Capitol 67

176 5 0
                                    

Dupa 5 ani

  S-a trezit de dimineata devreme. Pfff, ce noapte. De abia a putut dormi. Nu e de mirare.. Pff, s-a ridicat din pat si s-a uitat afara pe geam... se faceau o multime de pregatiri, ufff!! De abia mai putea sta in picioare de emotionata ce era. Era doar 7 dimineata. Doar la 12:30 trebuia sa fie gata asa ca mai avea timp. Privi camera ei cu atentie. Vroia sa si-o aminteasca exact asa cum era, cu peretii mov. O camera pe gustul ei in care erau toate amintirile copilariei ei. Mii de poze sau multe lucruri primite cadou care pentru ea insemnau mult. Se uita la diferitele poze pe care ea le avea in camera ei. Poze de cand era mica, de cand a inceput scoala, cu prietenele ei de o viata si poza de cand a implinit 18 ani. Desi acum avea 22 de ani, au trecut 5 ani de atunci ,isi amintea perfect fiecare mic detaliu. Isi amintea rochita crem toata cu sclipici ce si-a cumparat-o special pentru aceea zi, si toata petrecerea organizata de parintii ei, Ash si prietenii . A fost intr-un club si au fost vreo 50 de persoane. Hmm, a fost prea frumos.. a primit mii de cadouri ( parfumuri, haine, bani..cam de toate ) dar cel mai frumos cadou a fost de la Ash.. o masina! O masina alba, exact asa cum ii placea ei! Si a avut un tort cu 3 etaje cu ciocolata si cu caramel si cu capsuni peste, exact asa cum si l-a dorit. N-o sa uite niciodata aceea zi. Avea o multime de amintiri in aceea camera. In aceea camera care pana in acea zi era a ei.. dar nu va mai fii pentru mult timp. S-a dus la baie si a facut un lung dus. Dupa le-a chemat pe Jenny, pe Carolyne, pe Lily si pe Rianna sa vina la ea. Mda, a devenit prietena foarte buna si cu Rianna. Doar ea era cea care il facea fericit pe Nat asa ca Lunna nu putea fii decat fericita pentru ei. Iar Lily... hmm s-a mutat la Bucurestiiiiiii. A vrut mereu sa-si deschida propriul restaurant s si l-a deschis. Adevarul este ca a avut un succes imens intr-un timp foarte scurt.. dar nu e de mirare caci era o bucatareasa excelenta. Restaurantul ei se numea se numea ''à la Clarisa''. Ea era tot cu Alin, ba chiar s-au logodit dar data nuntii nu se stia inca, dar le era foarte bine impreuna si asta era tot ce conta. Carolyne in schimb, de 2 ani era cu un alt tip, cu Josh, un tip american pe care l-a intalnit cand a fost in America ea cu Lunna, Ash, Jenny si Nick! Si el s-a mutat aici doar pentru a fii impreuna. In rest, totul era neschimbat. Bineinteles, toate erau putin schimbate, mult mai frumoase si mult mai mature. Isi aminteau cu drag de zilele tineretii lor..le era tare dor de acele vremuri. Dar heyy, viata merge inainte no matter what. So... fetele au intrat toate grabite in camera lui Lunna, care mai de care mai emotionate.
*Jenny* - Yeeeeyyyyyy
*Carolyne* - In sfarsit!!!!
*Lily* - Hmm ziua cea mare!! Yeyyyy!!
*Rianna* - Deci trebuie sa ne grabim pentru ca sunt sigura ca vei fii cea mai frumoasa mireasa ever.
*Lunna* - Ioi fete!!!
Se uita la ele.. Doamne dar cand a trecut asa timpul???? Si totusi au ramas inca cele mai bune prietene. Le datora multe pitzipoancelor astea mici.
*Lunna* - Azi e ziua cea mare pentru mine si vroiam sa spun cateva cuvintele in care sa va multumesc pentru tot acest timp in care ati fost alaturi de mine.
*Lily* - Mdaaa cateva cuvintele.. ne tine aici cam o ora.
*Lunna* - Nu prea ne permite timpul nu ca nu as vrea. Nu stiu dar mi se pare ca asa repede a trecut si n-am cuvinte sa va multumesc pentru tot. Veti ramane mereu cele mai bune prietene ale mele. Fara voi viata mea n-ar fii fost la fel, am petrecut momente foarte frumoase impreuna si n-o sa le uit niciodata, vor ramane mereu acolo in inima mea. Pentru ca voua si lui Ash va datorez fericirea mea de zi cu zi. Nu stiu ce m-as face fara voi.
Nah, s-au apucat toate de plans ( tipic ) .
*Lunna* - Va iubesc fetele.
- Si noi te iubim, strigara toate in cor. Si dupa cateva minute de plans...
*Rianna* - Nah ce facem? E voie sa plangem intr-o zi ca asta?? Hai vreau sa va vad pe toate zambind.
Si au inceput toate sa rada ( ras cu plans ). Si au inceput sa depane tot felul de amintiri.. triste sau fericite, ele radeau.. Si a sosit asa 8:30.
*Lunna* - Fetele, e tarziu! Trebuie sa ma duc la coafor!
*carolyne* Rectifica : trebuie sa mergem!
*Lunna* - De emotii ce am nici nu mai stiu ce spun.
Au mers toate la coafor, si-au facut unghiile, s-au epilat, sprancenele, machiaj, par,stitii voi... s-au dichisit ca niste cotofane. La final, erau toate minunate. Minunate e chiar putin spus. Erau miraculos de minunate . Le mai lipseau doar tinuta pentru ziua respectiva. Au plecat toate acasa la Lunna, sa se imbrace si sa mai retuseze ce mai aveau de retusat. Era deja 11:30 cand au ajuns acasa. Nunta incepea doar la 12:30 trebuia sa fie gata asa ca aveau timp,iar oricum mireasa trebuia sa intarzie dar nu si domnisoarele de onoare. S-au imbracat toate cele 4 ( in afara de Lunna ) cu rochia lunga de un roz pal fara bretele, stramta pana la mijloc iar de acolo putin mai larga. Aveau toate la gat un lantisor de aur pe care Lunna le-a daruit tuturor in semn de prietenie. Lantul avea doar un numar, numarul 5. Pentru ca ele erau 5 ♥ Iar pantofii si le-au asortat fiecare cum a stiut mai bine. Dar cea mai importanta era Lunna, caci ea era mireasa. Rochia ei era fabuloasaaaaa.. a devenit un designer faimos in timp iar rochia si-a facut-o chiar ea , exact asa cum si-a dorit-o mereu.. Era acolo pe pat, iar Lunna statea si o privea.. Totusi nu-i venea inca sa creada ca azi se va casatori cu Ash, cu iubirea vietii ei. Nu s-au mai vazut de 2 zile. Ii era asa dor de el. Dar gandindu-se ca din aceea zi incolo il va avea mereu aproape, tot dorul disparea si aparea pe fata un zambet in spatele caruia se ascundea doar fericire si emotii.. multe multe emotiii.........  

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now