Capitol 33

173 9 0
                                    

  *Diaz* - Unde iti este zambetul frumos, unde este Lunna ceea pe care am cunoscut-o eu, cea entuziasmata de a fii cea mai buna in dans?
*Lunna* - Pe fata mea este zambetul.
Si facu un zambet mare mare de tot, dar fortat.
*Diaz* - Pe mine nu ma pot pacali. Acela nu este zambetul tau...
*Lunna* - Dar al cui e, ma rog frumos?
*Diaz* - Nu stiu dar nu e ca al Lunnei pe care o stiu eu. Lunna ceea pe care o stiu eu, e ca luna de pe cer, poti sa te uiti la ea ore intregi. Dar e mai mereu trista , motivul, nu-l stiu. Zambeste cu adevarat doar atunci cand danseaza. Are un zambet magic care te acapareaza si te fascineaza din start. In rest, totul e doar teatru.
*Lunna* - Chiar n-am chef acum de filosofii de genul!
Vroia sa-l poata imbratisa, dar erau si ceilalti acolo; asa ca se reintorse la dans, dar el a prins-o mana. Numai fiorii prin tot corpul.. El o lasa in pace sa se reintoarca la dans. Mai erau inca 10 minute pana cand trebuia sa inceapa spectacolul, cand Rianna veni la Lunna pentru a-i ura bafta.
*Lunna* - Bafta si tie Rianna!
Nu o ura, era doar invidoasa pe ea. Pentru ca avea un lucru ce ea si-l dorea de mai mult de 7 luni. Nu era drept. ''Unde am gresit? '' In fine, specatcolul incepu si Lunna incerca sa se gandeasca doar la dans si sa bucure de el. Si chiar a ajutat-o asta! Caci, dupa spectacol, zambea din nou. Avea din nou zambetul ei ''magic''. Iar Diaz zambi cand o vazu. Toata lumea ii aplaudau, erau un grup foarte bun. Chiar si multa lume din scoala vroia acum sa se alature grupului lor, dar lor le era bine asa cum erau .''Daca trebuie sa dansez pentru a uita de Ash, atunci voi dansa cat de mult pot.'' Seara ajunse acasa mai fericita. O suna pe Lily sa-i mai spuna noutatile. N-o mai vazuse pe Lily de 7 luni. In acel moment ar fii zburat la ea, daca ar fii putut. Era asa de fericita de fiecare data cand o auzea.
*Lunna* - Matza cmf?
*Lily* - Bine vaco. Tu?
*Lunna* - Da pai...comsi-comsa.
Si ii povesti tot ceea ce se mai intamplase in ultimele zile.
*Lily* - Tu femeie, tu chiar nu vezi ca numai rau iti faci din cauza lui Ash? Io n-as mai vrea nici macar sa-l vad in fata ochilor mei. Da-l in castravetii. Tu esti frumoasa, desteapta si meriti pe cineva care sa te FACA FERICITA, nu sa suferi.
*Lunna* - Pai..
*Lily* - Nici un pai.. Uita-l! Nu te merita! Esti o persoana prea minunata pentru unul ca el. Deci, daca chiar ar fii tinut la tine, ar fii luptat pentru tine, ca un barbat adevarat. Daca-l vad vreodata in fata ochilor mei, nu stiu ce-i fac.
*Lunna* - No bine acuma Lily..
*Lily*- Io ti-am spus ce gandesc, apoi e problema ta daca ma asculti sau nu.
*Lunna* - Stii, ma gandeam sa-l sun pe Nat sa-i spun ca eu nu ma mai duc la munte. Nu mai vreau sa-l mai vad pe Ash.
*Lily* - Da cum adica sa nu mai mergi la munte din cauza lui? Adica te dai batuta ? Pierzi o vacanta ce ar putea sa fie frumoasa doar din cauza lui? Daca e cineva care ar trebui sa renunte la a mai merge la munte,acela e EL, nu tu!
*Lunna* - WTF, cata dreptate ai! Si stii ce, o sa ma distrez la maxim acolo. Ca sa vada ca nu-mi pasa! Ioi gata, nu mai vreau sa mai vorbesc despre el. Hai sa vorbim despre altceva.
Si Lily ii povesti si de peripetiile ei. Si ii spuse ca de Craciun, toti prietenii ei se vor strange la ea acasa si o sa fie un super party. Dupa ce termina de vorbit cu ea,, merse sa faca un dus. Dupa, isi usca parul cand primi un mesaj de la un numar necunscut.
*Vino pana jos, Lunna! Sunt in fata blocului tau. Trebuie sa-ti spun ceva!
''Cine naba e? ' , se intreba Lunna...........

Iubiri imposibile dar totusi posibileUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum