Capitol 72

321 9 3
                                    

  Dupa ore de chinuri, Lunna a nascut o fetita. Ash a stat non stop cu ea, iar cand i-au adus fetita, toata spalata si curata, Ash a luat-o in brate.
*Ash* - Lunna, uite.. e fetita noastra..
Si Lunna o lua in brate. Doamne, era o minunatie de fetita...
*Lunna* - Bun venit pe lumea asta... eu sunt mamica ta si o sa am mereu grija de tine si nu voi permite nimanui sa-ti faca vreun rau. Avea niste manute si picioruse asa de micute...Copii sunt o minune,o minune de la Dumnezeu, iar Lunna era cea mai fericita ca a avut parte de 2 astfel de minuni.
*Ash* - Numele ei.. ramane acelasi cum am discutat nu?
*Lunna* - Bineinteles.. o vom numi ca pe fratiorul ei : Carolina.
Lily a nascut si ea un baietel, care avea niste ochi mari si albastri, furati de la tatal lui. I-au pus numele Jayson. Lunile treceau si copii cresteau si toata lumea era fericita. Carlo isi adora surioara, se juca mereu cu ea.. erau atat de scumpi impreuna. Intr-o zi, Ash si Lunna s-au hotarat sa dea o petrecere, pentru a petrece putin timp impreuna toate cele 5 cupluri cu copii lor. Bineinteles, au facut cum au facut si au venit toti!
Era primavara, asa ca afara au pregatit tot felul de jocuri pentru cei mici iar bunicii aveau grija de ei in timp ce cei 10 se distrau in sufragerie, amintindu-si de vremurile vechi.. Lunna si-a cumparat o rochie noua pentru aceasta ocazie : una alba, stramta ( inca avea un corp de invidiat dupa 2 copii ) pana mai sus de genunchi. A adaugat o bratara alba, parul strans la spate, tocuri crem si voila! Mai trebuia sa apara doar cuplu Nat-Rianna cu fetita lor.. Dar au sosit si eu, cu putina intarziere dar au sosit. Copii erau afara in gradina,se jucau toti impreuna.. Era o adevarata gradinita acolo afara.
*Nat* - Eu si Rianna vroiam sa va dam o veste..
*Jenny* - Uuuuuu...
*Rianna* - Mergem sa locuim doi ani in USA. Vrem ca pitica noastra sa invete engleza.
*Lunna* - Serios?
*Nat* - Da.
*Lunna* - Acum ca ma gandesc e chiar o idee foarte buna, sa stii!
*Nat* - Mda, ne-am gandit mult si sincer asta e cea mai buna idee.Vrem tot ce-i mai bun pentru fetita noastra.
*Josh* - Si cand plecati?
*Rianna* - Peste 1 luna.
*Carolyne* - Aww, ne veti lipsi.
*Nat* - Si voi, noua!
Si se uita la Lunna in acel moment.
''Oare ce a vrut sa insemne asta? Chiar s-a uitat la mine ori mi s-a parut?'', si-a spus Lunna.
Dintr-o data, unul din cei mici a inceput sa planga.
*Lily* - Ma duc eu!!
*Alin* -Pfff copiii astia...

