Capitol 41

192 8 1
                                    

  Vroia si ea sa intalneasca un tip ca Nick sau ca Nat, dar ca sentimentele dintre ei doi sa fie reciproce.. Se simtea singura. Adica avea niste prieteni si niste parintii minunati... dar nu era de ajuns. ''Si daca m-as pune cu Diaz asa cum a zis Jenny? Stiu ca ea nu ma va da de gol.. Dar stiu si ca va fi foarte riscant. Am simtit ca si eu ii plac, dar totusi nu putem face absolut nimic. Cand imi place de cineva, lui nu-i place de mine, exemplu : Ash. In schimb, ma plac baietii de care mie nu-mi plac , exemplu : Nat ( tin la el enorm, dar nu se compara cu ceea ce simt pentru Ash). Iar daca imi place de unul si ma place si el (Diaz), trebuie sa fie cate o problema. Dar se poate sa fiu doar eu aia care se indragosteste mereu de persoana nepotrivita??? Nu inteleg. Sunt asa de confuza nu mai inteleg nimic. M-am saturat de viata mea!! Lily imi spune mereu ca daca vreau pot sa am pe oricine la picioarele mele, dar eu nu vreau pe oricine. Eu il vreau doar pe Ash... ''
In zilele ce urma, incerca sa flirteze din ce in ce mai mult cu Diaz. Nu-i mai pasa de consecinte! Nu-i pasa ca era profesorul ei. ''Mie-mi place si doar asta conteza!'' Cand dansau impreuna, se uita la el foarte hm.. insistent si nici ea nu credea ca era in stare sa faca toate acele lucruri pe care le facea, pentru a-l cuceri pe Diaz. Dar orice facea, el ''nu ii facea deloc jocul''. ''Ce pana mea s-a intamlat cu el? Inainte era altfel si acum de cand eu am inceput sa ma comport mai asa cu el, el de-abia daca vede. Se pare ca sunt condamnata sa stau singura pe tot restul vietii mele.Dar nu ma dau eu batuta!'' Dar intr-o zi, chiar pe cand sa plece Lunna de la grupul de dans, Diaz o opri.
*Diaz* - De ce faci toate astea?
*Lunna* - Nu inteleg ce vrei sa spui. Eu nu fac absolut nimic.
*Diaz* - Crezi ca eu sunt orb? Daca nu ti-am spus nimic pana acum, este pentru ca nu am vrut sa te ranesc spunandu-ti sa incetezi. Noi doi Lunna , nu putem fii impreuna. Intelege ca eu as fii dat afara din scoala si mai mult ca sigur si tu.
*Lunna* - Si ce daca? Imi plac provocarile.
*Diaz* - Deci asta sunt eu pentru tine? Doar o provocare?
*Lunna* - Nu, nu ma intelege gresit. Eu spuneam doar... am niste sentimente pentru tine si chiar mi-ar placea sa fim impreuna.
Nici ei nu-i venea sa creada ca ii spunea asa ceva lui Diaz.
*Diaz* - Si ce vrei?
Se apropie de ea, incat ii mai desparteau 1 centimetru.
*Diaz* - Vrei ca de fiecare data cand dansam, sa ma uit la tine si sa nu te pot privi cum ochi mei te privesc de fiecare data cand nu ma vede nimeni? Vrei ca de fiecare data cand te vad pe coridoare sa nu pot sa vin sa te strang in brate.. si sa ne ascundem mereu ? Asta vrei tu?
De abia daca mai auzit ce a zis el, caci ea se gandea doar la cum ar fii daca l-ar saruta. Nici ea nu stia ce avea in acea zi. Poate maine va regreta ca i-a spus toate acele lucruri lui Diaz, dar nu-i pasa. Asa ca se apleca sa-l sarute. Dar el se trase.
*Diaz* - Lunna trebuie sa incetezi. Intelege-ma si pe mine te rog! Pe tine te vor accepta sigur la o alta scoala, dar cine ma  va mai angaja cand va auzi ca m-am incurcat cu o eleva? Daca mai continui asa, eu nu mai pot face fata si la un moment dat voi ceda.
*Lunna* - Asta e si ideea.
*Diaz* - Te porti ca si un copil mic. Nu te gandesti deloc la consecintele ce vor putea urma.
*Lunna* - Ba ma gandesc. Dar nimeni nu te da afara, daca nu se va afla de noi doi. Nu va stii nimeni..
*Diaz* - Nu e asa de usor Lunna. Eu.... chiar imi placi, dar nu stiu daca merita sa fac acest sacrificiu. Si in plus nu vreau sa spui ca doar profit de tine.
*Lunna* - Daca si eu vreau asta, asta nu inseamna ca profiti de mine.
*Diaz* - Stiu asta, dar gandeste-te cand vor afla alti. Sau mama ta?
*Lunna* - Mama mea e mereu de acord cu ce fac eu. Si ti-am mai spus, nu mai trebuie sa stie nimeni.
*Diaz* - Lunna, nu ma pune intr-o astfel de situatie. Te rog...
Lunna se intrista. Stia ca avea dreptate, dar totusi..
*Lunna* - Ok. Am inteles ca nu ai curajul sa faci asta. Las-o balta. Uita tot ce ti-am spus acum. Nu mai are rost.
*Diaz* - Lunna te rog... nu te comporta asa...
*Lunna* - Ma duc acasa .
El se uita la ea cu niste ochi tristi. Lunna se duse acasa putin dezamgita, nu se astepta la asta. Adica se astepta la asta, dar era convinsa ca Diaz ar fii acceptat relatia lor ''ascunsa''... Isi spuse ca din aceea zi nu mai ''umbla'' ea dupa baieti. Daca va intalni pe cineva, ok, daca nu... c'est la vie! ''De ce sa ma tot amagesc eu din cauza lor? N-am suferit destul din cauza lor? De azi incolo nu-mi mai pasa de nici unul din ei.'' Chiar se gandi sa stearga numarul lui Diaz cand el ii trimite un mesaj...  

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now