Capitol 43

159 8 0
                                    

  Cand ajunse acasa, chiar la intrare de la usa ei, era o scrisoare . '' Ciudat. Scrisoare? De la cine o fii??'' O deschise sa o citeasca, dar bineinteles nu inainte sa vada de la cine e. ''Nu pot sa cred! Nu pot sa cred ca mi-a trimis o scrisoare de 14 februarie! Lunna nu te alarma, uita-te prima daca e el! ''
Ciudat dar scrisoarea nu era semnata de nimeni. Scria doar atat : Vino la ora 8 langa strada Borsec!
''Wtf e asta? Ce-i cu atata mister azi? Adica e intresant faptul ca cineva imi trimite biletele si trandafiri in secret de 14 februarie. Dar ma si enerveaza ca nu stiu cine e. Daca e Ash?? Mda... cu siguranta! El e cu Rianna! Deci nu! Daca e Nat? Hmmm.. s-ar putea..sau nu stai!! Daca e Diaz??? Nu stiu, nu mi se pare el tipul de om care sa faca astfel de lucruri. Anyway, deci trebuie sa ma duc ca mor sa vad cine e. Deci nu ma mai pot indop cu bunatatile astea. Pacat  '', isi zise ea.
S-a dus sa faca o baie, pe urma unghiile , parul, machiajul si gata! Mai trebuia doar sa vada cu ce se imbraca! Cand intr-un final a decis si asta, era ora 7. Mai astepta ce astepta, dupa care se porni mearga la ''intalnirea secreta''. Ce emotii!! Ajunse acolo cu 2 minute inainte. Era un loc cam retras. Vazu un tip,saten, care era cu spatele catre ea. Mai ca lesine! A crezut ca era Ash. Dar cand il vazu pe Diaz iesind din masina lui, mai sa-i stea inima in loc. Pacat ca nu era Ash, adica evident nu avea cum sa fie el, dar Lunna tot spera asta.
*Diaz* - Buna!
*Lunna* - Buna. Ceva din mine stia ca erai tu, dar aveam totusi ceva indoieli. De ce nu mi-ai spus direct?
*Diaz* - Pentru ca ma temeam ca n-o sa vii. Am vazut ca in ultimul timp m-ai evitat si pe buna dreptate. Sper ca nu te superi pe mine ca te-am facut sa vii aici sa te intalnesti cu mine.
Cat era de incitant sa se intalneasca cu el de 14 februarie??? Era ceva total de frumos.
*Lunna* - Depinde.
*Diaz* - Depinde de ce?
*Lunna* - De cum va decurge seara asta.
*Diaz* - Pai vroiam sa mergem sa mancam ceva, daca nu ai mancat inca.
''Ah nu, vroiam sa ma indop dar n-am mai apucat!! Din fericire...''
*Lunna* - Nu nu!
*Diaz* - Ok.
Au mers la masina lui, iar el scoate din masina altii trandafiri rosii. Era un buchte mare mare de trandafiri rosii.
*Diaz* - Sunt pentru tine.
*Lunna* - Multumesc!
S-au dus sa manance. Au ras extrem de mult. Lunna chiar nu se astepta ca ziua de Valentine's pe care ar fii trebuit s-o petreaca singura, s-o petreaca alaturi de el. Dupa ce au terminat de mancat, le-a fost adus si un tort alb cu inimoare rosii pe care scria : ''Lunna ''. Avea lacrimi in ochi. Cat era de dulce??? Tortul a fost ceva exceptional, sincer era innebunita dupa prajituri, torturi, tot ce se poate! Dupa, a dus-o intr-un loc unde se tineau artificii pentru ziua indragostitilor. Totul era perfect. Nu-si mai putea dori nimic altceva. Nu credea ca Diaz era asa de romantic. S-au mai plimbat putin in oras, dupa care a dus-o acasa.
*Lunna* - Diaz...
*Diaz* - Nu-mi mai spune asa. La scoala spune-mi asa, dar in afara scolii spune-mi Ryan.
*Lunna* - Ok! Multumesc pentru aceasta zi, a fost minunat.
*Diaz* - Si pentru mine a fost o zi minunata stii?
Se apropie de ea si o saruta.
*Lunna* - Wooooowww!
*Diaz* - Ce e?
*Lunna* - Nu am crezut ca noi doi vom ajunge sa fim impreuna.
*Diaz* - In viata totul e posibil. Trebuie doar sa crezi.
*Lunna* - Si-acum ce vom face?
*Diaz* - Trebuie sa fim niste buni actori. Dar tot ce stiu este ca eu te vreau in continuare langa mine. Poate ca acum cateva zile nu eram sigur daca sa fac acest lucru sau nu, dar dupa ziua de azi, nu mai am nici o indoiala.
*Lunna* - Ufff va fii greu.. dar cum ai spus tu : in viata totul e posibil.
O saruta iar si iar... Iar pe la 11, Lunna cobori din masina lui si se duse acasa.Cine ar fii zis ca aceea zi ar fii devenit una de neuitat? Ei tot nu-i venea sa creada asa ceva. Se puse in pat, cu gandul la Ryan. Asa ceva era un vis... un vis devenit realitate... Abia astepta sa mearga la scoala, sa-l vada..  

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now