Capitol 13

293 12 1
                                    

  *Lunna* - De ce esti asa dulce?
*Ash* - Tu ma faci sa fiu asa...
Zilele treceau si mai erau inca 3 zile pana cand Ash ar fii trebuit sa reinceapa lucrul.Cu Nat nici macar nu mai vorbise. Nu stia ce sa-i spuna.. credea ca s-ar fii suparat si pe ea si pe Ash daca ar fii aflat ca ei doi sunt impreuna, asa ca s-ar fii gandit mai bine sa vorbeasca personal cu el cand se va intoarce.
*Carolyne* - Deci cum merge cu Ash?
*Lunna* - E... e foarte dulce! M-am indragostit Carol, jur!!
*Carolyne* - Credeam ca ti s-a dus gandul de la el de cand l-ai vazut cu Lavinia.
*Lunna* - Am incercat sa-l uit. Am incercat de n ori si tot n-am reusit. Eram foarte suparata din cauza asta chiar daca zambeam mereu..
*Carolyne* - Sincer, se vede diferenta de cum esti acum si cum erai inainte. Esti asa de solara si fericita acum.. doamne cred ca nimeni nu-ti mai poate lua zambetul ala frumos de pe fata acum.. Ce ma bucur pentru voi 2
*Lunna* - Eu sunt extra extra extra fericita. Diseara ma duc la el deci nu mai pot veni cu tine la cinema asa cum ti-am promis. Sorry girl 
*Carolyne* - Nah, nu e nimic. Ma duc cu Delia, verisoara mea.
Dupa cina , merse la Ash acasa. Era pentru prima oara cand Ash o invita la el. El locuia singur intr-o garsoniera, la doar 20 de minute de casa lui Lunna.
Ajunse inauntru si mersera in camera. Lunna se arunca pe pat si incepe sa rada. El sta si se uita la ea.
*Lunna* - Ce e?
*Ash* - Esti asa frumoasa cand razi si cand zambesti! Merse la ea si o saruta. Ea se lasa usor pe pat incet. Inima ii batea mai tare ca oricand. El ii dadu tricoul jos, ramanand doar in sutien.. ea, parca nu mai intelegea nimic...ea se lasa dusa de el. La un moment dat se opri.
*Lunna* - Ash!
*Ash* - ce e?
*Lunna* - stii bine ca eu sunt virgina. Nu vreau s-o facem inca. Vreau sa asteptam. Vreau sa vad ca meriti sa fii baiatul cu care am s-o fac pentru prima data.
El o privi in ochi spunandu-i :
*Ash* - Lunna, tu ma innebunesti... m-ai facut sa-mi pierd mintile. Te vreau, Lunna!!
*Lunna* - Ash eu sunt virgina. Ne intalnim de nici 2 saptamani.
*Ash* - nu-mi pasa! Eu te vreau!! M-ai facut sa-mi pierd mintile , intelegi??
*Lunna* - Ash! Tu auzi ce vorbesti??
*Ash* - Dar tu auzi ce spun eu??
Lunna isi lua tricoul pe ea si iesi pe usa afara. El iesi dupa ea :
*Ash* - Lunna, te rog asteapta!!
Dar ea fugi pe scari. Nu mai vroia sa-l auda. Adica daca ar fii tinut la ea, ar fii asteptat ceva timp inainte sa-i ceara sa o faca.. dar nu mai stia ce sa creada. ''De ce? De ce s-a comportat asa? Te rog, nu el. Nu vreau sa fiu dezamagita de el. Nu el, te rog. Daca chiar ar tine la mine, atunci m-ar fii inteles, nu ar fii reactionat asa. Dar.. nu inteleg. Nu mai inteleg.''
Ajunse acasa :
*Mama* - Lunna, ce ai patit?
*Lunna* - Vreau sa fiu singura!
Merse in camera ei si tranti usa in urma ei. Ore intregi a plans. De fapt chiar in acea dimineata se gandi ca era totul prea frumos pentru a fii adevarat si ii era teama ca s-ar putea intampla ceva. Si de ce n-a sunat-o pana acum? Nici macar un mesaj nu i-a dat!!
*Lunna* - Nu-i pasa de mine! Boul! Cum am putut sa ma incred in el? E clar ca ii place de mine doar fizic! Cat am putut fii de proasta? Daca Nat ar fii fost in locul lui sunt sigura ca pana acum m-ar fii sunat.. in schimb el..Doamne, de ce? De ce?? Nu ma asteptam la asta din partea lui! Era deja ora 12 si ea nu dormea, iar el inca nu-i trimise nici un mesaj si nici macar nu a sunat-o! Era mai dezamagita ca niciodata.Adormi cu telefonul in mana.. dar degeaba dimineata cand s-a trezit nu avea inca nici un mesaj sau vreun apel pierdut de la el. Incepu iar sa planga. Se duse la baie se uita in oglinda si vazu ca arata oribil.. ochii umflati si cearcane! Nu-i pasa! Nu-i mai pasa de nimic. Vroia sa-l sune.. dar nu! ''Sa ma sune sa-si ceara iertare!! '', isi zise.
Era ora 9 si el inca nu a sunat-o!! ''Dobitocul!! E clar ca nu-i pasa de mine. Dar de ce doare asa??'' . Suna telefonul.
''Ah porcule, in sfarsit te-ai gandit sa suni! Nici n-ar trebui sa-ti raspund! Dar trebuie , pentru ca trebuie sa-ti spun cat esti de nesimtit si de porc!!''
*Lunna* - Alo? Te-ai gandit in sfarsit sa ma suni?
*Ash* - Lunna, te rog.. Asculta-ma!
*Lunna* - Am plecat undeva? Te ascult!
*Ash* - Am vrut sa te sun aseara. Dac-ai stii cat m-am abtinut sa nu o fac.
*Lunna* - Si de ce nu ai facut-o??
*Ash* - Pentru ca daca te-as fii sunat, as fii spus lucruri pe care mai apoi le-as fii regretat. Si vroiam sa ma gandesc.. si am inteles...
*Lunna* - Ce ai inteles?
*Ash* - Lunna, eu... chiar nu m-am gandit... trebuie sa-ti spun ca..............  

Iubiri imposibile dar totusi posibileWhere stories live. Discover now