Capitol 26

199 8 0
                                    

  Seara ajunse acasa si o suna pe Carolyne.
*Lunna* - Ce faci matza?
*Carol* - Teme. Tu?
*Lunna* - In pat. Vroiam sa te intreb : vii maine la petrecere nu?
*Carol* - Normal. M-a invitat ieri Nat.
*Lunna* - Si ce i-ai luat?
*Carol* - O camasa roz! E superba jur! TU?
*Lunna* - Eu i-am luat un parfum de la Bvlgari. Doar stii ca sunt peferatele mele. Si i-am luat si un tricou care cred ca l-ar prinde foarte bine.
*Carol* - Super! Pai atunci, vin eu maine la tine pe la 4 si pe urma mergem impreuna la el. Ok?
*Lunna* - Perfect.
*Carol* - Ok, te las ca trebuie sa-mi termin temele.
*Lunna* - Ok. Bye.
In ziua urmatoare Lunna vroia sa fie cu orice pret minunata. Bineinteles, ca sa-l faca gelos pe Ash. Isi lua o rochita rosie pe ea ( pe care a primit-o cadou de la Lily ) si niste tocuri albe cu sclipici. Carolyne venise sa o ia si mersera impreuna la Nat. Erau cam vreo 30 de persoane.
*Nat* - A aparut in sfarsit si fata cea mai frumoasa de la petrecere.
*Lunna* - Nu-i adevarat!
*Nat* - Incerci sa ma contrazici de ziua mea?
*Lunna* - Nu nu!!! La multi multi multi ani amigooo!!!
Si ii dadu cadoul.
*Nat* - Multumesc Lunna. Pentru mine chiar conteaza foarte mult ca tu esti azi aici cu mine.
Lunna il imbratisa.
*Carolyne* - La multi ani Nat!
*Nat* - Mersi Carol!
Ii dadu si ea cadoul. Pe urma merse sa-l salute pe Ash.
*Lunna* - Servus Ash!
Vorbi asa sec cu el. Incerca sa fie iar indiferenta cu el ( ca in ziua cand il intalni in acel pub dupa care dansara in ploaie ) . Credea ca asa va atrage iar atentia lui.
*Ash* - Servus fete! Ce faceti? Totul ok?
*Carolyne* - Da multumim.
Nat o prezenta pe Lunna rudelor lui ca pe '' fata cea mai adorabila pe care a cunoscut-o vreodata '' . Lunnei i se rupea sufletul auzindu-l spunand asa ceva, caci ea avea ochi doar pentru Ash. Peste 30 de minute, sosi si cei 5 muschetari din grup. Rianna si Jenny erau mai frumoase ca niciodata. Iar Andreas, Nick si Thomas erau... woooww!! Toata lumea dansa si se distra de minune. Au mancat numai bunatati. Mai spre seara, rudele mai in varsta plecara si ramasera doar cei mai tineri . Dintr-o data, Nat veni cu o idee.. idee foarte buna , foarte rea hmm... veti vedea mai incolo consecintele.
*Nat* - Jucam jocul cu sticluta?
Toti urlara :
- Da! Da! Da!
Lunna vroia si nu vroia. Adica, s-ar fii bucurat daca ar fii trebuit sa-l sarute pe Ash, dar daca nimerea el sa se sarute cu alta?In fine, oricum daca toti au zis da, nu mai avea ce face. Se pusera toti pe jos, intr-un cerc si incepura sa joace. Erau in total cam 17, cu tot cu Lunna, grupul ei, Carolyne, Nat si Ash. Nick fu primul care a invartit sticla si trebuia sa se sarute cu Jenny.
- Uhuhuhuh!
Mai jucara cateva ture, in care nu se intamplase nimic special. Lunna n-a sarutat inca pe nimeni. Nici Ash, Nici Nat. Veni si randul lui Rianna. Ea trebuia sa se sarute cu... Ash!! Lunna mai ca exploda. Asa ceva nu se puea. Ii venea sa sparga toate paharele de acolo. Era furioasa, furioasa, furioasa!! Ii venea sa planga de nervi. Nu exista durere mai mare decat sa-l vezi pe cel iubit sarutandu-se cu alta. Desi stia ca era doar un sarut dintr-un joc, tot o durea. ''Of, asta e! Nu pot sa evit asta! In fond, e doar un sarut, nimic mai mult! '' Mai jucara inca 2 ture, iar la urmatoarea tura Lunna trebuia sa-l sarute pe Nat. La inceput, vroia sa refuze. Nu vroia, pentru ca stia ca Nat o iubea si desi el ar fii vrut din tot sufletul sa o sarute, totusi nu prea vroia. Dar inr-un final , isi zise : '' De ce nu? '' Spera ca asa o sa-l faca gelos pe Ash. Se uita in ochi lui Nat si il vedea asa confuz si pe el. Se sarutara. In acel sarut, Lunna simti atata dragoste. Si saruta asa de bine Nat. Nici nu si-ar fii imaginat. Dupa ce il saruta, zambi ca si cum ar fii vrut sa arate ca i-a placut si se uita cu coada ochiului la Ash sa vada reactia lui, dar acesta nimic. Mai jucara putin, dupa care dansara iar toti impreuna. Lunna se rupea iar in figuri ( ca de obicei ) . Nick si Jenny erau mai mereu impreuna. ''Combina ei ceva acolo '', se gandi Lunna. La un moment dat, Lunna se duse la baie, iar cand se intoarse mai ca lesine... Asa ceva nu era posibil... A si scapat paharul cu suc pe jos... nu mai avea nici forta in ea !!  

Iubiri imposibile dar totusi posibileUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum