sa-ti las cale libera cu el. Intr-o zi, cand ma plimbam pe strazile Clujului cand tu erai in coma, am intalnit-o pe Sorana. Stii ca ti-am ca s-a mutat in alt oras nu? Ei bine, s-a mutat la Cluj. A vazut ca eram distrus si m-a invitat la o cafea. Si i-am povestit tot, si ea la randul ei mi-a povestit ce-a mai facut de cand nu ne-am mai vazut. Si stii? Ceva s-a intamplat atunci intre mine si ea. Era total schimbata, nu mai parea asa de afectata de moartea copilului nostru ca inainte. Am inceput sa ne vedem zilele acelea si si-a recapatat increderea in mine. Si asa cum tu,vazandu-l pe Ash, ti-ai dat seama ca de fapt pe el il iubesti.. asa si eu, vazand-o, mi-am dat seama ca de fapt pe ea o iubesc. Ea s-a mutat aici in Bucuresti si mi-a acordat o a doua sansa, de fapt ne-a acordat o a doua sansa. Eu am fost pentru tine un fel de refugiu, iar tu pentru mine la fel. Exista si la mine acel ceva care ma impiedica sa te iubesc mai mult. Si stim amandoi care sunt acele ceva..Vroiam sa-ti multumesc oricum pentru toate momentele frumoase pe care nu o sa le uit niciodata. Si acum hai du-te la el!''
Era extrem de fericita pentru Ryan. Se bucura din tot sufletul pentru el.. Dar se bucura si pentru ca ea l-a ales oricum pe Ash, l-a ales inainte ca Ryan sa-i spuna toate astea. Dar cuvintele lui Ryan au fost cireasa de pe tort, s-au potrivit perfect cu tortul Lunnei ( tortul=decizia ) .. l-a ales pe Ash pentru ca pe el il iubeste si mereu il va iubi ♥

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now