Capitol 60

168 9 0
                                    

  Pe drum, se gandea doar la Ash... se gandea doar la acel sarut...la acel sarut care au trezit in ea sentimente ce ar fii trebuit nici macar sa le ma simta pana acum! Nu stia ce sa mai creada... era asa confuza. Vroia sa clarifice odata pentru totdeauna lucrurile cu el. Si si-a amintit.. cand a dansat in ploaie cu Ryan iar imaginile ce-i veneau in minte.. era ea cu Ash dansand in ploaie! Isi amintea! Incepea sa-si aminteasca tot! Tot ce vroia era sa se termine odata toata povestea asta cu Ash pentru a putea fii intr-un final fericita.. Ryan si-a dat seama ca ceva s-a intamplat ceva, era asa de distrata, pe drum nu a scos nici macar un cuvant. Cand au ajuns in fata blocului unde Lunna statea, Ryan a intrebat-o :
*Ryan* - Ce se intampla intre tine si Ash, Lunna?
*Lunna* - De unde ai scos-o si pe asta? Intre mine si el nu se intampla nimic.
*Ryan* - Lunna nu-mi place sa fiu mintit.Si in plus, nu sunt prost. Te cunosc mult prea bine si te vad foarte tulburata, foarte ganditoare... trebuie sa-mi spui ce se intampla cu tine. De ce nu ai incredere in mine?
*Lunna* - Ryan, nu se intampla nimic intre mine si Ash ok? Ok, recunosc ca m-a tulburat putin sa-l vad dar eu pe tine te iubesc Ryan.
*Ryan* - Dar de ce te-a tulburat asa? Ai fost cu el inainte sa fii cu mine?
*Lunna* - Eu...
Nu putea sa-i spuna ca l-a iubit foarte mult si ca o particicica din sufletul ei inca mai tinea la el.
*Ryan* - Lunna eu ti-am povestit despre Sorana, fosta mea sotie. Am avut incredere in tine si acum vreau sa ai si tu incredere in mine.
*Lunna* - El.. a fost... prima mea dragoste.
*Ryan* - Ah..
L-a vazut pe Ryan putin dezamagit, trist.. Lunna il cunostea si ea foarte bine si stia ca s-a intristat pentru ca a crezut ca ar fii sanse ca Lunna sa se intoarca la Ash. ''Dar nu, asa ceva nu se va intampla.''
*Lunna* - Te iubesc Ryan.
*Ryan* - Si eu.
Si s-a dus inauntru in camera ei. Era asa de confuza, nu intelegea nici ea ce se petrecea in sufletul ei. A vrut sa doarma, dar nu reusea. Se gandea non-stop la cele intamplate. La un moment dat,a primit un mesaj.
** Ce faci maine? Ne putem intalni? **
**Lunna** - Cine esti?
Lunna si-a pierdut telefonl in timpul accidentului si nu mai avea nici un numar de telefon, doar al lui Ryan, Carolyne, Lily si Jenny si al parintiilor bineinteles.
**Ah, deja mi-ai si sters numarul de telefon? Chiar nu ma asteptam la asta din partea ta. Poate chiar merit asta.**
**Lunna** - Am pierdut toate numerele de telefon. Imi spui cine esti ori nu-ti mai raspund??
**Sunt Ash**
Ceva a tresarit inauntrul ei cand a auzit ca e el.
**Lunna* - Ce vrei Ash?
**Ash** - Te vreau pe tine.
Lunnei i-a scapat un zambet.
**Lunna* - Hahaha... acum? Acum ma vrei? Cand am vrut eu , n-ai vrut tu. Acum vrei tu si nu vreau eu. Eu sunt foarte fericita cu viata mea, nu am nevoie de tine.
**Ash* - Putem sa ne intalnim maine? Te rog..
**Lunna* - Nu am ce vorbi cu tine..
''Sau poate ca am.. sa-ti spun cat de dobitoc esti!!'', isi zise ea.
**Ash** - Lunna, te rog eu din suflet. Trebuie sa stii multe lucruri si eu am fost un prost ca nu ti le-am spus de la inceput. Te rog eu.. Doar maine si daca dupa maine nu vei mai vrea sa ma vezi, eu iti jur ca nu te voi mai deranja niciodata chiar daca cu parere de rau.
Se gandi bine inainte sa-i raspunda. Vroia sa se intalneasca cu el, dar ce-i va spune lui Ryan? Daca ii va spune ca se va intalni cu el, va stii ca ceva e in neregula. ''Pff, o sa vad eu!!''
**Lunna** - Ok. Ne vedem maine la 8.
**Ash** - Nu o sa regreti. Iti promit.
''Sa speram ca asa va fii!''
Toata nopatea n-a reusit sa doarma... chiar nu mai stia ce simtea. In ziua urmatoare le-a sunat pe Jenny si pe Carolyne . Vroia sa le ceara sfaturi, vroia sa stie daca facea bine intalnindu-se cu Ash sau nu. Trebuia sa se intalneasca cu ele langa un restuarant, asa ca a trecut pe langa ''Poison'' . L-a vazut pe Ash, se uita la ea.. si ea se uita la el. Cand dintr-o data, cineva vine razand catre ea si o ia pe sus.
*Lunna* - Nat!!!
*Nat* - Lunna!
O stranse iar in brate.
*Nat* - Unde ai disparut in tot acest timp?
*Lunna* - Dac-ai stii..nu ti-a povestit Ash?
*Nat* - Ash? Stai putin. Ash stie ce s-a intamplat cu tine si nu mi-a spus?
*Lunna* - Nat stai! L-am vazut aseara si i-am povestit.
*Nat* - Ah ok!
Era deja in intarziere asa ca i-a spus lui Nat ca trebuie sa plece si ca se vor intalni alta data.
Dadu sa plece cand Ash vine catre ea...   

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now