Capitol 35

175 9 0
                                    

  Au plecat cu telefericul toti 9. Au ramas toti muti cand vazura muntii cu zapada. Era ceva incredibil. Lunna ii vedea pe cei doi indragostiti, Rianna si Ash :
*Rianna* - Iubitule, asa-i ce frumos e?
*Ash* - Da, iubito!
Lunna mai sa moara de invidie. Mai spre seara, cand au ajuns, fetele au pregatit de mancare, iar baietii s-au dus afara sa pregateasca un foc de tabara.Cand au termint de pregatit, i-au chemat pe baietii sa manance. Dupa, au plecat toti la focul de tabara si au inceput sa cante toti ca nebunii. Nat statea si se uita la Lunna.
*Lunna* - De ce te uiti asa la mine?
*Nat* - Pentru ca nu ma pot abtine sa nu ma uit! Esti asa de frumoasa.
Parca ceva in sufletul ei a tresarit. Nu stia ce, dar ceva a simtit. Nici nu mai stia ce simtea pentru Nat, tinea enorm de mult la el, ii era ciuda cand alte fete flirtau cu el, caci era foarte frumos si el, dar totusi nu prea vroia sa fie cu el.
*Nat* - Lunna, eu vreau sa fiu cu tine! Asta e lucrul ce mi-l doresc cel mai mult. Nici nu stii cat imi doresc asta.
Si in acel moment, isi spuse : ''De ce nu? '' Ea vroia de fapt sa vada cum o sa reactioneze Ash. Si Nat o saruta. Toti ceilalti se uitara la ei speriati, mirati. Nimanui nu-i venea sa creada ca in sfarsit cei doi erau impreuna. Lunna era chiar fericita. Nici macar nu-i mai pasa de Ash. ''Puii mei, de ce n-am acceptat mai devreme sa fiu cu el?'' Vazu imediat cum pe fata lui Nat aparu un zambet ce nu-l mai vazuse niciodata! Nu-i mai pasa nici de Ash... pe moment!!! Pe la 11, s-au dus la cabana unde au petrecut pana pe la 4 dimineata, cand s-au dus toti in paturile lor, caci erau morti. Dimineata, Lunna se trezi si merse in bucatarie. Nat vine la ea si o saruta. Ce senzatie minunata sa te trezesti de dimineata si sa-l vezi pe cel drag! Se mai plimbara toti la munte, facura si niste poze minunate, Luna era fericita. Adica, normal ca o deranja sa-i vada pe aia doi asa de indragostiti, dar se mai linistea datorita lui Nat. Nici ei nu-i venea sa creada ca facuse acest pas. Nat ii facea un milion de caoduri, era asa de grijuliu cu ea, de numa numa. Pe la 4 s-au decis sa plece. Ce bine ca erau inca 2 saptamani de vacanta si putea face ce vroia. Ajunse acasa, fericita si merse sa-i povesteasca mamei ei cele intamplate.
*Mama* - Am stiut ca pana la urma vei face decizia corecta. Cateodata suntem asa obsedati de trecut , incat nu vedem lucrurile frumoase din fata noastra. Ma bucur ca in sfarsit ti-ai dat seama ca nu merita sa stai si sa-l astepti pe Ash.
*Lunna* - Pai da! Ai dreptate mami! Nu stiu cum am fost asa de oarba atata timp!
Se duse in camera ei, cand primi un mesaj de la Diaz care ii ura Craciun fericit! Ii scrise si ea Craciun fericit si atat! Nu vroia sa mai aiba de-a face cu el, decat la scoala. Asa era cel mai bine. Nat era baiatul pe care si l-ar fii dorit orice fata. Ii trimitea mereu mesaje seara inainte de culcare, si dimineata pe cand se trezea, avea mereu cate un mesaj frumos de la el. Intr- zi, se trezi de dimineata, vazu un mesaj de la el iar ea ii trimise si ea un mesaj in care ii ura buna dimineata. Acesta o suna si ii puse sa asculte o melodie :
'' Buna dimneata, te iubesc
Zi de zi de tine ma indragostesc
Buna dimineata iti soptesc
Cu fiecare zi tot mai mult te iubesc ! ''
Lunna toata s-a topit sa auda asa ceva. Inima ei batea de 10000000 ori intr-un minut.
*Nat* - Buna dimineata raza de soare!
*Lunna* - Oh Nat! Cum poti fii asa de dulce???
*Nat* - Pentru tine, orice!
Nici nu credea ca ar mai putea exista un asemenea baiat. Ash a facut-o doar sa sufere. Nici macar nu se mai gandea la el si cred ca pentru asta era cea mai fericita. Se vedeau in fiecare zi si lumea le zicea ca le stateau chiar foarte bine impreuna. Mai erau inca 3 zile de vacanta, cand Nat ii zise la Lunna sa mearga sa bea ceva cu el, Ash si Rianna. Lunna parca impietri. Nu vroia sa mearga, s-ar fii gandit ca revazandu-l pe Ash, i-ar fii ''afectat '' din nou sentimentele. Dar se gandi mai bine si isi spuse ca asta va fii ca o proba pentru ea, ca sa vada daca inca mai tine la Ash sau nu. Bineinteles ca in cele 2 ore cat au stat cei 4 in oras, Lunna se comporta mai ciudat. Nu mai incerca sa-l faca gelos pe Ash sau ceva, dar totusi inca o durea sufletul. Dar totusi, nu se putea comporta normal, adica de abia vorbea, de abia zambea.
In ziua urmatoare, pe la 1 Lunna merse la Nat fara sa-l anunte. Vroia sa-i faca o surpriza. A petrecut 2 saptamani minunate alaturi de el. Ajunse langa camera lui, cand auzi pe cineva plangand. Era Nat. Dar de ce plangea? Lunna nu putea sa inteleaga. Adica, trebuia sa fie fericit nu? Intra in camera la el si il vazu ca scria ceva la calculator si plangea.
*Lunna* - Nat! De ce plangi?
Acesta inchise repede calculatorul.
*Nat* - Lunna!  

Iubiri imposibile dar totusi posibileDove le storie prendono vita. Scoprilo ora