Capitol 51

172 7 0
                                    

  Se duse la baie, mai sa dea cu pumnul in ceva. De ieri seara avea o stare... Nici ea nu intelegea ce avea... Vroia doar sa mai treaca o jmatate de ora sa plece ceilalti acasa si sa mearga la Ryan sa-l imbratiseze.. Dupa ce intr-un final, au plecat toti... ea a fugit la el si l-a strans tare tare in brate, mai sa-i dea lacrimile. Cum o strangea el in brate... nu mai avea nevoie de nimic altceva in acel moment...
*Ryan* - Papusa ce s-a intamplat? E din cauza Riannei?
*Lunna* - Nu... da... adica nu stiu. Vreau doar sa ma tii in brate, atata tot.
Ryan o stranse si mai tare in bratele lui.. Ryan era exact ceea ce avea nevoie. Tinea enorm de mult la el si el, la randul lui, tinea la ea si era de ajuns. Pentru ea trebuia sa fie de ajuns. Ii multumea lui Dumnezeu ca l-a intalnit, caci mai ales acum avea atata nevoie de el...
*Ryan* - Imi spui si mie ce s-a intamplat? Mi se rupe sufletul sa te vad asa..
*Lunna* - Am facut ceva ce nu trebuia sa fac si acum imi pare extrem de rau, incat imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
*Ryan* - Iubita... ce-ai facut?
Nu putea sa-i spuna. Nu vroia ca el sa stie de Ash...
*Lunna* - Nu pot... nu pot..
*Ryan* - Lasa... important e ca tu sa fii bine. Haide , mergem sa ne plimbam putin, poate iti mai revii..
A avut dreptate.. s-a mai calmat dupa ceva timp.. dar cu siguranta nu datorita plimbarii, ci datorita lui, el care era mereu langa ea, ii spunea mereu vorbe dulci si facea orice ca sa-i fie bine.. Era foarte norocoasa sa-l aiba. El nu a mai insistat sa-i spuna ce a facut, nu a vrut s-o supere. Se atasa din ce in ce mai mult de el, ea ura daca cineva ii zicea ca o iubeste daca chiar nu simtea asta. Zilele treceau parca tot mai repede, Lunna nici nu-si dadea seama cum trecea asa repede ( se zice ca cand esti fericita, nici nu-ti dai seama cum trece timpul ) . Pe Ash nu l-a mai vazut si nici nu vroia, iar cu Nat a mai vorbit de cateva ori, dar convorbirile lor se rareau de fiecare data. Jenny era si ea super fericita cu Nick, Carolyne si ea la fel... intr-o zi o suna pe Lily :
*Lunna* - Lily vroiam sa vorbesc ceva cu tine.
*Lily* - Spune amore. Ce-ti framanta sufletelu?
*Lunna* - Tu deci... ma inteleg foarte bine cu Ryan, doar ca stii bine ca eu sunt virgina si nah bineinteles ca el va vrea s-o facem la un moment dat, dar mi-e frica Lily. Ce sa fac?
*Lily* - Oh papusa... asta era... eu iti spun doar sa nu-ti fie frica si sa n-o faci decat atunci cand simti cu adevarat, caci lucrurile ce vin din inima sunt amintirile cele mai frumoase. In plus,, tu il iubesti, el te iubeste..
*Lunna* - Stiu mai Lili, da noh.. tot mi-e frica.
*Lily* - Ma femeie.. nu te mai agita atat. Totul o sa fie bine, ai sa vezi.
Lily... o linistea mereu, de asta o iubea asa de mult.
I-a promis ca vara va merge la Cluj s-o vada si poate va veni si Ryan cu ea. Sincer, ea ar fii vrut s-o faca cu Ash prima oara.. dar poate ca era mai bine asa. Parintii ei erau tot mai fericiti pentru Lunna, caci o vedeau mereu tot mai fericita. Jenny era plina de bani asa ca ii invita pe cei 2 intr-o vacanta pe un iaht foarte scump. Parintii ei erau unii din cei mai bogati din tara, asa ca Jenny nu-si facea probleme. Asa ca pentru cateva zile, Jenny, Nick, Lunna, Ryan, Carolyne si Andreas s-au dus intr-o vacanta pe iaht. Desi erau toti niste pustani, Ryan s-a distrat extrem de mult cu toti. O avea pe Lunna langa el si asta-i era de ajuns. Au facut mii de poze, au inotat, s-au bronzat, faceau cele mai mari tampenii din lume.. zici ca erau ultimele zile din viata lor asa de multe tampenii faceau!! S-au intors si din aceasta vacanta minunata, era luna mai. Rianna stia ca Lunna si ceilalti au plecat in aceasta vacanta si s-a mirat de ce bronzati erau. Dar cand l-a vazut si pe Ryan cate era de bronzat, parca tot se gandea ea ca ceva era in neregula. Se tot uita ciudat cand la Lunna, cand la Ryan. ''Deh, cui ii pasa de nebuna asta? Sa-si vada de treburile ei! '' ... Intr-o zi era la Ryan acasa, cand el ii spuse ca dupa ce se termina scoala voia sa mearga la mare, doar ei doi. Pe Lunna o incanta ideea, dar era speriata caci stia ca acolo s-ar fii putut intampla ceva.. Dar ea ii spuse ca da, vor merge. Era foarte incantata de idee si abia astepta sa mearga cu el la mare. Doar ea si el.. hmm..
Luna mai era plina de teste , tipic.  Asa ca Lunna nu se mai vedea asa de des cu Ryan, caci vroia sa obtina note bune daca vroia sa mearga cu el la mare...  

Iubiri imposibile dar totusi posibileOù les histoires vivent. Découvrez maintenant