Mai incolo, au ciocnit toti un pahar de sampanie!
*Lunna* - Vreau sa spunem fiecare dintre noi un motiv pentru care sa ciocnim! Deci, incep eu : pentru iubirea mea si a lui Ash, ca a rezistat prin atatea ( si se uita la el cu niste ochi dulci ) si pentru noi toti!
*Ash* - Pentru sansa minunata pe care Dumnezeu mi-a dat-o, aceea de a o avea pe Lunna mereu langa mine si pentru voi, pentru ca ne-ati fost alaturi la bine si la greu.
*Lily* - Eu vreau sa ciocnim in cinste voastra, pentru ca sunteti niste oameni minunati, pentru ca m-ati sprijinit din primul moment in care am venit aici!
*Alin* - Ahm.. as vrea sa ciocnim pentru familia mea , pentru voi : pentru ca impreuna suntem o familie cu toti!
*Jenny* - Uhu.. e greu! Pai ahm... vreau sa ciocnim pentru toate obstacolele peste care am trecut in toti acesti ani.. adica eu si unii din voi ne cunoastem de mai bine de 11 ani si uite ca suntem inca aici, unul pentru altul...mereu!
Pff, toti erau deja emotionati!
*Nick* - Eu.. vreau sa ciocnim pentru toate momentele frumoase ce au fost pana acum si pentru toate cele care vor mai fii!!
*Carolyne* - Ahm... nu siu ce ar mai fii de spus..
Si incep cu toti sa rada.
*Carolyne* - Dar totusi ceva trebuie sa spun, asa ca... vreau sa ciocnim pentru copii nostri, pentru ca ei sunt ce avem mai sfant pe lumea asta!
*Josh* - Eu vreau sa ciocnim pentru viata asta minunata! pentru ca avem si noi o varsta, dar toti suntem fericitii si avem familia noastra. E mai mult decat ce si-ar putea dori oricine!
*Rianna* - Eu vreau sa ciocnim pentru ocaziile minunate ce viata ni le da.. Daca ne-am fii intrebat acum 10 ani cum vom fii peste 10 ani, cred ca nici unul nu s-ar fii gandit ca o sa fie asa. Poate ca si eu m-am gandit ca o sa am o alta viata, dar nu regret nimic caci asa cum sunt acum sunt fericita si nu mai am nevoie de nimic altceva.
*Nat* - Eu... Uff, e cam greu.. pentru ca ar fii mii de lucruri de spus.. Pot sa spun doar atat ca sunt foarte fericit cu viata mea si de aceea nu regret nimic, dar chiar nimic din tot ce-am facut in viata ( si iar se uita la Lunna ) , pentru ca doar in acest fel am ajuns sa o am acum pe Rianna langa mine si o fetita minunata. Si bineinteles, pentru noi toti!
Si-au ciocnit toti!!! Lunna era tot cu gandul la privirile alea lui Nat! Nu au fost numai niste priviri ''normale'' sa zicem, au fost ceva mai mult decat atat. Parca incerca sa-i spuna ceva.
*Lunna* - Revin imediat. Ma duc pana la baie.
Baia era la etaj, asa ca s-a dus sus. S-a mai aranjat putin in oglinda, iar cand a iesit din baie, a dat nas in nas cu Nat. Iar se uita asa la ea... Daca inainte credea ca doar i s-a parut, acum nu mai avea nici o indoiala.
*Lunna* - Nat! Pot sa te intreb ce este cu tine?
*Nat* - Cu mine? De ce? Ar trebui sa am ceva?
*Lunna* - Nu face pe prostul. De ce te tot uitai asa la mine? Cunosc foarte bine aceea privire Nat si nu..
*Nat* - Lunna! Nu se intampla nimic, doar ca esti foarte frumoasa!! Atata tot!
*Lunna* - Nat! Sunt sigura ca mai e ceva!
*Nat* - Nimic... doar ca...
*Lunna* - Nat tu m-ai uitat? De tot?
Nu stia de ce a pus aceea intrebare stupida...
*Nat* - Da! Adica.. stii tu.. O iubesc pe Rianna din tot sufletul meu, dar stii.. tu vei fii mereu acolo undeva, in sufletul meu, ca o rana deschisa care nu se cicatrizeaza niciodata! Tu ai fost mereu ceva special pentru mine Lunna! Dar hai, nu vreau sa mai vorbim despre asta! Stii bine ca tin mult la tine nu? Si ca tot ce vreau este sa fii fericita!
*Lunna* - Stiu asta Nat!
Si l-a imbratisat! Tinea si ea la el foarte mult! Era ceva ce nu putea fii explicat cat de mult il admira si cat de mult tinea la el pentru ca era o persoana minunata.
*Nat* - Hai du-te jos!
*Lunna* - Nat! Multumesc!
*Nat* - Pentru ce?
*Lunna* - Pentru tot!
El zambi.. cum a zis, nu a regretat nimic din ce a facut, pentru ca acum el era fericit si stia ca si ea era fericita! De fapt, toata lumea era fericita, asa ca asta ii aducea numai bucurie in suflet!
Au facut pe urma cateva poze. Au facut o poza si Lunna cu Ash, cu baiatul lor Carlo si fetita lor Carolina! Lunna a stampat poza si a pus-o intr-o rama langa patul ei. Vroia sa-si aminteasca aceea zi mereu. Nat si Rianna si fetita lor au plecat in USA, si ziceau ca le era foarte bine acolo. Ei bine , se vor intoarce peste 2 ani. Intr-o seara, cand Lunna s-a pus in pat, privi aceea poza cu familia ei din acea frumoasa zi si zambi. Sincer, nu avea nici un motiv sa nu o faca. Se gandi la cat de repede a trecut viata ei.. parca mai ieri, se muta la Bucuresti! Viata este mereu plina de surprize! Zambea pentru ca avea tot ce-si dorea, ii avea pe copii ei,avea niste prieteni minunati..
Fix atunci, a venit Ash de la baie , s-a pus si el in pat, a sarutat-o pe Lunna.
*Ash* - Nopate buna, iubito! Te iubesc!
*Lunna* - Si eu!
Si il avea pe el. Fara el, viata ei n-ar mai avea nici un sens. Cum e misterioasa si ciudata viata. Nat a crezut ca iubirea dintre el si Lunna e una imposibila, dar la un moment dat a fost posibila! Putin, atat cat le-a fost de ajuns sa-si dea seama ca locul ei nu era langa Nat! Apoi, a crezut ca relatia ei cu Ryan era, iar, una imposibila! Si totusi, a fost si ea posibila. Iar Ash... cu el chiar a crezut ca era ceva imposibil, pentru ca cu cat trecea mai mult timpul, cu atat isi pierdea speranta ca cei doi vor mai fii vreodata impreuna! Si totusi, si iubirea lor a fost posibila! Asta demonstreaza ca in viata nimic nu e imposibil! Sunt unele iubiri, care orice s-ar intampla, le pastrezi in inima ta ca pe ceva foarte special! Dar daca nu a fost sa fie, crede-ma este pentru ca Dumnezeu a pregatit ceva mai bun pentru tine! In viata totul e posibil, trebuie doar sa crezi, sa crezi in tine , sa lupti pentru visele tale si cel mai importanta sa nu-ti pierzi niciodata speranta!!!

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now