Capitol 21

247 10 0
                                    

  - Aseara... Ash... Ce s-a intamplat?
Isi aduse aminte cum a incercat sa-l faca gelos. Si ceea ce o enerva e ca nu-si mai amintea nimic din ce s-a intamplat dupa ce s-au sarutat. Si nici nu avea de gand sa-l intrebe pe Ash. ''Of doamne, ce s-a mai intamplat dupa ce ne-am sarutat?? Nu reusesc sa-mi amintesc! Of asta e! Oricum, asta nu mai trebuie sa se intample. Ce crede el? Ca ma poate avea cand vrea si cand nu are chef de mine, nu?? Nu sunt eu carpa lui. Trebuie sa-l evit. Vreau sa-l uit si pentru asta ar trebui sa nu-l mai vad. Pe la amiaza, Ash ii trimise un mesaj in care ii spusese ca n-o sa uite niciodata seara trecuta. Si ca nu-i pasa de nimic, daca ea vrea, va face ce i-a promis.
- Ce mi-a promis? Ce naiba s-a intamplat aseara? De ce nu-mi amintesc nimic? Doamne nu pot sa-i spun ca nu-mi mai amintesc nimic. Ma fac de rusine. Dar mor de curiozitate sa stiu ce s-a intamplat aseara...
A stat putin sa se gandeasca cand isi zise : '' Nu, Lunna! Tu trebuie sa-l uiti. Nu te merita! Mai bine pui punct acum decat sa risti sa suferi iar din cauza lui! Asa ca i-a trimis un mesaj : ** Nu vreau ca Nat sa sufere din cauza prostilor tale.. azi ma iubesti, maine nu! Vreau sa ma lasi in pace!! Pentru totdeauna! Sa nu mai facem sa sufere inca o persoana daca chiar nu trebuie! Sper sa nu ma mai deranjezi niciodata. E mai bine asa, crede-ma! **
Lacrimile ii curgeau siroi pe obraji. De abia mai putea sa respire de durere. Facea asta pentru Nat, dar si pentru ea. Pentru ca va veni o zi , in care o sa-l uite si n-o sa mai planga din cauza lui.. dar daca continua asa, nu stiu cand l-ar mai fii uitat! El nici macar nu-i mai raspunse. ''Tipic!! Putea macar sa-mi spuna ok, ceva, orice.. dar nu! Te urasc! '', zise ea.
Trecura inca 2 zile si veni si ziua cand incepea noul an de scoala. De obicei ar fii fericita, cu zambetul pe buze, cum e ea mereu, sau mai bine zis cum era inainte sa-l cunoasca pe cel care i-a frant inima.. dar nu putea. O durea sufletul prea tare. Se trezi la 6:40. Doamne ce somn ii era. Avea niste ochi umflati.. pentru ca nu s-a odihnit destul si pentru ca aseara, a plans. Din nou! ''Doamne cand se va termina si cosmarul asta? ''. Isi alese tinuta de prima zi de scoala, niste pantaloni albi, tocuri crem si o bluza subtire tot crem! Murea de nerabdare sa-si cunoasca colegii. Liceul ei era unul din cele mai mari din oras, erau cate 4 sau 5 clase de fiecare clasa de a 9-a, a 10-a, a 11-a si a 12-a! Deci, erau aproape 500 de elevi in totul liceul. Ajunse la liceu exact pe cand incepu festivitatea. ''Eu nici macar nu stiu care imi sunt colegii!! Pai , sa intreb unde e clasa 10A! '' peste 10 minute, o tipa pe nume Rianna ii arata unde e clasa ei.
*Lunna* - Mersi mult de tot, Rianna!
*Rianna* - N-ai pentru ce! Apropo, eu sunt in clasa 11A. Vino pe la mine mai incolo. Cum ziceai ca te cheama?
*Lunna* - Lunna!
*Rianna* - Ce nume frumos! Eu trebuie sa plec acum.Ne mai vedem!
Rianna era foarte frumoasa. Poate prea frumoasa. Par brunet si ea,ca Lunna, lung,foarte lung, ochi caprui, fata perfecta, corp perfect. Nu e de mirare ca toti isi intorceau capul dupa ea. Vroia sa fie si ea asa frumoasa, macar poate asa Ash s-ar fii indragostit de ea. ''De ce n-am putut fii si eu ca ea?'', isi zise. Ajunse in curtea scolii la colegii ei. Se imprieteni doar cu o fata, Evelyn! Par rosu, ochi albastri.. era doar putin cam mica de statura - 1,62. Dupa festivitate, mersera toti in clase.
*Diriginta* - Copii, vreau sa va prezint o noua eleva. Vreau sa va comportati frumos cu ea da? Lunna ridica-te in picioare si prezinta-te.
Cativa baietii din spate au fluierat.
*Diriginta* - Liniste!
*Lunna* - Buna! Eu sunt Lunna!
Avea atatea emotii ca nu mai stia ce sa spuna.
*Diriginta* - Ok, Lunna! O sa-ti cunostii colegii mai incolo. Vreau sa va dau acum cartile de acest an...
Lunna nu mai auzi ce zicea diriga ca colegii din spate o asaltau cu intrebari. Era si ea nerabdatoare sa-i cunoasca, dar ei erau prea exaltati de ''o noua colega'. Asa e mereu. Dupa ce diriginta le-a spus tot ce trebuia si le-a dat toate cartile ce trebuie sa le dea, i-a lasat singuri. Adica, a spus ca cine vrea sa meraga acasa, poate sa mearga. Dar Lunna ramasese pentru a-si cunoaste colegii mai bine. Facu cunostinta cu aproape toata lumea : Cu Jennifer - fata cea bogata, Lola''tocilara'', Brad - cel ce facea mereu glume , Andreas - unul din cei mai frumosi baieti din scoala si multi altii. Era doar 3 fete pe care nu le-a cunoscut. Lui Lunna i se parea ca erau cu nasul pe sus. Cand deodata, cele trei vin la Lunna :
- Deci... tu esti noua eleva. haha! Vad ca deja ai cunoscut-o pe cea mai populara fata din scoala. De fapt, cea care se crede cea mai populara dar de fapt nu e.
*Lunna* - Cea mai populara fata? Si cine e ea?
- Cine altcineva decat Miss Top Model, Rihanna??
Desi numele ei era Rianna, ea ii zicea mereu Rihanna, ca sa accentueze faptul ca era o idioata ,la fel ca muzica lui Rihanna , pe care de altfel, o detesta.
*Lunna* - Rianna? Tipa aceea foarte draguta? Da! M-a ajutat sa-mi cunosc clasa. De ce intrebi?
- Asa doar. Vroiam sa te avetizez sa nu te imprietenesti cu ea, la fel ca toata lumea, pentru ca este doar o prefacuta...

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now